ITA_car_fan je napisal/-a:Slide je napisal/-a:SVAKA TI ČAST...res...da si mu jih okol kepe nametu...ZAKON....
ej ti pičko.. pazi malo.. če maš kej proti drugim narodnostim, raje obdrži za sebe..
pa bo vse cool.
Če bi kdaj prebral še kak moj post me zdej ne bi obtoževal...
Nimam nč proti, dokler se obnašajo ko ljudje...
Enkrat sm že napisu tole pa bom še enkrat posebej zate...POZORNO PREBERI
Bil sm kr zagrižen motorist, in ko sm hodu po zborih sm spoznal velik ljudi...Nemce, Avstrijce, Hrvate, Bosance, Srbe itd...Torej tud z bivše juge...nihče mi ni nč naredu, smo si deval en drugmu za pir

Torej nč nimam proti južnim, ampak PAZI...mamo pa v mestu pr nas tako klapo čef... ki iščejo štrajt ves čas, če ga ni ga pa nardijo. Še punce ne morš normalno prpelat mim k ti jo hočjo za rit zagrabt

Slučajno so teti tipi južni in teh pa ne maram...tudi če bi bli Slovenci bi reku banda pof.... Ampak nism še vidu takih slovencov kot so oni, ker oni res stalno iščejo štrajt in sikajo za tabo...pa zakaj že, dej mi povej kaj smo jim nardil, da se dere name brez veze...ma ko bi me vsaj po slovensko obdru...vidiš to mi gre pa v nos...da me preklinja po njihov, pe še BREZ VEZE

Seveda tud Slovenci nismo angelčki, ampak ne pridem pa u gostilno pa se derem tko ko oni... je.em vam pi.ke slovenske...kaj gledaš...bi radi fasali itd...

tega pa res še nism dožvel no...Pr nas takih Slovencev ni no...
Tisti tip ki ga je opisu Nospeednofun, mi je deloval glih tak ko oni muloti v našem kraju, zato sm pa tko napisu...
Torej če še zdaj nisi dojel kaj hočem povedat, oziroma da nimam na splošno nč proti njim je to tvoj problem, ne me pa zmerjat s pi.... JA?
Opravičujem se ker nism napisu še te zgodbe, ki sem jo zdaj zgoraj napisu, da bi drugače razumel mojo "nestrpnost"...
Za konc bi lhk kr Murata po Jose citiral...Jz pozdravlam s prjatli vseh republik bivše juge, samo če pa oni sami štrajt iščejo ga pa nej majo
P.S moderatorji upam da nisem bil nikjer žaljiv ali provokativen...odpisu sm zato, da me ne blatjo tle na forumu z raznimi pi.kami
LP