domen90 je napisal/-a:Okej, še tokrat ti odgovorim, potem je pa dovolj, ker je več kot očitno, da nimaš pojma o obligacijskem pravu.
@Aljaž - logično da boš plačal iz svojega žepa, naslednjič pa malo pameti v roke. Na tvojem mestu bi nehal blatiti omenjenega prodajalca, ker lahko ti fašeš kakšno tožbo. Ni on kriv, da imaš nesposobne mehanike in da ne znaš kupit avta.
Kot prvo avto znam kupiti. Ne blatim prodajalca , samo mene nebojo več videli tam, mehaniki so dobri in avto ki je sedaj podrt, so ugotovili da je tut glava slaba in od tu ropot, očitno vztrajnik ni ropotal ampak je bila kriva glava, vse je bilo preveč na kupu , da bi se točno videlo kaj točno je. V glavnem ko sem rekel pri Slaku da so oni prodajalci in so vedeli kaj prodajajo , sem dobil odgovor da so vedeli kakšen avto so prodali in to imam vse posneto na telefonu, kar za sodišče ni vredostojno žal.
Sedaj pa popravilo avtomobila.
Puščanje olja , cev oduška , mašina bila oprana , po enem tednu motor od olja.Zadevo rešil s slakom.
Grelna svečke niso delale , so šli menjavata na bmw servisu , vendar so bile zapečene , in so morali sneti glavo. Glava je bila tako slaba da so jo austauš dali obnoviti.Ta zadeva urejena
s Slakom.
Vztrajnik menjan plačal sam .
Gibljiva cev menjana plačal sam.
Stroški popravila vse skupi čez 4000 evrov.
Drugače pa je avto dober nikoli kalamboliran , skos na bmw servisu servisiran , preverjen avto drugi lastnik sem in na bmw servisu so mi rekli da imam pač smolo.
Saj vem zmeri je kakšen avto pri vseh znamkah že nov slab, sam enkrat jaz naletim enkrap pa drugi.
b**** sem pa jaz ker avta nisem takoj vrnil.
Hvala vsem za odgovore Lp