super98 je napisal/-a:Prelepo da bi blo res:
FOLK POSNETKE SM VIDU!!!
Pričajo v mojo korist! Posnela jih je nadzorna kamera na zunanjosti Petrolove poslovne stavbe. Na voljo mi bojo takoj, ko to odobri nekdo od višjih iz Petrola, najverjetneje jutri. Izjavo o avtentičnosti posnetkov mi bo pa izdalo podjetje Varnost Bežigrad!
Na posnetku se popolnoma jasno vidi da v času nesreče DEŽUJE, kar je v nasprotju s odvetnikovim pričevanjem in policijskemu zapisniku! Aja: jst sm trdil da je takrat padal dež!!!! KRIVO PRIČEVANJE!!!!
Na pamet mi je pršlo še neki:
Tale zadeva s temdvema policajema mi je skrajno sumliva. Policijo je ''kao'' klical odvetniček in sicer na št. 113 v kar ne verjamem in sumim da je poklical kr enega od dotičnih policajev na mobitel.
Točen čes nesreče je (pazi zdj to natančnost): 14:23:18sek!
Torej če se vsi klici na 113 se snemajo med njimi mora biti tudi ta njegov klic.
ČE GA NI?
Poskus goljufije, izkoriščanje policijskega položaja, krivo pričevanje, namerno oškodovanje...
No, tole mi je pa res polepšalo večer.

Iz srca ti čestitam in sem res vesel!

Očitno bo enkrat za spremembo pravici zadoščeno.

Aja, nujno nam moraš poročat, kako se bo zadeva razpletla na sodišču.
Sem se pa iz tvojega dogodka naučil, da je vedno dobro, da kličeš policijo tudi sam, če imaš opravka s takim 'pravniškim' govedom.

Naj še kdo reče, da se učiš samo na lastnih nesrečah.
BTW, čist tko me zanima, če misliš kaj ta posnetek dat na forum?

Me prav zanima, kako pravniki vozijo, hehe!

Seveda če to sploh smeš, da ne bo slučajno ogrozilo tožbe, če kao ne bi smel v javnosti kazat al pa kaj podobnega. Se ne spoznam preveč na te stvari.
P.S.: Ne vem, a se samo meni zdi, al je vedno več goveda na cestah?

V zadnjih letih sem od znancev, ki so se zaleteli v koga, vedno slišal v bistvu ene in iste zgodbe - drugi voznik se je skušal na vse načine izmazat, čeprav je bil očitno kriv za nesrečo. Vendar nobenemu ni uspelo, ker so policaji takoj pogruntali, o čem se gre.

Samo tale odvetniška fora je pa čist nova, bo treba očitno bolj pazit.

Me kar mika da bi si v avto montiral kamero, ki bi lepo vse snemala.

Ker s to petrolovo kamero si imel po mojem veliko srečo.