Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Re: pomoc

Napisal/-a lancia hf Ne nov 18, 2012 12:26 am

Bojanxe je napisal/-a:Prav imaš, bravo. Tvoje početje je super in z njim se boš zapisal v zgodovino!
Seveda pa si tud glavni na vasi in ti nihče nič ne more. :bow

Kaj pa veš mogoče je pa sin od Jankoviča ali Kanglerja :vc :EE
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Bojanxe
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Bojanxe Ne nov 18, 2012 12:27 am

Aja, se opravičujem G. Jure J. Sklepam da je odgovor enak prejšnjemu :mrgreen:
Alfa Klub Slovenija

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne nov 18, 2012 12:29 am

Meni se zdi čudno, da te zagrabi panika, ko malo podrsaš. Panika pomeni strah, strah pred posledicami in strah pred odgovornostjo, tudi strah pred krvjo in poškodbami, a tega tu ni bilo. V tej temi pa hočeš zvedet samo, kje je kakšna možnost, da se izvlečeš - čeprav so te že našli. To s strahom in odgovornostjo nima zveze, torej tudi panike zelo verjetno ni bilo. Je bil torej pobeg zavesten - kot poskus izognit se plačilu napake? In ravno to ponavljaš skozi celo temo. To bo dalo misliti sodniku.

Še nekaj me zanima - kaj bi naredil, če bi bilo obratno (da bi tebe nekdo podrsal med prehitevanjem in nato zbežal)?

Uporabniški avatar
ddas
Novinec

Napisal/-a ddas Ne nov 18, 2012 10:25 am

mropc je napisal/-a:bi ti men to naredu, te dobim še isti dan, nebi čakal niti en mesec. prokleta banda.
:roll: :roll:

Kaj bi mu naredu , a bi mu glavo odšaraufal ? :)

Fantje lani je bilo vseh nesreč z pobegom, kjer je bila le materialna škoda 2389. V to številko verjetno štejejo tudi nesreče na parkirišču. Zdaj me zanima, koliko vas, vaših sorodnikov, prijateljev in znancev je bilo med njimi ? Ali so(ste) tudi oni(vi) prokleta banda ?
To sem vprašal zato , ker tudi vi ne veste kakšna reakcija bi bila pri vas , če bi se vam to zgodilo. V primeru gac19 pa še dodamo mladost, norenje za avtom in pa velik problem med Slovenci alkohol, potem pa smo tam, kjer smo.

NE podpiram takih dejanj kot je storil gac19. Hvala bogu, da ni bilo poškodovanih. Če še nisi, pa še boš plačal 500 evrov pobeg , barvanje tujega avta plus svoj avto. Kar velik strošek, je pa to dobra šola za naprej.

In pa še link, kjer je zapisano število nesreč

http://www.delo.si/novice/kronika/pobeg ... -sami.html
Zadnjič spremenil ddas, dne Ne nov 18, 2012 11:13 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne nov 18, 2012 10:30 am

Zaradi take brezobraznosti je naša vozniška kultura na psu. Upam da te dobijo četudi neboš priznal.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Ne nov 18, 2012 12:18 pm

Fantje,

Saj nima smisla! Dečko je pač pameten za vse nas pa še koga zraven. Nasvete kaj storiti je dobil, glede na odziv jih verjetno ne bo poslušal. Se bo pač na trd način naučil tisto kar smo mu poskušali dopovedati.

Zato bolje, da temo počasi zaključimo preden se spet sprevrže v besedni dvoboj v stilu kdo v peskovniku ima večjega.

Lp Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne nov 18, 2012 5:24 pm

Imaš prav Tristan samo meni resno dvigne tlak tak imbecil, ker je meni en podoben ruknil prejšni avto na parkingu in mi naredil lepo udrtino v vrata in seveda odšel.

Luky
Nov uporabnik

Napisal/-a Luky Ne nov 18, 2012 7:03 pm

To je pač kutura v Sloveniji. Meni so na parkirišču porajsali in ruknili avto štirikrat v pol leta od teh sta samo dva mene poiskala in povedala za nesrečo. Ostali pa kot da se nič ni zgodilo.

Gac19 nevem kaj se vrti v tvoji glavi in pričakuješ da ti bomo tu pomagali prikriti prometno nesrečo.

Uporabniški avatar
Mož čokate postave z brki
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki Ne nov 18, 2012 9:33 pm

Kakšen zanikrnež! Najprej s***** s kraja nesreče, pol pa še tule revček prosi za nasvete! Predlagam, da se z 200 na uro zabiješ v zid in uničiš dokaze.
Hitro se daleč pride

Slika

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Ne nov 18, 2012 10:28 pm

off

samo še čakamo da bo tisti skoraj 80-letni dedek, ki je oni dan povozil tistega smučarskega trenerja v MB in prav tako pobegnil, prosil za pomoč... :roll:

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika ... egnil.html

http://www.rtvslo.si/crna-kronika/polic ... nil/296038

abajc3
Novinec

Napisal/-a abajc3 Po nov 19, 2012 12:28 am

sepravi si enemu nič krivemu človeku poškodoval avto in potem stisnil rep med noge in ušel. zdaj pa ko so te dobili, bi ti še spreminjal zgodbo in pomožnosti poskušal zvaliti krivdo na njega? a te ni nič sram ko se zjutraj v špegu pogledaš? upam da te dobijo in nayebeš za naprej in nazaj.

člane foruma pa pozivam da v takih temah ne podajajo konstruktivnih odgovorov, ne glede kako koristne in poučne informacije morda imajo. postavimo se malo v čevlje tistega kateremu je ta fantina poškodoval avto in ga s svojim ravnanjem oškodoval za stroške popravila.
2 litres is a drink size, not an engine!!!

77 chevy malibu classic 305 v8

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Po nov 19, 2012 5:39 am

Kot sem že napisal. BODI DEC in priznaj. :roll:

lp

thunderbolt
Uporabnik

Napisal/-a thunderbolt Po nov 19, 2012 8:49 am

Gac19 - jaz se strinjam s tabo, nič priznat in počakaj, da naredijo tiste njihove kemične preiskave. Hkrati ti pa moram izrazit svoje globoko spoštovanje, da ti je uspelo 1 mesec preživeti v stanju panike, ne da bi se ti scufalo! :tomidelej:

ma_hi
Novinec

Kraj: Portorož

Napisal/-a ma_hi Po nov 19, 2012 9:10 am

Če boš pa slučajno pisal kakšen ugovor ti priporočam, da najprej osvojiš še uporabo ločil.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov