3B je napisal/-a:pozdravljeni.
pravkar me je na ustavila policija in mi izdala plačilni nalog,
Itak bom napiso pritpžbo ampak me zanima če imam prav ker sem na hitro opazo par nepravilnosti.
1- nikjer ni bilo plavega tripodnega podstavka z znakom policija
2- hitrost mi je izmerila iz vozila, skozi steklo in brez stojala, naj še povdarim da dežuje
3- stala sta na nasprotnji strani smeri moje vožnje pa še to da je tak hitro iz avta skočla in me ustavila da sem se skoraj mimo zapeljau to se pravi v zadnjem trenutku je uletela na cesto pa začela mahat z lučko tak da sem mogo kar fajn po bremzi stopit (na števcu je blo malo več kot 60), če bi keri za mano biu in bi biu malo bol nepreviden bi lahko prišlo do prometne še enkrat povdarjam da dežuje pa se vse blešči od ceste pa tega sranja. plus še to ko sem na drugo stran sparkiro (res da na autobusno postajo) sem kar ovirau promet.
bunny01 je napisal/-a:Spregledali smo dejstvo, da je očitno vse naroble naredila policija ti pa ničesar. Razlog tvoje ustavitve pa je prevelika hitrost.
nevermind je napisal/-a:Kako mi grete eni na živce (še ene par jih manjka)... vedno eni in isti... sami angelčki na forumu! Kot da niste šli nikoli tako čez omejitev? Pa ste se vprašali kakšna je bila cesta? Mogoče je bilo naselje z dvemi hišami 50 m od ceste na ravnici?
Še tako nam pol plače država pobere in potem nekdo napiše plačaj in ne jokaj po forumu? Same ovce, ki se pustijo strič.
Avtorju teme svetujem naj najde čim več ''lukenj'' in se izogne kazni ali si jo nekako zmanjša če se da.
Kalos je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Kako mi grete eni na živce (še ene par jih manjka)... vedno eni in isti... sami angelčki na forumu! Kot da niste šli nikoli tako čez omejitev? Pa ste se vprašali kakšna je bila cesta? Mogoče je bilo naselje z dvemi hišami 50 m od ceste na ravnici?
Še tako nam pol plače država pobere in potem nekdo napiše plačaj in ne jokaj po forumu? Same ovce, ki se pustijo strič.
Avtorju teme svetujem naj najde čim več ''lukenj'' in se izogne kazni ali si jo nekako zmanjša če se da.
Meni gredo pa na živce taki kot si ti, ko se postavljajo v bran nekomu ki je nekaj storil narobe. Verjetno še če bi koga ubil, bi iskal pomilostitev, zakaj?
nevermind je napisal/-a:Kako mi grete eni na živce (še ene par jih manjka)... vedno eni in isti... sami angelčki na forumu! Kot da niste šli nikoli tako čez omejitev? Pa ste se vprašali kakšna je bila cesta? Mogoče je bilo naselje z dvemi hišami 50 m od ceste na ravnici?
bunny01 je napisal/-a:Jaz bi samo dodal izkušnjo enega...
odprti clio je napisal/-a:bunny01 je napisal/-a:Jaz bi samo dodal izkušnjo enega...
Cenim vas policiste. Tudi razumem odnos nekaterih. Razumem, a ne nujno odobravam. Kar niti nima veze. Zanima me, kako se počutiš sedaj, ko si "na drugi strani"? Nekaj let nazaj si, namreč, precej energično pisal o dogodku iz vaših koncev, kjer je policist ubil motorista (menda se boš spomnil).
Moti me pa to, da bi policisti mnogokrat lahko zgolj izrekli opozorilo in ne izdali plačilnega naloga. Če zadeve prav poznam, je za manjše prekrške to stvar vaše odločitve. Tudi opozorila naj bi se uradno beležila, mar ne? Koliko torej dejansko izrekate opozorila? In koliko je norma? Čeprav sam dvomim v normo, mi o njej govorijo ljudje, ki jim zaupam.
Tega nikakor ne jemlji napadalno.
bunny01 je napisal/-a:Ljudej, ki jim zaupaš in ti to govorijo imajo prav.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost