WILLIAMSCAR je napisal/-a:res je tako. veš kako je bilo mondeo je biv tretji avto za mano ko je začev prehitevati vozila pred mano sem si pa jas misliv mene pa neboš prehitev (nisem vedev da so bili policaji) pa sem ga stisniv in kaj sledi omejitev 70 jas pa 160kmh. groza
Slide je napisal/-a:Novi zakon za nazaj ne smeveljat!!! Razen v primeru če bi kazen po novem zakonu pomenila ugodnejšo varjanto za "obdolženca"...
RegY je napisal/-a:razmisli - zakaj je lahko ta omejitev tam? morda kakšna hiša z otroci? morda kakšen izhod iz gozda, ki se ga poslužujejo nič slabega sluteči traktoristi, ki kot vemo zeloooooo radi jemljejo prednost (en moj kolega je tako umrl, tudi pri previsoki hitrosti - z motorjem), ter se zanašajo na to omejitev 70? morda kak hribček, ki rahlo pridvigne avto pri malo višji hitrosti, kot je omejena? kdo ve... če poznaš cesto, še razumljivo, a še na tako znanih poteh se dogaja največ nesreč (vsi poznamo pregovor "največ nesreč se zgodi doma")
Tilen je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Novi zakon za nazaj ne smeveljat!!! Razen v primeru če bi kazen po novem zakonu pomenila ugodnejšo varjanto za "obdolženca"...
Tudi sam se strinjam s tem. To je pač bistvo prava. Je pa res da bodo nove kazni grdo visoke. Pred kratkim sem še ušel s kaznijo 30K, po novem naj bi blo za isti prekršek 100K. Slabo se nam piše.
mislim, da bi morali uvest zakon, kot so ga na japonskem za streetracerje z motorji: če te dobijo ne greš v zapor, ampak te zaprejo v mrtvašnico za 6 ali več ur brez sojenja ali podobnih stvari, ter ti razkazujejo grozote na slikah in v živo, kaj se dogaja v prometnih nesrečah pri takih hitrostih, kot si jo doživljal pred kratkim
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov