Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
scoop
Novinec

Kraj: Črnomelj

Re: Uporaba mobitela med vožnjo - en velik minus policiji!!

Napisal/-a scoop Po okt 24, 2011 5:45 pm

Nisem prebral zadnjih par postov,... Tko daj e mogoce ze kdo napisal...

Ni poanta v tem, da ga policaj tako ali tako NI kaznoval, in da naj ne pise !!! Problem je ze v tem, ker je reku da se bo nakdnadno odlocil kaj bo... Potem je pa dobil ustno opozorilo ?!?!? USTNO OPOZORILO ZA KAJ ?!?!?!?!?!?! KAJ JE PA NAREDU ?!?!?!?! In nekdo je napisal, da je treba met dve roke na volanu,... Seveda... Tocno to... Taksni ste najbolj varni...
Peugeot 407, 2.0 HDI

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Po okt 24, 2011 6:51 pm

tomzzi je napisal/-a:Policaj z mobitelom na ušesu ni nič novega... Jih vidim večkrat. Lepo na easy po cesti pa po možnosti še z družbo na sovoznikovem... Se mi pa zdi, da tudi malce izzivajo. Zadnjič je speljal iz stranske na prednostno po kateri sem vozil jaz pa čeprav me je videl. V naselju pred prehodom čez cesto... Potem je pa 30 vozil...

Ni mi dosti manjkalo pa bi potrobil...

Vsi ki se sprašujete "zakaj" imate tu odgovor:
http://youtu.be/2G_qWGTW_dQ?t=21s

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To okt 25, 2011 5:52 pm

xalfist je napisal/-a:
juhica je napisal/-a:
da sem imel levo roko na voznikovih vratih in sem podpiral glavo

pa kako folk voz, eni lezijo v avtu pa komi ven vidijo, eni postran sedijo tko da majo glavo pri sovozniku, eni vmes telefonirajo, eni jejo in pijejo, eni mate pa glavo naslonjeno na roko, roko pa na vrata. vse je isti falus, vse tole ne spada na cesto... jest bi ti zarad tega kazen zaribu...

zdej pa ce je polcaj trdil da si telefoniru se je zajebu ampak ocitno ti je koncno vseeno vrjel - ce ti ne bi bi imel ti listek v zepu. tko da ne joki...

ajde

Eni se pač dolgočasimo ob vožnjah za bumbarji in kreteni, ki mislijo da vozijo varno, ker vozijo 20km/h pod omejitvijo. In če vidiš, da še nekaj časa ne bo možnosti takega kretena prehitet, pač daš roko na vrata, glavo na roko in voziš s primerno varnostno razdaljo in hitrostjo bumbarja pred tabo. Pač zdolgočaseno. Največja žalost je pa v tem, da to delam recimo 1000 od 1300km prevoženih na teden, kar pomeni, da je takih bumbarjev in kretenov veliko. Juhica, si med njimi?
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost