ninjeti je napisal/-a:Ne rečem da sem brez greha, ampak v avto nikoli ne grem pijan! Kaj je z vami?
Bi vas rad videl kako bi bili če bi vam pijanec koga ubil
ninjeti je napisal/-a: Vsi bi delali napake, nihče pa nima ja*c priznat tega in nositi posledic.
Ampak to je samo moje mnenje.
Pa lep pozdrav.
Memo je napisal/-a:Kot v naslovu napisano, sem v noči na ponedeljek kot mladi voznik napihal, in sicer 0,33 mg/l... Policaj namesto da mi je takoj napisal kazen (600€) in vpisal 8 pik dal možnost da se zagovarjam pred sodnikom ter za 24 ur odvzel vozniško. Na dan prekrška mi je do izteka naziva mladega šoferja manjkalo 6 dni. Zanima me če ima kdo izkušnje pri sodnikih v primerih vožnje pod vplivom. Navsezadnje se mi niti ne gre, da bi mi odpisali tistih 600€, bolj bi mi bilo pomembno, da ne bi dobil tistih osmih pik in posledično izgubil vozniške. Pregovor, da osel ne gre dvakrat na led ali pa da se iz napak kaj naučimo pri meni nekako ne drži, saj sem nekaj časa nazaj pridobil 3 pike in 100€ za isto traparijo, kar sodnik verjetno ne bo štel meni v prid.
Torej, če imate pri sodnikih kakšne izkušnje, ali pa če poznate naš pravni sistem na dan z besedo, da malo vidim kaj me čaka, saj bo to moja prva izkušnja po sodiščih...
Lep pozdrav !
crxdelsol je napisal/-a:Memo je napisal/-a:Kot v naslovu napisano, sem v noči na ponedeljek kot mladi voznik napihal, in sicer 0,33 mg/l... Policaj namesto da mi je takoj napisal kazen (600€) in vpisal 8 pik dal možnost da se zagovarjam pred sodnikom ter za 24 ur odvzel vozniško. Na dan prekrška mi je do izteka naziva mladega šoferja manjkalo 6 dni. Zanima me če ima kdo izkušnje pri sodnikih v primerih vožnje pod vplivom. Navsezadnje se mi niti ne gre, da bi mi odpisali tistih 600€, bolj bi mi bilo pomembno, da ne bi dobil tistih osmih pik in posledično izgubil vozniške. Pregovor, da osel ne gre dvakrat na led ali pa da se iz napak kaj naučimo pri meni nekako ne drži, saj sem nekaj časa nazaj pridobil 3 pike in 100€ za isto traparijo, kar sodnik verjetno ne bo štel meni v prid.
Torej, če imate pri sodnikih kakšne izkušnje, ali pa če poznate naš pravni sistem na dan z besedo, da malo vidim kaj me čaka, saj bo to moja prva izkušnja po sodiščih...
Lep pozdrav !
Ti resno rabiš pristopit k anonimnim alkoholikom. Nikoli ne čutim potrebe po tem da bi vozil pijan. Upam da ti vzamejo izpit, če pa maš kaj spoštovanja do ostalih v prometu pa ga sam vrni na UE.
scoop je napisal/-a:ninjeti je napisal/-a:Ne rečem da sem brez greha, ampak v avto nikoli ne grem pijan! Kaj je z vami?
Bi vas rad videl kako bi bili če bi vam pijanec koga ubil
A si nevaren za ostale, samo alkoholiziran ?!?!? Nisi se nikol oglasil na telefon med voznjo ?!?!? Si vedno pelal po omejitvah ?!?!?! VEDNO zaustavis na mestu, pri STOP znaku ?!?!?! Ce znas, pomagaj fantu, in svetuj,... Ce ne potem rajsi ne pisi...
tiguan je napisal/-a:Tu se kregate, zaradi tega, ker je nekdo spil kozarec piva/dva, danes sem čakal nekje samo 15 minut in gledal okol mal, noben ne ustavi pri STOP znaku, vozijo v ulico, kjer je prepovedana smer, je enosmerna, uvoz je iz glavne 100 metrov naprej, parkirajo kjer se jim zahoče.
Če je STOP znak je treba ustavit in PIKA, ljudje pač mislijo, da je stop znak enakovreden triktonemu, ki je notri rumen. Da ne izgubljam besed o varnostni razdalji, prehitevanju brez smerokaza.....
Tolk o tem
Memo je napisal/-a:Fantje, vidim, da ste tukej na forumu sami angelčki in da ste ustvarili en maksimalno uporaben forum.
dask je napisal/-a:Memo je napisal/-a:Fantje, vidim, da ste tukej na forumu sami angelčki in da ste ustvarili en maksimalno uporaben forum.
V smislu odgovarjanja na butasta vprašanja je ta forum res neuporaben, ja.
Memo je napisal/-a:Me zanima, če bi se slučajno komu od vas, ki pridigate in moralizirate tukaj po forumu, le bog pa ve kakšni ste in kaj počnete v realnem življenju, zgodilo kaj podobnega, kar očitno večina ljudi tukaj misli da je nemogoče, da bi se kaj takega njemu zgodilo, ali bi res sedeli križem rok, se sprijaznili s kaznijo, mogoče celo šli do sodnika in mu predlagali, da vam v kartoteko napiše, da nikoli več v življenju ne smete sesti za volan, ker se tako kesate za svoja dejanja, ali bi na vse pretege skušali obdržati vozniško, ki vam pomeni da lahko normalno funkcionuirate v življenju, hodite v službo, na faks itd.![]()
Memo je napisal/-a:Navsezadnje smo vsi ljudje, ki delalamo napake in počnemo neumnosti iz katerih se učimo. Ne me prepričevat, da ste tule gor sami brezmadežni vozniki, ki vozite 100% po zakonu, vsi delamo prekrške, vede ali nevede, nekatere nas dobijo, druge ne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov