crxdelsol je napisal/-a:Ravno včeraj me je nadrl en wnb "direktor" iz bmw wnb m5 - navadne 5 dizla, na semaforju če mi avto negre bolj, ker se pelem 30 proti semaforju ne 50

Kam se vsem tak mudi...
Jaz včasih koga kar mal pahnem...
Kam se nam mudi? Nekateri imamo delo in projekte v življenju, kateri se ne sami izvajajo. Beri: Nismo zaposleni v javni upravi, press
In mečkanje na SLO cestah je res katastrofa.....najslabši narod za vozit!
Ko si s kamionom s prikolico najhitrejsi na cesti se je res za vprasat - pa ne vem ce sm jst nenormaln -lohk gremo na varnovoznjo al na pisto kadarkol probat, kdo ne zna.

EDIT: Vidim da si še par butastih napisal.
Ko so trije za tabo, se moraš umaknit. Pika....tega pri nas ne dela nihče. V USA se ti že ko si sam za njim umakne (mentaliteta? Ja Balkan je v nas, pa se je.... kkaor vemo in znamo).
Kako naj s kamionom s prikolico varno prehitevam nekoga na regionalni cesti z 50 metrskimi ravninami?
Zakaj si tako prepričan, da mi lahko ti z počasno vožnjo jemlješ dragocene ure življenja? Ko potegneš črto je isto kot da bi enga poknu. Sicer ne pri 30ih ....pa pri 50ih...v luft gre.
Večina voznikov (imam bivšega prijatelja inštruktorja - zakaj bivši ne bom razlagal - mogoče tudi zaradi tega ker dejstev ne more požret) k je naredu že več totalk kot upokojeni profi dirkači. Meni je vedno očital velike hitrosti, sam pa tudi pri hitrostih nižjih od predpisanih ni sposoben vozila ujeti. Nikdar...vedno je počlo. Z mano je večkrat driftal tudi že pri 150 , pa danes še lepo pije pir. Pa tud čez 2G sile nism spravil nanjga, kadar je bil z mano v avtu - if you kno what I mean).
In da zaključim. Na naših regionalkah (tukaj v soški dolini) je večino nesreči podnevi zaradi počasnel. Tako te spravijo ob živce, da prej ali slej narediš nekaj kar ne bi smel....sej če sm z MINIjem, Motorjem ali M3 jem se mi je.... zapleteno pa rata ko sm z nabasanim kombijem po možnosti s prikolico. Takrat pa mi ni vseeno a hodim do npr. Grobnika 2.5 uri ali pa 5 ur.............