Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Pe jun 25, 2004 8:25 pm

je blo točno u takem tonu sam to jim nism jst reku ampak fotr k ni mogu parkirat pred lastno bajto
podpis

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe jun 25, 2004 8:35 pm

aha...zdej vem zakaj je blo v takm tonu..ampak mislm da se strinjaš s tem kar sm napisu...glede gofljačev...

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Pe jun 25, 2004 9:14 pm

Slide je napisal/-a:
lublancan je napisal/-a:pr ns so pred bajto radar postavl(golf) in smo rekl da če ne spizdijo da kličemo kapse zarad motenja posesti in so šli

Verjetno je blo v točno takem tonu ja... :roll:

Dons mam pa dan za polcaje zagovarjat zgleda...
sam enmejčkn mi grejo pa res na k.... taki, k majo tak gobc tle...pol k jih pa policaj ustav, pa kimajo pa u rit lezejo...ne leti na tebe lublancan...če je pa tko pa tud prov, sam ponavad je tko, da tisti k majo največji gobec, se pol najbolj slinjo pred polcistom...ja gospod, oprostite gospod policaj, seveda gospod...ehhh... :evil:

LP

ja, ka pa boš? Če si vsaj majčken prjazn znim, maš več šans, da ti pogleda skoz prste :wink:
EJ6

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Pe jun 25, 2004 9:27 pm

lublancan je napisal/-a:pr ns so pred bajto radar postavl(golf) in smo rekl da če ne spizdijo da kličemo kapse zarad motenja posesti in so šli

Lan k sm bil u Podčetrtku v enmem družinskem hotelu, je una mama skos z metlo za kapsi letala, k so kao na njeni njivi opazval državno mejo. Kok je blo to smešn gledat. Una z metlo prov po dolenjsko piskala: "Dol z moje njive, dol z moje njive, dol z moje njive ...", uni pa bežal pred njo. In pol kapsa prideta na sosedovo njivo, mama še ene 5 minut stoji, pa grdo gleda, čez dve uri se pa celotna zgodba ponovi, k kapsa nazaj na njeno njivo prideta. K bi vi vedl, kok sm jst krepavu od smeha.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe jun 25, 2004 9:28 pm

Je pa vellllika razlika med normalen in osladen.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe jun 25, 2004 9:49 pm

No kawsk...najprej ti :wink:
Se strinjam s tabo...sam pol usejn ni treba met tazga gobca drgje...tukaj...kulk sm jst kurajžn, jz bi ga že puslou kam če bi men kej hotu en polcaj...to ne leti nate :wink:
Ja seveda... :roll:
Itak da je boljš bit prijazen...tud sam rečem pač dober dan, pa povem kr me vpraša, pa se ponavad konča s : "srečno vožnjo želim gospod" z njegove strani in "hvala enako" z moje :wink:
Pa nism nikol bil osladen...samo korekten...predvsem pa ne bluzim pol tle kuk jih zmir zajeb....
Je pa res da nekateri so pa kreteni...in te je*ejo...ampak men se zdi da take pičkurine najdeš, med tišlarji, pravniki, štromarji pa seveda tud med policisti...ker jim pač baba ne da vč, pa pol jezo nad strankami stresajo...take je pa treba pol :/:o:/
Samotar...sej sm napisu...da tisti k majo največji gobec so ponavad osladni...:wink:
Ne bom klečeplazil je napisu kdo že? :wink:

Darwin jz sm že ob branju tega krepaval...kaj bi šele blo če bi vidu :lol:

Še zmir pa mislm, da ni treba vsazga napačnega parkiranja policajev tle prlimat gor, a prlimate tud ko vam mehanik zice userje...konc koncev smo vsi krvavi pod kožo. Moje ponižno mnenje :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Napisal/-a RedBaron Pe jun 25, 2004 9:57 pm

Slide je napisal/-a:Je pa res da nekateri so pa kreteni...in te je*ejo...ampak men se zdi da take pičkurine najdeš, med tišlarji, pravniki, štromarji pa seveda tud med policisti...ker jim pač baba ne da vč, pa pol jezo nad strankami stresajo...take je pa treba pol :/:o:/

LP

S temle se pa čist strinjam!!

prenapeteži se najdejo povsod, sam hudič je, ker štromarja al pa tišlarja lahko :/:o:/, pri policaju je pa to mal drugač (on ma drugačna pooblastila kot tišlar)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe jun 25, 2004 10:12 pm

RedBaron je napisal/-a:S temle se pa čist strinjam!!

prenapeteži se najdejo povsod, sam hudič je, ker štromarja al pa tišlarja lahko :/:o:/, pri policaju je pa to mal drugač (on ma drugačna pooblastila kot tišlar)

:EE :EE :EE
Ja, sej sm napisu tm pr naši policisti... argumenti+pooblastila=sranje...včasih :lol:

LP

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Pe jun 25, 2004 10:33 pm

Problem je, k si eni polcaji ta pooblastila mal prevec po domace jemljejo... potem se jim pa j**e za ometjitev, enosmerne, ... Prekrskov s strani policije sem na lastne oci vidu ze tolk, da mi prstov zmanjka. Sej ne recem, delamo napake, samo dost je pa potem takih, katere policaj lepo ustavi na radar, pa tud ce je tip pelu 57 namest 50. In to mi gre na zivce, naj ne bodo pikolovski na vsak detajl, ampak nej raj kaznujejo une, k si to res zasluzjo pa k ogrozajo druge.

Ne recem da so vsi taki. Mene so do zdej dvakrat na radar ustavl, enkrat 119/90, durgic 86/60 pa ni blo nikol nobenga problema in tud se ni noben od teh dveh polcaju delu pametnega... En drug je pa na vsak nacin hotu, da grem pihat, men se je pa mudil punco v lj na vlak peljat... ni cudno, da mi je potem prstov za prekrske zmanjkal :twisted: Pa tud nekateri se k prbito drzijo omejitev... enkrat sm najdu vztrajneza k je vseh 5 al 7 km skoz Crno vas in Lipe pelju 50, ko je prisel do Podpeci ze spet strogo 50. Pol je pa na sreco prsu do svoje hise, da sem lahko po svoje naprej :vrum :D

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe So jun 26, 2004 1:10 am

Mate tm k si se furu po omejitvah sm jst meu mal vec kt 130 pa sm biu do kopsa konkretn on do mene pa mi je zglihu kazn na 30k napisu mi je da sm su 77 kar ni res :)
K sm se ustavu mi je pokazu pistolco in zabou v 247m ste zmanjsali hitrost na 77 :) tko da modelu svaka cast se debato smo skp udarl :) Sam ne na nasih cestah se najdejo uni k jim res tko kt ste rekl zene nedajo pol se pa nad nami znasajo :)
in ns drkajo :) V glavnm ce bo prsla poloznca al pa kar kol druzga vs obvestim o stanju kako pa kaj :)

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So jun 26, 2004 1:35 am

Kukr ti dnarja prevec drzavi pustis bi lahko mel ornk kredit za avto :P
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe So jun 26, 2004 9:16 am

Sam res matr lahk bi meu ze kr postenga jugica za te pare :) :)

Lp PiLLLe

Mate
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mate So jun 26, 2004 11:33 am

Pille: Skoz Crno vas si pelu 130? Ok, to pa je mal pretirano imho.. ajde, 100 ponoc, pa 80 podnev ne recem... samo 130, sklepam da podnev al pa zvecer, k ponoc so zlo redko. :x Najkasnej sm jih vidu ob enajstih... samo takrat se tud se ksn pijancek najde

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 So jun 26, 2004 11:54 am

Policaji so glih tko ljudje, kot vsi ostali. So normalni in so idioti. Majo dobre dneve in majo slabe dni. Pač upaj da te ustavi dober policaj na njegov dober dan. Mene sicer še niso ustavl v teh 5 letih ko gužvo na cesti delam ampak vem, da če me bo kdaj utavil bom korekten do njega. Če bo potem on svinja do mene, bom pa tut jest do njega.

PS: PiLLLe: Reče se korekten in ne konkreten :)

LP
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe So jun 26, 2004 3:06 pm

Mate bli so ob 22 30 mal pred koncom crne vasi men se zdi tm nek :) sam tm sm itk su vec kt 130 rekord mam mal cez 150 vec nism upu Ž:) k je avto zaceu skakat :)

Tomaz40 :) j*** ga taki smo ti mi ki mamo slovo jedva 2 :)

Lp PiLLLe

Mate
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mate So jun 26, 2004 3:25 pm

Pille: na koncu Crne vasi, ubistvu na koncu Lip mislis? No ja, tam ti je pa oprosceno :) Je pa res tista cesta mal tko, majava, tko da je tezko kej hitr pelat

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe So jun 26, 2004 5:35 pm

No ja na koncu lip tm so me ustavl :) huda je cesta u ibr k ce mas zensko zravn pa da ga tiscis lahko gledas tittie action :) tist k skacejo gor dol levo desno :) je pa se vecji uzitk mal naprej prot podpecu na unih 3 ovinkih k se jih da spelat prou uno racing style :)

Lp PiLLLe

Mate
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mate So jun 26, 2004 7:50 pm

Ok, bom pol od zdej naprej lepo do znaka 70 vozu. Uni ovinki so pa dobri ja ;) K sm zamenu gume gredo zdej komot cist lepo po svojem pasu 120-130, 100-110, 100. Od Lip proti Podpeci. Samo ce enga zafkrns je z avtom totalka, k un jark nc kej lepo ne zgleda :P

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe Ne jun 27, 2004 5:22 pm

Bot tih enkrat sm skor meu sanso si ogledat ta jarek od blizu k se je jez na cest najdu pa sm sam trznu z volanom pa sm ze biu posrek pa vse blizje in blizje jarku :) tko da se bom jst tm pazu mal bol :)

Lp PiLLLe

Mate
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mate Po jun 28, 2004 8:58 am

Jest sm v tem jarku ze vidu avto, ce gres iz Podpecimed drugim in tretjim ovinkom... en BMW 3 sred ravnine, pravokotno na cesto not zapicen... mislm da pozim enkrat. Unim dvema k sta bla notr ni blo nc, pa tud avto ni bil nc kej dost obtolcen.. glede na to, da je bil na postavljen na spredn konc v jarku.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov