pustivsek je napisal/-a:Notri je ECU z oznakami 0389060 12T od seat toledota 1.9 90km moral bi biti pa z oznakami enakimi razen zadna črka 12 K.
Torej to gre za skrito napako za katero se lahko garancija uveljavlja 6mesec od nakupa avtomobila. Bom poročo ka bo ratal zej z tega.
pustivsek je napisal/-a:100e mi je nakazo....bolš ko kamen v hrbet
crxdelsol je napisal/-a:Ne, samo rad bi še 1x se srečal z njim vsaj na pijačo bi rad šel pa se malo pogovarjal. Nemorem vrjet kak me zanima kak bi me pogledal...ko je tak nakladal da je slovenski in odklenjen itd. da samo iTunes naložim na komp pa je to to.
Nevem če je res tistih 380€ tolk vrednih da nekoga najebeš, ko pa majo zaklenjeni itak podobno ceno pa se jih da prodat, samo ne tistih 10, 20€ je vrednih nategancije.
Samo toto tumasto faco bi še rad vido 1x. Če pozna kdo Audi temnejše barve KR DH-560 baje se vozi po Jesenicah prosim PM (dam za pivo, dva, tri, kišto).
crxdelsol je napisal/-a:Kak boš probal iphone ki še ni aktiviran brez iTunesa? Vsi ki prodajajo nove pa tud nočejo aktivirat ravno zato ker dokler ni aktiviran je "nov".
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost