Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Po feb 14, 2005 3:06 pm

Če se ga napiješ pejt skoz neki pojest, neki z velik čebule! Jst sm spil 6 smajlijev pa sm pojedu v tiru pleskavico z velik čebule. Pa me policaji ustavjo 20 m pred vhodom v dvorišče grem pihat( sm mislu evo ga 1-1.5 promila) Pa pokaže 0,00 :shock: :shock: . JEJ ČEBULO PS: Pa sam k greš dam :P :P :P

ringeraj
Nov uporabnik

Kraj: crnomelj

zajcki

Napisal/-a ringeraj To feb 15, 2005 11:02 pm

sploh nimate pojma! elektromegentno valovanje ga cist sfuka! al pa visoka frekvenca sam bi rabu skor oddajnik v avtomobilu in ga nekakko na daljinsko sprozu da dela sam eno minuto................ res razmisljate mal! pa kaj bi sploh stavljal ce si pijan sam gasa stari pa mimo in domou pred svojo garazo naberes si prednosti 20 sekund gres hitr not u hiso oni bodo zunaj caka in gledal ti pa prides ven kao da nic ni blo in da so se oni zmotli da to ni bil tvoj avtomobil ce pa so se slucajno na tvoji zemlji jih pa se bogovsko skorcas da kje majo nalog! nemate pojma momci..........

aja ce kdo ne verjame mu lohk demonstriram sam ce bo dal za kaksn meter rum kol pol pa gas! al pa ne gremo raje trezni ki drgac bi mi avto zasral! vajenci................................................................................
zivi svoje sanje in ne sanjaj svojega zivljenja

ringeraj
Nov uporabnik

24 ur brez

Napisal/-a ringeraj To feb 15, 2005 11:07 pm

pismo mi je ta zgodba znana cist identicno mi je povedal en prijatelj v soboto ko ni mogel pelat ven kr so mu vzeli voznisko! jebote da si niste v zlahti!

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix To feb 15, 2005 11:07 pm

cuj, jaz sem probal to kot ti zdaj praviš. veš kaj je bilo na koncu?
drugo jutro ob 10. so me z resta spustli. sem pa 0.78 napihal prej.
no mogoce mas ti 200++ KM, jaz jim z 90 km nisem mogel sp.....
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

ringeraj
Nov uporabnik

krneki

Napisal/-a ringeraj To feb 15, 2005 11:13 pm

ne ne stari ja sm to naredu pred enim mescom pa mam sam 115 konjev pa se avtomatika pa se nalite gume pa se sam en tak avto je v mojem okolisu! pa se en faktor je ki ga nem omenjal

ringeraj
Nov uporabnik

za kardynala

Napisal/-a ringeraj To feb 15, 2005 11:27 pm

eden od izyjevi kolegov ki jih je prej omnu sem tudi jst tko da ne vi njemu kaj se lohk pa kaj se nemore! vse se da ce se ce! a drugo ja mam jako slabo iskustvo pijan voznik mrtev clovek pol leta pogojne! kaj je to mogoce kaksna pravica pol leta pogojne za clovesko zivljenje pa otroci brez oceta! tk da sam ne zagovarjat drzave ki, ki je cist v kurcu!

no vam bom dal en primer na vase trditve!

recimo mi u beli krajini delamo bombo slucajno jo odnese v lj in jo zradira mi pa vam v povracilo damo malo loze pa par njiv da barake gor naredite!

izy ti pa mal oladi ki si nam cel crnomelj skor zrusu pred par leti ko nisi mu izpita in se se napil pa su vozit fotrovega dzipa!

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To feb 15, 2005 11:35 pm

zanimivo je bilo tam okoli leta 90 bili ta staaari alkotesti in je bil trik
da če si se napil z nizko alkoholno pijačo (beri: pivo) ti je nabilo alkotest pač tolko kolkor je bilo, če pa si se napil z žgano pijačo pa uni alkotest
ni prišel čez 0.5 pa tudi če na nogah nisi mogel stat od alkohola.
Slika

Uporabniški avatar
PiPi1883
Nov uporabnik

Kraj: Hrastnik

Napisal/-a PiPi1883 To feb 15, 2005 11:51 pm

1.) Za vse tiste, ki zagovarjate vožnjo v pijanem stanju, lahko rečem samo, da nobeden
ne vozi pijan bolje kot trezen. Vsaj jaz ne poznam nobenega, res pa je da se nekaterim
s količino alkohola v krvi povečuje pogun, kar pa lahko brez truda pelje v pizdarijo.
Tako da če greš z avtom ne pij, ali pa pusti avto in se pelji s taxijem. Tudi sam sem iz
majhnega mesta pa imamo kar 4 različne taxi službe. Zdaj pa naj si vsak preračuna sam,
ali se bolj splača plačati tistih par 100 tolarjev za taxi, ali pa se vsesti za volan pijan in
po možnosti narediti nesrečo ali bilo kakšno sranje, ki te lahko stane par 100k sit.

2.) Če narediš prekršek in veš da si kriv si lahko pošten in kazen poravnaš. Ne pa da
narediš pizdarijo potem se pa na vsak način izogibaš kazni.

LP

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Re: zajcki

Napisal/-a Slide Sr feb 16, 2005 12:12 am

ringeraj je napisal/-a:sploh nimate pojma! elektromegentno valovanje ga cist sfuka! al pa visoka frekvenca sam bi rabu skor oddajnik v avtomobilu in ga nekakko na daljinsko sprozu da dela sam eno minuto................ res razmisljate mal! pa kaj bi sploh stavljal ce si pijan sam gasa stari pa mimo in domou pred svojo garazo naberes si prednosti 20 sekund gres hitr not u hiso oni bodo zunaj caka in gledal ti pa prides ven kao da nic ni blo in da so se oni zmotli da to ni bil tvoj avtomobil ce pa so se slucajno na tvoji zemlji jih pa se bogovsko skorcas da kje majo nalog! nemate pojma momci..........

aja ce kdo ne verjame mu lohk demonstriram sam ce bo dal za kaksn meter rum kol pol pa gas! al pa ne gremo raje trezni ki drgac bi mi avto zasral! vajenci................................................................................

Ja seveda...potem pa svizec... :roll:
Registracije najbrž nimaš na avtu a ne? Če bežiš ima utemeljen sum da je nekaj hudo narobe in ti lahko celo avto razmeče...hmmm...Če ne poveš kdo je vozu, si ga spet najebu, če te vid skoz šipo, je dovolj njegova beseda...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

ringeraj
Nov uporabnik

Napisal/-a ringeraj Sr feb 16, 2005 12:14 am

Slide je napisal/-a:
ringeraj je napisal/-a:sploh nimate pojma! elektromegentno valovanje ga cist sfuka! al pa visoka frekvenca sam bi rabu skor oddajnik v avtomobilu in ga nekakko na daljinsko sprozu da dela sam eno minuto................ res razmisljate mal! pa kaj bi sploh stavljal ce si pijan sam gasa stari pa mimo in domou pred svojo garazo naberes si prednosti 20 sekund gres hitr not u hiso oni bodo zunaj caka in gledal ti pa prides ven kao da nic ni blo in da so se oni zmotli da to ni bil tvoj avtomobil ce pa so se slucajno na tvoji zemlji jih pa se bogovsko skorcas da kje majo nalog! nemate pojma momci..........

Registracije najbrž nimaš na avtu a ne? Če bežiš ima utemeljen sum da je nekaj hudo narobe in ti lahko celo avto razmeče...hmmm...Če ne poveš kdo je vozu, si ga spet najebu, če te vid skoz šipo, je dovolj njegova beseda...

ej pa dj ti men povej kje spis da te ne ukradejo ki si tolk pameten! sj ti pravi ce si zajcek si zajcek!

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Sr feb 16, 2005 12:18 am

ringeraj je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:

ej pa dj ti men povej kje spis da te ne ukradejo ki si tolk pameten! sj ti pravi ce si zajcek si zajcek!

v primeru kaznivega dejanja ne rabjo naloga
sploh ko te lovijo
tko, da ne boš slučajno meu kšnih prebliskou

če bi biu u ameriki, bi te pa ustrelil po možnosti
podpis

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr feb 16, 2005 12:22 am

ringeraj je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:
ringeraj je napisal/-a:blablabla

blalblabla.

Ja stari...sej maš prov...zmotu sm se :?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

ringeraj
Nov uporabnik

lublancan zate

Napisal/-a ringeraj Sr feb 16, 2005 12:22 am

pa oni majo sam besedo ti pa na moc trdis da ni res in on nima na moji zemlji kaj iskat!

ja sam da smo u ameriki bi bil tud becin ceneji kaj pravis?

uglavnem men stvar deluje ce pa vam ne pol pa se mal zakone brat pa bo

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: lublancan zate

Napisal/-a lublancan Sr feb 16, 2005 12:27 am

ringeraj je napisal/-a:pa oni majo sam besedo ti pa na moc trdis da ni res in on nima na moji zemlji kaj iskat!

ko bojo za tabo prpelal ene par policijskih autou s sirenam, bojo mel takoj ene 6 prič - uradnih oseb, ki defaultu ne lažejo
ko bojo ugotovil da si jim ti pobegnu, te bojo najprej podrl na tla in uklenil, pol pa sprašval
in še enkrat, v primeru kaznivega dejanja ne rabjo naloga
pobeg je kaznivo dejanje
po tvoji logiki bi ti lahk pobiju folk na dvorišču, policaji pa ne bi smel pridt do tebe (mau pretirano napisan pa vseen)

pa lahko bi vedu da policaji ne bojo vozil samo za tabo ampak proti tebi in ti poskušal zapret pot
majo premoč v avtomobilih, ljudeh in imajo cbje
podpis

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Re: lublancan zate

Napisal/-a SlaYeR Sr feb 16, 2005 3:40 am

lublancan je napisal/-a:
ringeraj je napisal/-a:pa oni majo sam besedo ti pa na moc trdis da ni res in on nima na moji zemlji kaj iskat!

ko bojo za tabo prpelal ene par policijskih autou s sirenam, bojo mel takoj ene 6 prič - uradnih oseb, ki defaultu ne lažejo
ko bojo ugotovil da si jim ti pobegnu, te bojo najprej podrl na tla in uklenil, pol pa sprašval
in še enkrat, v primeru kaznivega dejanja ne rabjo naloga
pobeg je kaznivo dejanje
po tvoji logiki bi ti lahk pobiju folk na dvorišču, policaji pa ne bi smel pridt do tebe (mau pretirano napisan pa vseen)

pa lahko bi vedu da policaji ne bojo vozil samo za tabo ampak proti tebi in ti poskušal zapret pot
majo premoč v avtomobilih, ljudeh in imajo cbje

Nevem, nevem.. .Da predstavim moje izkusnje. Enkrat ko sm pobegnu, v slepo ulico mi niso niti avta prebrskali. Pa dejte se malo znajt! Ko je olicaj prsu do mene sm zaceu malo jokat da sm se jih ustrasu drgac pa da ni nc narobe. Ocitno sm bu prepricljiv, dali so mi samo pihat in nic. Pol mi je se malo zarad zenic tezu in grozil z odvzemom, ter na koncu dejal: fantic drugic spi eno pivo in bo ok. adijo ... Placal nic.

Druga je bla ko sm spizdu namerno. Zaeu dajat zmigovec da zavijem k patrulji, potem pa samo sklopim in normalno naprej. Prej kot so se oni skobacali v avto sm jst že bil izven glavne ceste (sm dobro poznal teren) ter na poti po trtah domou. Zgodilo se je ob 5 zjutro. Drugi dan okoli 12.00 pride policaj na dom. Prvo zacne mamo klicat (nanjo pisan avto), jst se malo pijan se iz psotelje vlecem. Potem pa si ti vozu avto, jst: da, zakaj se nisi ustavu: nism vidu, je bla megla (res) :lol: . Me je samo opozoru da ce se taki prekrski ponavljajo bom najebu. Reku je se da dobim 50ksit za palcat oziroma 25 v 8 dneh. Slo je pa 40 pobeg ter 10 prehitevanje brez smerookaza (ko sm spizdevu). Problem resen.

Pa bral sm da te mora policija dvakrat jasno zaustavljati, da ti lahko sledijo ter uproabijo prisilno sredstvo ustavljanja avtomobila. :roll: Evo sm se izpovedu.

Gost

Napisal/-a Gost Sr feb 16, 2005 11:05 am

erased by moderators

Uporabniški avatar
PiPi1883
Nov uporabnik

Kraj: Hrastnik

Napisal/-a PiPi1883 Sr feb 16, 2005 11:11 am

Ja itak, največji caRji so tisti, ki majo 'j***a' de pjani vozjo.

LP

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Sr feb 16, 2005 11:12 am

prekleto teslo zaj.ebano, ko boš dal okrogli milijon za kazni me zanima, če boš še pijan vozil okoli
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr feb 16, 2005 11:27 am

No no dosti mate :!:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Sr feb 16, 2005 11:32 am

glasb7 je napisal/-a:pišuka ste idioti. pijem i vozim vsak vikend i vtrgn ko marija. avto za 2,5 mio i kasko pa nikdar nič. stvarno ste amateri. najhuje je pa še to da čez mejo vozim vn a vi žabari nimate j**c peš po ljubljani it na sprehod pijani :lol:

TIS PA FRAJER!!!NIMAS KAJ KAPO DOL!ce bi bil malo pameten tega nebi pocel oziroma vsaj hvalil se nebi!Sploh ti pa zelim vso sreci se naprej pa pazi da se ti kaj ne zgodi,ker nesreca nikol ne pociva!Nic kaj slabega ti ne privoscim se pa malo zamisli kaj vse imas za zgubiti zarad take tumarije,avto za 2,5 mio.,izpit,kaznovan bos,mogoce komu kaj neridis!Potem bo pa pela globa!

Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost