Beri je napisal/-a:esem je napisal/-a:Kolikor vemo, je Arijan rojen v Sloveniji, njegova mama je Slovenka, njegov materni jezik je slovenščina, poleg tega govori še angleško, tako da komentar v smislu, če je dovolj dolgo v Sloveniji, da bi razumel določene izraze, res ni na mestu!
Da, ni na mestu da mi pridigaš na ta način, ker to ni bil moj smisel mojega posta - kar mi ti želiš imputirati.
Omenil sem:
Sama beseda prehitevalni ima svoj pomen i valjda si toliko časa v Sloveniji, da bi že moral vedeti pomen te besede.Če se avtor teme opravičuje na vse načine, zakaj se pelje po prehitevalnem pasu in želi opravičiti svoje nespodobno obnašanje, potem še omenja državni organ ( policaje ) kot neko oviro v njegovem početju
in to je zate kao normalno a ni normalno, če se jaz potrudim avtorja teme podučiti o tem kaj pomeni prehitevalni pas.Ne, ti želiš pokazati svojo avtoriteto.
Avtoriteta je ok, če se ne zlorabi a ti izvoli;
1) pokaži jo
2) zlorabi jo
Tretje možnosti nimaš.
In še tole :
esem je napisal/-a: tako da komentar v smislu, če je dovolj dolgo v Sloveniji, da bi razumel določene izraze, res ni na mestu!
Ne določene izraze, striktno
prehitevalni pasČe on ne razume, ga je treba podučiti.
V kolikor tudi ti ne razumeš, potem pa se bom ponovil še enkrat:
Prehitiš in se vrneš na vozni pas, to je vsa umetnost.Zdaj pa mladi gospod, izvoli, naredi kar moraš; dokaži ali zlorabi svojo avtoriteto.
Če država zaradi zlorabe avtoritete gre v tri krasne, dokaži da je nekaj takega možno tudi na forumu.
Zrcali stanje države, zmoreš ti to, tvoj ego je sposoben tega.
Lep dan še naprej , vsem -
Tako prenapete in hkrati povsem zgrešene reakcije pa že dolgo ni bilo.
Nihče ti ne želi ničesar "imputirat" (?!). Če ti nečesa nisi hotel oz mislil, še ni rečeno, da nisi napisal tako, kot se je razumelo. In nisem edini tako razumel. Seveda to zate ni merodajno, saj očitno misliš, da se da razumet samo na tvoj način. Ni vse v slovnici, tudi vsebina je lahko dvoumna in posledično celo, kot v tvojem primeru, diskriminacijska.
Nihče ti ni preprečeval "razlaganja" pojma prehitevanje (čeprav nepotrebno in ponavljano), kot mi spet podtikaš, opozorjen si bil samo na izpad na nacionalni osnovi, česar ti nisi opazil, a je žal bilo res tako. Tako je bilo dejansko razumeti - na to smo bili modi tudi opozorjeni (pa ne od Arijana).
Pomešal si Arijana in avtorja teme"! Morda zato taka reakcija, a to še ni opravičilo.
Če bi vsaj malo bolje prebral poste

. Potem bi se morda izognil zamenjavi, morda bi celo razumel, da nikjer nisem hvalil avtorja, nasprotno, grajal in argumentirano (podobno kot še nekaj drugih) krtitziral sam ga. Morda bi opazil tudi, da sem mu rekel, da je bil morda on ovira policajem (pri lovu na Q5) in ne obratno. A ne, ti meni podtikaš, da je avtorjevo početje "normalno", hkrati pa jokaš, da ti nekdo želi nekaj "imputirat". Svašta.
In od kje vse to silno mešanje države, avtoritet, zlorab, (napačne) starosti, ega itd itd? Če imaš težave z res mizernim delovanjem politike, tega še ni treba povsem nepotrebno vtikat v post, posebno ne kot nadaljevanje žaljenja/podtikanja. Tudi kot terapija se ne obnese. So pa tudi druge, temu (politiki) namenjene teme.
Skratka, dosti podtikanja in malo resnosti, vsaj pri branju oz razumevanju. Morda bi prebral še enkrat vse skupaj, preden spet pišeš take nebuloze?
Ni moja intenca rezat vse po vrsti. A če boš še naprej podtikal in obračal izrečeno (pa tudi ljudi) ter če boš še naprej žaljiv (sploh ni bilo prvič), bo očitno potrebno kaj več kot le opozorilo.
Glede 1. maja se pa strinjam.