~toMmy~ je napisal/-a:V takšnem primeru odpreš havbo, pa ga narediš nevoznega in je problem rešen! Think outside of the box!
Misak je napisal/-a:No, da malo razjasnimo pojme: asistenca, ki jo imaš na ZM avto polici je priključena, ni produkt mariborske zavarovalnice, temveč AXA-e, globalne finančne institucije. Coriss poznamo vsi in znamo ločiti med njim in splošno zavarovalno polico, ki nudi to kot dodatno asistenco, enako je v tem primeru, samo da je ponudnik asistenčne pomoči drug. Glede na to, da stane v najdražjem primeru (kot asistenca plus pri AO zavarovanju) 19€, ti res ne more kriti vsega, čeprav ima še vedno dovolj močna kritja. Za primere, kot je tvoj, potrebuješ članstvo v AMZS-ju, ki pa je konkretno dražje, in tudi sama vleka še vedno ni zastonj.
OFF: Kdaj se boste naučili, da so splošni pogoji ob podpisu police zato, da se jih dejansko prebere, za vse nejasnosti in morebitna zavajanja pa zasliši agenta? Ali ima tako lepe modre oči in mu kravata tako paše, da mu je bolje verjeti na besedo, potem pa se kurč**i na zavarovalnice zaradi lastne neumnosti oz. funkcionalne nepismenosti? Pa me lahko zdaj vsi spluvate, ampak za večino primerov, ki jih zadnje čase opažam na tem forumu ste/so v 90% krivi uporabniki sami, ki pa bi potem radi krivdo nekako prevalili na drugega pod pretvezo lastne neizobraženosti, mnogokrat pljuvate celo čez napačnega (AXA - ZM...) in trosite nebuloze o pokvarjenosti drugih, ki ne razumejo stiske malega človeka... Kapitalistične korporacije pač niso rdeči križ, če bi bile, mislim da več kot pol leta ne zdrži nobena... In upam stavit, da dotični uporabnik ,ki sprašuje o upravičenosti do asistence, splošnih pogojev ni prebral in med svojimi kolegi že širi slab glas o ZM (ki, kot smo že ugotovili, razen vključitve asistence v svojo polico, z njenim razvojem, ponudbo in kritji nima nič). Pa ne misliti, da to sedaj leti na avtorja teme direktno, nimam nobene osebne ali kakšnekoli zamere do njega, le primer je tak, da govori sam zase, meni se je pa tudi že kar nekaj časa naibralo tole. Zdej me pa lahko kurite na grmadi, postavite oltar in poveličujete ali pa samo enostavno ignorirate, I have spoken.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov