Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Sr nov 26, 2003 1:18 pm

super98 je napisal/-a:Zdej sm bil pa jst pri svojem odvetniku, ki pravi takole:

Policist glede na poškodbe nastale na obeh avtomobilih lahko določi medsebojno lego obeh vozil pri trku samem, ne pa položaj (obeh) avtomobilov glede na cestišče oziroma pas na cestišču, saj sledi gum nikjer ni bilo.

Torej kje so dokazi da sem jaz vozil po sredini (s sredino svojega avta po črti) in to sredi prepolne Dunajske ob 14:15 (tisti, ki ste iz LJ veste kako je tam), kot je zatrjeval odvetniček in kot so po poškodbah nastalih na obeh avtih ugotovili policaji!

Vozilo soudeleženca je imelo prekomerno obrabljene gume, kar pomeni da je vozil tehnično neispravno in bi mu mogli policisti odvzeti tablice in za vozilo odrediti izredni tehnični pregled. To je pa policist NAMERNO spregledal (za to imam prče)

Pritožbo bo najbrž napisal kr odvetnik, jst grem pa zdej v lov na kamere!!

Zajebaj jih kurbe!

Če ti uspe, ti še jaz častim en pir. Velja?
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a KMX Sr nov 26, 2003 2:04 pm

Ej more ti ratat pa čim bl uskub tistga odvetnika k misl kva je.
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr nov 26, 2003 2:55 pm

Pugi je napisal/-a:Če se bo slabo izteklo, maš pa še zmer šanso z bejzbolko. :lol:

:mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GapsoN Sr nov 26, 2003 8:29 pm

Pa to ti je primer izsiljevanja... sej ni avtobus.

Edin kar vidim, ti lahko nabijejo "neprilagojeno hitrost" ker če bi mal pobremzu bi šl mem in kao "vozniško solidarnost". Ker če si ga puču zadi levo s svojim sprednim desnim delom, je bil že kr dost pred tabo in "bi ga lahko vidu".

Zaj*** odvetnike. Obes mu namerno povzročitev škode, odškodnino za strah in bolečine, grožnjo, da te je hotu udart....Uporabi domišlijo.
Odvetnik: Bi pacient preživel?
Kirurg: Njegovi možgani so bili v posodi.
Odvetnik: Ali obstaja možnost, da bi še lahko živel?
Kirurg: Da! Lahko bi opravljal delo odvetnika :twisted:
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Sr nov 26, 2003 9:38 pm

Prelepo da bi blo res:

FOLK POSNETKE SM VIDU!!!

Pričajo v mojo korist! Posnela jih je nadzorna kamera na zunanjosti Petrolove poslovne stavbe. Na voljo mi bojo takoj, ko to odobri nekdo od višjih iz Petrola, najverjetneje jutri. Izjavo o avtentičnosti posnetkov mi bo pa izdalo podjetje Varnost Bežigrad!

Na posnetku se popolnoma jasno vidi da v času nesreče DEŽUJE, kar je v nasprotju s odvetnikovim pričevanjem in policijskemu zapisniku! Aja: jst sm trdil da je takrat padal dež!!!! KRIVO PRIČEVANJE!!!!

Na pamet mi je pršlo še neki:
Tale zadeva s temdvema policajema mi je skrajno sumliva. Policijo je ''kao'' klical odvetniček in sicer na št. 113 v kar ne verjamem in sumim da je poklical kr enega od dotičnih policajev na mobitel.
Točen čes nesreče je (pazi zdj to natančnost): 14:23:18sek!
Torej če se vsi klici na 113 se snemajo med njimi mora biti tudi ta njegov klic.
ČE GA NI?
Poskus goljufije, izkoriščanje policijskega položaja, krivo pričevanje, namerno oškodovanje...
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Napisal/-a KMX Sr nov 26, 2003 11:30 pm

Evo zdej pa na sodišče pa ga uskub k marjasca. pa sam dokaze pokaž :con
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Če nov 27, 2003 12:00 am

dej jih prasce nemarne, z.a.j.e.b.i. jih vse!!! :twisted:

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Če nov 27, 2003 2:05 am

super98 je napisal/-a:Prelepo da bi blo res:

FOLK POSNETKE SM VIDU!!!

Pričajo v mojo korist! Posnela jih je nadzorna kamera na zunanjosti Petrolove poslovne stavbe. Na voljo mi bojo takoj, ko to odobri nekdo od višjih iz Petrola, najverjetneje jutri. Izjavo o avtentičnosti posnetkov mi bo pa izdalo podjetje Varnost Bežigrad!

Na posnetku se popolnoma jasno vidi da v času nesreče DEŽUJE, kar je v nasprotju s odvetnikovim pričevanjem in policijskemu zapisniku! Aja: jst sm trdil da je takrat padal dež!!!! KRIVO PRIČEVANJE!!!!

Na pamet mi je pršlo še neki:
Tale zadeva s temdvema policajema mi je skrajno sumliva. Policijo je ''kao'' klical odvetniček in sicer na št. 113 v kar ne verjamem in sumim da je poklical kr enega od dotičnih policajev na mobitel.
Točen čes nesreče je (pazi zdj to natančnost): 14:23:18sek!
Torej če se vsi klici na 113 se snemajo med njimi mora biti tudi ta njegov klic.
ČE GA NI?
Poskus goljufije, izkoriščanje policijskega položaja, krivo pričevanje, namerno oškodovanje...

No, tole mi je pa res polepšalo večer. :D Iz srca ti čestitam in sem res vesel! :D Očitno bo enkrat za spremembo pravici zadoščeno. 8) Aja, nujno nam moraš poročat, kako se bo zadeva razpletla na sodišču.

Sem se pa iz tvojega dogodka naučil, da je vedno dobro, da kličeš policijo tudi sam, če imaš opravka s takim 'pravniškim' govedom. ;) Naj še kdo reče, da se učiš samo na lastnih nesrečah. :lol:
BTW, čist tko me zanima, če misliš kaj ta posnetek dat na forum? :D Me prav zanima, kako pravniki vozijo, hehe! :mrgreen: Seveda če to sploh smeš, da ne bo slučajno ogrozilo tožbe, če kao ne bi smel v javnosti kazat al pa kaj podobnega. Se ne spoznam preveč na te stvari. :)

P.S.: Ne vem, a se samo meni zdi, al je vedno več goveda na cestah? :? V zadnjih letih sem od znancev, ki so se zaleteli v koga, vedno slišal v bistvu ene in iste zgodbe - drugi voznik se je skušal na vse načine izmazat, čeprav je bil očitno kriv za nesrečo. Vendar nobenemu ni uspelo, ker so policaji takoj pogruntali, o čem se gre. :) Samo tale odvetniška fora je pa čist nova, bo treba očitno bolj pazit. :? Me kar mika da bi si v avto montiral kamero, ki bi lepo vse snemala. :D Ker s to petrolovo kamero si imel po mojem veliko srečo. :)

anonimus
Nov uporabnik

Napisal/-a anonimus Če nov 27, 2003 6:24 am

Khm, bom jaz tkole napisu...
Cist slucajno sm zaposlen v tej tolkokrat popluvani "firmi" ki je dolocila kdo je kriv...
Mislite si kar hocte, ampak ko sem bral tole zadevo so bili moji obcutki zelo podobni vasim...
Cist po pravici povedan... K od enga slism da je pravnik dobim pikce... Ne samo jaz, tud ogromno mojih sodelavcev, zato ne vrjamem da te je policaj kaznoval zarad tega kr bi se ustrasu unga modela... Dandanes so drgacni casi kot so bli vcasih, sefi se zlo podrobno spuscajo v posamezne primere, tko da ne vrjamem da je mel kolega tolk j**c da bi si upal kaj tazga... Tolk v razmislek...

