tristan01 je napisal/-a:Na kratko moje mnenje:
Če je avto vozil X naj to tudi prizna. Valjenje krivde na Y se ne bo dobro izteklo. Zakaj ne? Ko bo policija pozvonila pri Y bo ta povedal svojo zgodbo, ter jo morda celo podkrepil s kakšnimi pričami. Tako bo tvoj "prijatelj" X poleg težav zaradi vožnje z avtomobilom imel težave še zaradi podajanja napačnih podatkov uradni osebi. Me nebi presenetilo če bi zaradi tega dobil še kazen za krivo ovadbo Y. Glede na opis osebe X me nebi presenetilo če ga je videl kje voziti še kakšen sosed ali znanec, ki bo potrdil da se že nekaj časa s tem avtomobilom vozi X in ne Y...
Nič ne pišeš o tem kako sta uredila z lastništvom avtomobila. Tudi če vozilo ni registrirano se ob prodaji ponavadi napiše pogodba... Če drugega ne list papirja kjer prodajalec Y prodaja vozilo kupcu X, kar povsem zadostuje da Y dokaže da ni bil voznik.
Slej kot prej bo na plano prišla resnica in takrat mu bo potvarjanje dejstev samo še bolj škodilo. Moram pa priznati, da je vse skupaj primerno le za kakšen Jerry Springer show.
Lp Tristan01
Mazda for life je napisal/-a:Lastnik vozila je Y. Ne avta dejansko ob prometni nesreči ni vozil X, ampak njegov kolega, brez izpita. Če je kdo iz Maribora, avto se nahaja na lentu poleg pristana zabarikadiran v kandelaber.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov