AndrejD je napisal/-a:Nisem bral novih zakonov. Ampak za povzročitev nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami je mesec prepovedi vožnje in €. Manjše kazni ne moreš dobit... Redko redko sem slišal za primer da so se uspeli zmenit brez prepovedi...
X-Hair je napisal/-a:Hujša prometna nesreča, avto pa cel. Spet ma edn preveč časa pred LCD-jem.
bzzero je napisal/-a:Kar tako nekoga obtoževat, da se dela in prinaša okrog zavarovalnico, pa tudi ne gre! Ko se je v moj avto pred dobrima dveema letoma zaletela nepazljiva voznica (od zadaj, s hitrostjo 40km/h), sem se tudi počutil odlično. Nekaj ur po dogodku (pa ne da bi mi kdorkoli to sugeriral!) me je začela prav zoprnno boleti glava, naslednje jutro pa sem se prebudil s "heksenšusom" v vratu. K zdravniku nisem šel, saj se mi je deklina že tako preveč zasmilila - če bi obiskal zaradi bolečin zdravnika, bi ta po uradni dolžnosti obvestil policijo. No. midva sva zadevo rešila brez policije, bolečine v vratu so pa ostale še nekaj dni.. pa prav zoprne so bile! Point: ne obtožujte kar vse povprek, če ne veste kaj točno se je zgodilo!
xalfist je napisal/-a:AndrejD je napisal/-a:Nisem bral novih zakonov. Ampak za povzročitev nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami je mesec prepovedi vožnje in €. Manjše kazni ne moreš dobit... Redko redko sem slišal za primer da so se uspeli zmenit brez prepovedi...
Poznam dva primera, ko sta bila avta totalki, v obeh primerih sta obdržala vozniško oz nista dobila prepovedi, če navedeš tehtne razloge ti je ne odvzamejo kar tako.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost