marjan novak je napisal/-a:Če si spreten pogajalec, boš iztržil skupaj z odškodnino zelo približno vrednost tvojega avta pred nesrečo.
LP
LukL je napisal/-a:če ti dajo sam 7.7, pol ti naj dajo ostalo (do 13k €) za avto, pa naj se oni pol jebejo z avtom kokr vejo in znajo, naj ti dajo še preostanek pa nej gre na licitacijo.... al pa v tistem času ko se boš odločeval in vedel koliko ti dajo za avto, najdeš kupca ki bo pripravljen odšteti nekaj več kot ti zanj ponuja zavarovalnica....
LinuxFuter je napisal/-a:Si pomislu da bi tja uletu z odvetnikom? (pa pred tem se zmen da on zavarovalnici posebej računa.. )
LukL je napisal/-a:si sploh vprašal koliko ti punudijo za razbitino...?
tdk je napisal/-a:LukL je napisal/-a:si sploh vprašal koliko ti punudijo za razbitino...?
ponudili so mi 7,7k za totalko;o popravilu nočejo slišati...če si pa mislil,da bi oni odkupili razbitino;ne o tem ni bilo govora;govor je bil samo o tem ali bo avto za zavarovalnico totalka ali ga bom popravljal,storitev seveda plača zavarovalnica...govora o odkupu avta s strani zavarovalnice ni bilo;pa dvomim,da prakticirajo take rešitve...po moje ne;nisem še slišal za primer,da bi zavarovalnica odkupila razbit avto...ne vem,nisem še slišal za kaj takega
lp td
tdk je napisal/-a:LukL je napisal/-a:si sploh vprašal koliko ti punudijo za razbitino...?
ponudili so mi 7,7k za totalko;o popravilu nočejo slišati...če si pa mislil,da bi oni odkupili razbitino;ne o tem ni bilo govora;govor je bil samo o tem ali bo avto za zavarovalnico totalka ali ga bom popravljal,storitev seveda plača zavarovalnica...govora o odkupu avta s strani zavarovalnice ni bilo;pa dvomim,da prakticirajo take rešitve...po moje ne;nisem še slišal za primer,da bi zavarovalnica odkupila razbit avto...ne vem,nisem še slišal za kaj takega
lp td
kdensa je napisal/-a:tdk, ko si omenjal, da imaš glavobole,bolečine v hrbtu,...a si mogoče sploh pomislil, da bi šel k zdravniku na pregled, da imaš zdravniško potrdilo in da bi dobil tudi fizioterapije?? Zakaj ne izkoristiš in preko odvetnika dobiš denar zaradi poškodb (ta denar gre iz police povzročitelja nesreče)?
Vsaj pozanimaj se pri odvetniku!
Sem imel enak primer (nisem bil jaz kriv) in sem dobil 1500eur za poškodbo vratne mišice.
LP Klemen
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov