Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To apr 20, 2004 6:40 pm

Policist je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
Policist je napisal/-a:Če je prekršek zaznal policist osebno, je to dovolj. Če pa občan pove, da je nekdo s tem in tem vozilom storil nek prekršek, pa itak policija ne more ukrepat. Npr. če nekdo pride in policistu pove, da se je voznik vozila z reg. št. GO ***** vozil neprivezan, mu ta ne more napisati plačilnega naloga.

no se pravi tudi če te pošprica avto ne moreš nič razen v primeru da to slučajno vidi policaj... se pravi moja teorija drži...

Ja ampak samo deloma. Če te nekdo pošprica in tega policist ne vidi, ti ne more nič. V primeru da se pa izgovoriš na to, da se ne spomniš, kdo je avto vozu, pa boš še zmeraj dobil plačilni nalog, oz. bo zoper tebe podan predlog sodniku za prekrške (odvisno od prekrška), ker moraš vedet, kdo se s tvojim avtomobilom vozi.

plačilni nalog za kaj? za prekršek ki ti ni bil dokazan?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Policist
Novinec

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a Policist To apr 20, 2004 6:54 pm

Na plačilni nalog, lahko še vedno daš ugovor in gre potem vsa stvar k sodniku za prekrške.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Lilith
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Re: Kaj lahko storim, ko me posprica avto

Napisal/-a Lilith Sr jun 02, 2004 10:23 am

Avtoinfo.com je napisal/-a:Imel sem neljubi dogodek. Danes se mirno sprehajam po plocniku. Na cesti voda,sneg, ... Mimo lepo vozijo avtomobili, nekaj casa nic, potem pa mimo pridrvi bel golf in me posteno zalije.
Kaj mi je storiti? Zapisal sem si tablico in to je vse.

Jao :roll: ...in ti greš to ravno na ta forum vprašat?
Saj valjda, da ni fajn, če si zalit, samo zakaj imam občutek, da bi te kateri od fantov tle z veseljem še enkrat zalil? :P
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov