Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

hondacrv
Nov uporabnik

Napisal/-a hondacrv Sr jan 19, 2005 5:02 pm

Clio_16V je napisal/-a:
hondacrv je napisal/-a:Ej Clio 16v,koliko časa je pa minilo odkar si grešil,pa do tega da so prišli k tebi domov?
A zraven izpiskov je navedeno ,da so prejemniki tvojih cd-jev to potrdili oz. so
navedene kot priče? Ker bi ti lahko poslal kaj drugega za odkupnino, pa jih to nič nebriga... Mam kolega pravnika,pa tudi pozna kriminaliste z Lj...

wse skup je staro ze eno leto in en teden. Za priče je bil samo ta ki me je prijavil in nihce drug.

Bistvo je da ne priznaš nič,ker v tem morajo pri sodniku predstaviti vse dokaze.
Če te bojo bremenili za Pc,povej kako so prišli noter(priče).če te bojo bremenili za ostale nakaznice povej da nisi pošiljal piratskega materiala,če te bo bremenil ta predstavnik za pando pa še zmerej rečeš da si mu za foro poslal prazen cd,kdo ga je posnel pa ne veš...
Če bi jest bil na tvojem mestu bi se pozanimal za to antipiratsko skupino,če lahko
poveš še kakšen podatek ga povej,pa gremo skupej na foro(motor) k njim
domov pa da vidimo če imajo na svojih pc-jih licenčne windowse in ostale instalirane programe,pa nobenega divx-a pa skopiranega dvd-ja audio cd-ja itd.
Banda!Zaradi petih jurjev - a jih zato plačujemo!
Imam nekej vez-lahko kej pokličem,rabim samo kakšno ime vedet...
LP Tomo

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Kraj: No Adress

Napisal/-a Clio_16V Sr feb 09, 2005 11:38 am

Evo zopet se vam oglasam jaz. Danes sem bil pri sodniku za prekrske ker je trzni inspektorat zadevo odstopil njej. Manjka ji pol listin. Ne vejo kam so sli dokazi itd. Rekla mi je da baje ne smem niti za lastno uporabo met prekopiranih cedejv ceprav mi je trzni inspektor zatrdil da za lastno uporabo ni problema. Trdih diskov ona baje nima ceprau je napisano da je ves dokazen material pri njej. Rekla je naj bi diske dobil nazaj vendar zbrisane CDjev pa naj ne bi vec videl. Vse skupaj je bilo v njenih listinah drugace napisano kot v mojih in se ni ujemalo, nakar je ona napisala tako kot sem ji povedal jaz. Problem je v tem, da je veliko stvari blo notr natvezenih da sem prodajal igre filme muziko itd ceprau tega nisem, kar je tut zapisala ona da je inspektor narobe napisal. Kaj mi je zdaj za pricakovat? Odločbo kar se bo odločilo? Koliko časa traja da dobim odločbo?

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Sr feb 09, 2005 11:43 am

...VSE ZANIKAJ!!!!
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Kraj: No Adress

Napisal/-a Clio_16V Sr feb 09, 2005 1:09 pm

Tako je zanikal sem vse razen tistega ko so imeli dokaz mojega maila telefonske + kuverte + cd-ja podpisana z mojo pisavo. To sem priznal ostalo pa zanikal :roll:

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Sr feb 09, 2005 1:16 pm

zanikaj, pa začni mal šparat
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov