Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Re: "Drift" - kazen.

Napisal/-a zuzek So jun 30, 2012 10:10 pm

esem je napisal/-a:Policaji ne morejo dajat kazni za privat zemljišče, varnostniki pa niti (niso pooblaščeni), lahko te edino odstranijo.

k smo že pr tem bežanju murje

kaj pa pozimi na parking placih k se obračamo z ročno, špar, hofer itd.. tam ti lahko ta plavi dajo kazen? alpa sigurno kej težijo :? na srečo me še niso videli
Alergičen na rjo

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS So jun 30, 2012 10:13 pm

zuzek je napisal/-a:
esem je napisal/-a:Policaji ne morejo dajat kazni za privat zemljišče, varnostniki pa niti (niso pooblaščeni), lahko te edino odstranijo.

kaj pa pozimi na parking placih k se obračamo z ročno, špar, hofer itd.. tam ti lahko ta plavi dajo kazen? alpa sigurno kej težijo :? na srečo me še niso videli

Preberi še enkrat post od @esema in boš dobil odgovor. ;)

Uporabniški avatar
Cefizelj
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cefizelj So jun 30, 2012 10:31 pm

peroRS je napisal/-a:
zuzek je napisal/-a:

Ampak to velja do takrat dokler lastnik zemljišča ne dovoli policajem posredovanje na privatnem zemljišču. Se pravi če varnostnik pokliče policijo si f*cked.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So jun 30, 2012 10:41 pm

Cefizelj je napisal/-a:
Ampak to velja do takrat dokler lastnik zemljišča ne dovoli policajem posredovanje na privatnem zemljišču. Se pravi če varnostnik pokliče policijo si f*cked.

Podobno sem jaz napisal že v tretjem postu.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS So jun 30, 2012 10:48 pm

Cefizelj je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:
zuzek je napisal/-a:

Vsekakor.
Če pa lastnika ne moti, se lahko policaji obrišejo pod nosom za kazen ;)

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne jul 01, 2012 7:40 am

primozek68 je napisal/-a:
Pazim karseda, ker mi je tudi mojega avtomobila škoda.

Aaaahahahahaha....'' pazljivi drifter ''. Celi smehi ta čokolino mafija, vsi pogumni, pol pa '' paz paz stari, murija'', pa rep med noge.

In zakaj bi ga čakal, da mi napiše 400€? Če to delam na parkingu, kjer lahko zvijem samo moje feltene, ne morem razbit nobenega avtomobila, ker ga tam ni, ga res ne mislim čakat. Ampak ne, je treba jebat folk po praznih parkiriščih. Ko se pa ukrade en kombi z orodjem, jim pa dostaviš sliko, dve kreditni kartici od tega kriminalca, dve sim kartici (SLO in DE, ki verjetno ni predplačniška) in pa kopijo potnega lista. Njihova izjava na PP je bila: "Gospod, kaj naj mi zdaj s tem? " :huh: A kej nej? Ja na banko pojdi dnar dvignit jebote m****n frdamani!!!

Tako da ja, če ne ogrožam nobenega ne sprejmen njihovih nebuloz in grem svojo pot. Vsi živi, avti celi in jaz s polno denarnico.

RedBull™ je napisal/-a:Samo primer: Pred nekaj leti, je en wosu, verjetno podoben tebi, v parkirni garaži v Kranju razsul zadnji odbijač na prijateljičinem avtu, ko je bil pravilno parkiran in pobegnil. Edina smola je bila le ta, da kamera ni pokrivala tistega mesta, tako da storilca niso našli.... Močno upam, da nisi ravno ti ta junak!

Viš primožek, tale wosu, kateri bi si pa zaslužu kazen, ker je naredil traparijo, jo pa ni ni dobil. In to je tipična praksa pri nas. Jebanje v glavo.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
2kwik4ya
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a 2kwik4ya Ne jul 01, 2012 7:57 am

RedBull™ Jaz pa rečem le to, če nimaš tolko pameti, da ne driftaš po garaži, kjer so parkirani avti, betonske plošče precej drsijo (v mokrem pa sploh) potem si zaslužiš kazen in upam da bo ta precej visoka.

Po garaži so itak nameščene kamere in upam, da se bo tvoj posnetek tvojega "zabavanja" znašel na policiji.

Bolje, da se znoriš v garaži, kot pa da izvajaš kaj podobnega na cesti, kjer ogrožaš še druge. To je moje mnenje.

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Ne jul 01, 2012 9:49 am

RedBull™ je napisal/-a:Jaz pa rečem le to, če nimaš tolko pameti, da ne driftaš po garaži, kjer so parkirani avti, betonske plošče precej drsijo (v mokrem pa sploh) potem si zaslužiš kazen in upam da bo ta precej visoka.

Po garaži so itak nameščene kamere in upam, da se bo tvoj posnetek tvojega "zabavanja" znašel na policiji.

Samo primer: Pred nekaj leti, je en wosu, verjetno podoben tebi, v parkirni garaži v Kranju razsul zadnji odbijač na prijateljičinem avtu, ko je bil pravilno parkiran in pobegnil. Edina smola je bila le ta, da kamera ni pokrivala tistega mesta, tako da storilca niso našli.... Močno upam, da nisi ravno ti ta junak!

podpis
Slika

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Ne jul 01, 2012 9:58 am

Če si taki drift majster se spravi na grobnik... pa se tam dokazuj. Tudi meni je taki pacient v planetu tuš v MB poškodoval avto in seveda probal pobegnit z neko staro kanto od bmwja ;)
Lp by Mare

Uporabniški avatar
dbsquared
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a dbsquared Ne jul 01, 2012 10:12 am

marko01 je napisal/-a:Če si taki drift majster se spravi na grobnik... pa se tam dokazuj. Tudi meni je taki pacient v planetu tuš v MB poškodoval avto in seveda probal pobegnit z neko staro kanto od bmwja ;)

Heh, si se kdaj vprašal zakaj to sploh počnem v garaži?!? Beton je polakiran, in zato ne poškoduješ gum oz. jih ne uničiš. Na grobniku bi šou 3 kroge in evo...finito z gumami. Če bi pa jst slučajno po nesreči zadel tuj avto, bi bil tok pošten, pa bi zataknil številko pod brisalce in s tem prevzel odgovornost na posledice in seveda finance. :mrgreen:
Ni važno kaj voziš, važno je kako voziš.

Slika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Ne jul 01, 2012 10:20 am

dbsquared je napisal/-a:
marko01 je napisal/-a:Če si taki drift majster se spravi na grobnik... pa se tam dokazuj. Tudi meni je taki pacient v planetu tuš v MB poškodoval avto in seveda probal pobegnit z neko staro kanto od bmwja ;)

Heh, si se kdaj vprašal zakaj to sploh počnem v garaži?!? Beton je polakiran, in zato ne poškoduješ gum oz. jih ne uničiš. Na grobniku bi šou 3 kroge in evo...finito z gumami. Če bi pa jst slučajno po nesreči zadel tuj avto, bi bil tok pošten, pa bi zataknil številko pod brisalce in s tem prevzel odgovornost na posledice in seveda finance. :mrgreen:

To vsak pravi, dokler se dejansko kaj ne zgodi. :?

Sicer pa ne razumem v čem je užitek, da se vrtiš v krog okoli stebra, pa še avti okoli :roll:
http://www.twitvid.com/2HT0E

Uporabniški avatar
dbsquared
Novinec

Napisal/-a dbsquared Ne jul 01, 2012 10:23 am

Heej, vsak ima svoje veselje. :D

Slika

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Ne jul 01, 2012 10:33 am

Heh, veš da klub 100im hrčkom pod haubo, Polo lepo odpelje ovinek. Seveda k temu pripomorejo tudi distančniki, vzmeti in široke gume. Vem, da to ni "pravi" avto za driftanje, ampak opravi nalogo kar zadovoljivo. 8)

:D

1. Ne omenjaj FWD avta in driftanja v enem stavku skupaj ker negre razen če negiraš driftanje.
2. Take bedarije ni pametno pisat po forumu če jih že počneš.
3. Veliko ti pri slajdanju čez ovinek pripomorjejo ledike na podvozju.

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Ne jul 01, 2012 11:17 am

X-Hair je napisal/-a:

Aaaahahahahaha....'' pazljivi drifter ''. Celi smehi ta čokolino mafija, vsi pogumni, pol pa '' paz paz stari, murija'', pa rep med noge.

In zakaj bi ga čakal, da mi napiše 400€? Če to delam na parkingu, kjer lahko zvijem samo moje feltene, ne morem razbit nobenega avtomobila, ker ga tam ni, ga res ne mislim čakat. Ampak ne, je treba jebat folk po praznih parkiriščih. Ko se pa ukrade en kombi z orodjem, jim pa dostaviš sliko, dve kreditni kartici od tega kriminalca, dve sim kartici (SLO in DE, ki verjetno ni predplačniška) in pa kopijo potnega lista. Njihova izjava na PP je bila: "Gospod, kaj naj mi zdaj s tem? " :huh: A kej nej? Ja na banko pojdi dnar dvignit jebote m****n frdamani!!!

Tako da ja, če ne ogrožam nobenega ne sprejmen njihovih nebuloz in grem svojo pot. Vsi živi, avti celi in jaz s polno denarnico.

RedBull™ je napisal/-a:Samo primer: Pred nekaj leti, je en wosu, verjetno podoben tebi, v parkirni garaži v Kranju razsul zadnji odbijač na prijateljičinem avtu, ko je bil pravilno parkiran in pobegnil. Edina smola je bila le ta, da kamera ni pokrivala tistega mesta, tako da storilca niso našli.... Močno upam, da nisi ravno ti ta junak!

Viš primožek, tale wosu, kateri bi si pa zaslužu kazen, ker je naredil traparijo, jo pa ni ni dobil. In to je tipična praksa pri nas. Jebanje v glavo.

Skratka, vsi bi si zaslužili kazen. Tako kot jaz ne grem na tvoje parkirišče grillat in ti verjetno nebi bil vesel, tako tudi niso veseli vzdževalci teh parkirišč. Pravtako niso vesele snažilke, ko za seboj pustite pol kg ''frišnega'' na školjki. Ah ja, brezveze dalje pisat. Odnos in še enkrat odnos do ljudi, do stvari....

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Ne jul 01, 2012 11:28 am

Gosic je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:

Skratka, vsi bi si zaslužili kazen. Tako kot jaz ne grem na tvoje parkirišče grillat in ti verjetno nebi bil vesel, tako tudi niso veseli vzdževalci teh parkirišč. Pravtako niso vesele snažilke, ko za seboj pustite pol kg ''frišnega'' na školjki. Ah ja, brezveze dalje pisat. Odnos in še enkrat odnos do ljudi, do stvari....

To je to. Problem naše države (pa tudi marsikatere druge).

Sicer se pridružujem mnenju, da boljše na praznem parkirišču kot na cesti, pa vendar...so stvari, ki bi jih marsikdo rad delal, pa jih ne dela, in to zato, ker ali ne more/zmore ali ne sme, ali pa se enostavno ne spodobi da jih dela, kot npr. se ne bi spodobilo, da greš srat enmu v grm ob njegovi bajti. Zdaj, saj nevem kam bi to spadalo, ampak...a je res tako težko potlačit te nagone? Ali pa, kot pravijo, dirkališče. Seveda, tam bi šle gume...ampak na parkingu lahko v momentu nepazljivosti narediš škode (in to samo na svojem avtu) za vsaj 2 kompleta rabljenih gum, ki bi jih lahko na Grobniku zdrajsal, pa še za bencin. Sam nekateri itak nimajo filinga za tveganje...in sploh ne pomislijo, kako lahko trenutna neumnost vpliva na lajf pozneje (v tem primeru verjetno samo finančno). Sej isto velja za cestne dirkače, ki mislijo, da so na cesti sami. Jbg, pač vsi bi radi uživali svoje užitke, vse drugo (okolica, na katero lahko s tem vplivajo) nima veze. Živi in pusti živeti, oz. ne delaj drugemu tistega, kar nočeš, da on dela tebi. Torej, ne zajebavaj se po Tuš-ovemu parkirišču. Pa bo vse ok. :)

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne jul 01, 2012 1:05 pm

dbsquared je napisal/-a:Heh, veš da klub 100im hrčkom pod haubo, Polo lepo odpelje ovinek. Seveda k temu pripomorejo tudi distančniki, vzmeti in široke gume. Vem, da to ni "pravi" avto za driftanje, ampak opravi nalogo kar zadovoljivo. 8)

Ti je že CRX napisal da avto z sprednjim pogonom ne more driftat in res ne mešaj taga z zategovanjem ročne da se ti ne bojo smejali.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Ne jul 01, 2012 1:14 pm

Sem hotu že jaz to komentirat, pa sem se vzdržal... Driftaj zaradi brzine in z nožno bremzo, če že, razna podrsavanja in posiljevanje zajle za ročno ni nič.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
dbsquared
Novinec

Napisal/-a dbsquared Ne jul 01, 2012 1:18 pm

primozek68 je napisal/-a:Sem hotu že jaz to komentirat, pa sem se vzdržal... Driftaj zaradi brzine in z nožno bremzo, če že, razna podrsavanja in posiljevanje zajle za ročno ni nič.

Tudi to prakticiramo. :mrgreen: Drugače pa vem da to ni "pravi" drift. Nmorš driftat z sprednjim pogonom. :lol:

Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne jul 01, 2012 1:21 pm

Pol pravš, da če bo spravil zadek v drsenje z bremzo, pa to lahko dela po parkirišču, če že? Pol je problem sam v ročni, ker bi se fant rad malo navadil. Poligon je izbral vsekakor pravi, prazno parkirno hišo. To je pohvalno. Ne da se pokaže sred ljubljane in še kakega povozi. Ko bo to zaobvladal, bo najbrž hotel več in bo mogoče prišel celo do zavore. Sam potem spet ne pizdit, ker bo pa zadeva postala prekleto hitra, da pa lahko koga ubije v prazni parkirni hiši zaradi hitrosti. Moral sem. :twisted: ;) :mrgreen:

Sedaj pa hitro pisat, da zagovarjam voznika z ročno zavoro. :huh:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Ne jul 01, 2012 1:24 pm

Neobljudena cesta, ponoči, mogoče celo kakšen kolega na koncu, makadam, sneg za začetek, itd itd.
Sex turns gay people into Mexicans.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost