primozek68 je napisal/-a:Pazim karseda, ker mi je tudi mojega avtomobila škoda.
Aaaahahahahaha....'' pazljivi drifter ''. Celi smehi ta čokolino mafija, vsi pogumni, pol pa '' paz paz stari, murija'', pa rep med noge.
In zakaj bi ga čakal, da mi napiše 400€? Če to delam na parkingu, kjer lahko zvijem samo moje feltene, ne morem razbit nobenega avtomobila, ker ga tam ni, ga res ne mislim čakat. Ampak ne, je treba jebat folk po praznih parkiriščih. Ko se pa ukrade en kombi z orodjem, jim pa dostaviš sliko, dve kreditni kartici od tega kriminalca, dve sim kartici (SLO in DE, ki verjetno ni predplačniška) in pa kopijo potnega lista. Njihova izjava na PP je bila: "Gospod, kaj naj mi zdaj s tem? "

A kej nej? Ja na banko pojdi dnar dvignit jebote m****n frdamani!!!
Tako da ja, če ne ogrožam nobenega ne sprejmen njihovih nebuloz in grem svojo pot. Vsi živi, avti celi in jaz s polno denarnico.
RedBull™ je napisal/-a:Samo primer: Pred nekaj leti, je en wosu, verjetno podoben tebi, v parkirni garaži v Kranju razsul zadnji odbijač na prijateljičinem avtu, ko je bil pravilno parkiran in pobegnil. Edina smola je bila le ta, da kamera ni pokrivala tistega mesta, tako da storilca niso našli.... Močno upam, da nisi ravno ti ta junak!
Viš primožek, tale wosu, kateri bi si pa zaslužu kazen, ker je naredil traparijo, jo pa ni ni dobil. In to je tipična praksa pri nas. Jebanje v glavo.