Tebi pa se en al pa dva prijatlska nasveta, ki bi ti zanla pomagat:
- ce se ni potekel 8 dnevni rok, potem takoj napisi ugovor na placilni nalog in zadeva se bo naprej resevala pri sodniku za prekrske. Tam imas veliko vec moznosti dokazat svoj prav!!
- zavarovalnice znajo zelo pohitet s posiljanjem obvestil domnevnim "krivcem"; ce bos dobil domov kaksno posto od njih pejt takoj tja in jim obrazlozi da nisi kriv; seveda upam da si bil tolk pametn in si obdrzal svoj kuponcek...

Aja, pa se nekaj: zvocni posnetki pogovorov se na stevilki 113 hranijo samo 3 mesece... Ceprav bos ta posnetek zelo tezko dobil, kr mislim imajo oznako "uradna tajnost"... Seveda poskusit ni greh!

Pa cim cimprej se pogovori z odvetnikom ki se spozna na promet!!!

LP, pa upam da bos zadevo resil v svojo korist...

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Napisal/-a GapsoN Če nov 27, 2003 7:28 am

Jst ti želim najboljše...

Men se je pred enim letom en zabil u službenga Doblota (glih tko zadi brez šip), tip je pobegnu, sicer so ga na podlagi registerske dobil čez pol ure... Zadeva je mela 1. obravnavo na sodišču čez cca 3 mesce... Potem pa tišina....
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Če nov 27, 2003 8:02 am

Tole mi je pa polepsalo jutro. :D

GO FLOKI GO 8)

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Če nov 27, 2003 8:19 am

Tudi meni si dan polepsal!

Ma lej ti tako prizelim, da stvar resis zate ugodno, da ti ne morem povedat, ker sem sit takih ljudi kot je ta tvoj odvetnik in bi najraje videl, da tako najebe, da bo lahko sam otroke pa zeno prezivljal, zase pa ne bo imel vec celo zivljenje denarja! Pa osramoti ga do konca, to ga bo itak najbolj bolelo, da bi vsi s prstom nanj kazali, ko bi se kje pojavil! :wink:
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če nov 27, 2003 8:20 am

Megga! Show no mercy!

Uporabniški avatar
AR-146
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a AR-146 Če nov 27, 2003 9:03 am

hee lepo da so te iz moje službe posneli heeee

upam da ga boš zjebu

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Če nov 27, 2003 9:35 am

Evo! Vidš, kolk ljudi te podpira?? Upam da ga boš res zabil do podna. Stoži ga za vse mogoče, tle lahko dobiš vrjetno še več kot pa kkšn miljon vn! Tut men si polepšou jutro, se mi je kr nasmejalo ko sm ta post prebral! RESPECT!

G-4S

Napisal/-a G-4S Če nov 27, 2003 9:45 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Virage
Novinec

Napisal/-a Virage Če nov 27, 2003 9:52 am

Super98, če si zainteresiran sem ti pripravljen pomagat z javno objavo 'članka' o tej zadevi na internetu in pomoči pri 'promociji' odvetnika.

Imam eno nezasedeno domeno in precej prostora, kamor bi lahko objavljali take 'cvetke'. Če ste zainteresirani tudi ostali, mi povejte ... lahko bi bila to v bistvu stran, kjer bi objavljali argumentirane! kritike podobnih dogodkov, kot je ta in s tem opozarjali na nepravilnosti, ki jih ni malo. Tudi pri prodajalcih avtomobilov in podobno. Ideja pač ...
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če nov 27, 2003 10:16 am

Bomba ideja, samo takih primerov je toljko da boš rabu kr dosti GB! :)

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Če nov 27, 2003 10:27 am

jaz sem za!!
res bi lahko tako stran odprl!
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Če nov 27, 2003 10:29 am

zjebi tega cigana!!!! :evil: :evil: :evil:
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov