Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

pustivsek
Novinec

Re: Nakup avta-bil sem "nategnjen"

Napisal/-a pustivsek Po nov 14, 2011 6:57 pm

Notri je ECU z oznakami 0389060 12T od seat toledota 1.9 90km moral bi biti pa z oznakami enakimi razen zadna črka 12 K.

Torej to gre za skrito napako za katero se lahko garancija uveljavlja 6mesec od nakupa avtomobila. Bom poročo ka bo ratal zej z tega.

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 Po nov 14, 2011 7:23 pm

pustivsek je napisal/-a:Notri je ECU z oznakami 0389060 12T od seat toledota 1.9 90km moral bi biti pa z oznakami enakimi razen zadna črka 12 K.

Torej to gre za skrito napako za katero se lahko garancija uveljavlja 6mesec od nakupa avtomobila. Bom poročo ka bo ratal zej z tega.

Če se gre za skrito napako, se uvaljavlja zahtevke iz skrite napake, ne pa iz garancije.

pustivsek
Novinec

Napisal/-a pustivsek Ne nov 20, 2011 4:24 pm

100e mi je nakazo....bolš ko kamen v hrbet :)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne nov 20, 2011 5:55 pm

ti si mu pa dal kolko ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Ne nov 20, 2011 6:06 pm

pustivsek je napisal/-a:100e mi je nakazo....bolš ko kamen v hrbet :)

Še vedno je 300-400 "zaslužo" na tebi, poceni si se prodal ampak vseeno, jaz nikol ne barantam in gnjavim nazaj. 2 dni nazaj sem kupo kao simobilov iphone4 od enga iz LJ naplahtal me je da je kr hudo, iphone je zaklenjen na AT&A omrežje, kaj mu naj sedaj ? Poklical sem ga, mu povedal, ga vprašal če gre na pijačo-je odklonil. Pač bo pri tem ostalo. Moja napaka, premalo pozornosti ob nakupu, mraz pa vse skupaj pa je šlo nekaj dnarja v 3 krasne. Če bi mi zdaj hoto vrnit 50 al pa 100€ - naj jih raje ma, 1x se boma srečala pa bo takrat slajše.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Ne nov 20, 2011 7:19 pm

Kaj ga boš skotal ? :cry
Slika

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol Ne nov 20, 2011 7:50 pm

Ne, samo rad bi še 1x se srečal z njim vsaj na pijačo bi rad šel pa se malo pogovarjal. Nemorem vrjet kak me zanima kak bi me pogledal...ko je tak nakladal da je slovenski in odklenjen itd. da samo iTunes naložim na komp pa je to to.

Nevem če je res tistih 380€ tolk vrednih da nekoga najebeš, ko pa majo zaklenjeni itak podobno ceno pa se jih da prodat, samo ne tistih 10, 20€ je vrednih nategancije.

Samo toto tumasto faco bi še rad vido 1x. Če pozna kdo Audi temnejše barve KR DH-560 baje se vozi po Jesenicah prosim PM (dam za pivo, dva, tri, kišto).

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Ne nov 20, 2011 11:12 pm

crxdelsol je napisal/-a:Ne, samo rad bi še 1x se srečal z njim vsaj na pijačo bi rad šel pa se malo pogovarjal. Nemorem vrjet kak me zanima kak bi me pogledal...ko je tak nakladal da je slovenski in odklenjen itd. da samo iTunes naložim na komp pa je to to.

Nevem če je res tistih 380€ tolk vrednih da nekoga najebeš, ko pa majo zaklenjeni itak podobno ceno pa se jih da prodat, samo ne tistih 10, 20€ je vrednih nategancije.

Samo toto tumasto faco bi še rad vido 1x. Če pozna kdo Audi temnejše barve KR DH-560 baje se vozi po Jesenicah prosim PM (dam za pivo, dva, tri, kišto).

Na falus mi gre toto jokanje, ce se na zadevo ne spoznas vzemi nekoga zraven. Jaz tudi ne bom kupoval American Muscle avta brez poznavalca. Pa ne morem verjet da si tak tup da ne sprobas zadeve na licu mesta ??!
Slika

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol Ne nov 20, 2011 11:40 pm

Kak boš probal iphone ki še ni aktiviran brez iTunesa? Vsi ki prodajajo nove pa tud nočejo aktivirat ravno zato ker dokler ni aktiviran je "nov".

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san Po nov 21, 2011 10:45 am

crxdelsol je napisal/-a:Kak boš probal iphone ki še ni aktiviran brez iTunesa? Vsi ki prodajajo nove pa tud nočejo aktivirat ravno zato ker dokler ni aktiviran je "nov".

Notebook z naloženimi iTunes-i seboj.....pa priklopiš in preveriš ! Če odkloni, pa pač iščeš dalje.....
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost