Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

kochagna
Nov uporabnik

Kraj: kp

Napisal/-a kochagna Če apr 07, 2005 1:24 pm

Ljudje,... jaz res v groznem strahu živim te dneve.,... Če bi bilo še dlje za čakat bi sigurno zbolel....., ker mi jemlje zdravje ta zadeva....

Uporabniški avatar
Bidba
Nov uporabnik

Kraj: mb

Napisal/-a Bidba Če apr 07, 2005 1:33 pm

kochagna je napisal/-a:Ljudje,... jaz res v groznem strahu živim te dneve.,... Če bi bilo še dlje za čakat bi sigurno zbolel....., ker mi jemlje zdravje ta zadeva....

Mogoče pa tako kot Makoterjevain ostali pacienti ne boš rabil na obravnavo :roll:
In boš zaradi stresa ki ti ga je povzročilo čakanje in strah pred odvzemon oproščen ne samo kazni ampak tudi sodnih stroškov... :wink: :vc

Sori nisem si mogo pomagat.

drugače pa zobe skup :mrgreen: pa skoz

Lep p.
miha

kochagna
Nov uporabnik

Napisal/-a kochagna Če apr 07, 2005 1:47 pm

Kaj pa glede pred kratkim sprejete abolicije, ki predvideva oprostitev vseh prekrškov, ki so bili storjeni pred 1.1.05 za tsite, ki so napihali do 1.6??? Če so njim opsrostili, a ne bi v skladu z ustavnim členom o Enakosti pred zakonom, morali tudi hujšim primerom vsaj omiliti sankcije??? Ker potemtakem, eden ki je napihal 1.6 ne dobi ne odvzema, ne denarne kazni ne nič od nič. Drugi pa ki je napihal 1.61 dobi 120.000 jurjev kazni, odvzem in še dodatne kazenske točke....

Kako s tem?

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Če apr 07, 2005 1:48 pm

ne rečem, da spiješ en per..da pa spiješ tolk, da imaš 1.88 promila si pa ne zaslužiš čisto nič drugega kot odvzem izpita..
Let there be rock!

Uporabniški avatar
Bidba
Nov uporabnik

Kraj: mb

Napisal/-a Bidba Če apr 07, 2005 1:55 pm

[SlasH] je napisal/-a:ne rečem, da spiješ en per..da pa spiješ tolk, da imaš 1.88 promila si pa ne zaslužiš čisto nič drugega kot odvzem izpita..

JA PA ČE JE SLOVENIJA NADIGRALA ITALIJO!!! :pivo :pij: :noro

:/:o:/

LP
Miha

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Če apr 07, 2005 2:07 pm

:pivo + :pij: + :vrum = :ne :/:o:/ :ne

Pa brez zamere ampak o tem bi mal prej razmišlju ko si pil naprimer!!!

kochagna
Nov uporabnik

Napisal/-a kochagna Če apr 07, 2005 2:16 pm

torej nimam rešitve?

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Če apr 07, 2005 2:38 pm

Panicart zdej je brez veze. Kar je je, pozanimal si se kako je s tem. Lahko samo pocakas pa bos videl kaj bo.

Na sodiscu povej zgodbo tako kot se je res zgodilo in tudi razlog, zakaj si vozil. Ne pozabi povedati, da bos ob izgubi izpita zelo verjetno ob sluzbo in nezmozen placila kazni.

Pa veliko srece in nikoli vec pijan za volan!
Slika

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Če apr 07, 2005 2:53 pm

kochagna je napisal/-a:Kaj pa glede pred kratkim sprejete abolicije, ki predvideva oprostitev vseh prekrškov, ki so bili storjeni pred 1.1.05 za tsite, ki so napihali do 1.6??? Če so njim opsrostili, a ne bi v skladu z ustavnim členom o Enakosti pred zakonom, morali tudi hujšim primerom vsaj omiliti sankcije??? Ker potemtakem, eden ki je napihal 1.6 ne dobi ne odvzema, ne denarne kazni ne nič od nič. Drugi pa ki je napihal 1.61 dobi 120.000 jurjev kazni, odvzem in še dodatne kazenske točke....

Kako s tem?

ma ne me no???? jz sm napihal 0.45 ko mlad voznik novembra lani. Pred dvema tednoma sem dobil odločbo od sodnika, da mi je prisodil kazn 25k+15 povprečnine+2 piki. In jaz sem to že plačal :(
EJ6

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Če apr 07, 2005 6:23 pm

kaWsk je napisal/-a:
kochagna je napisal/-a:Kaj pa glede pred kratkim sprejete abolicije, ki predvideva oprostitev vseh prekrškov, ki so bili storjeni pred 1.1.05 za tsite, ki so napihali do 1.6??? Če so njim opsrostili, a ne bi v skladu z ustavnim členom o Enakosti pred zakonom, morali tudi hujšim primerom vsaj omiliti sankcije??? Ker potemtakem, eden ki je napihal 1.6 ne dobi ne odvzema, ne denarne kazni ne nič od nič. Drugi pa ki je napihal 1.61 dobi 120.000 jurjev kazni, odvzem in še dodatne kazenske točke....

Kako s tem?

ma ne me no???? jz sm napihal 0.45 ko mlad voznik novembra lani. Pred dvema tednoma sem dobil odločbo od sodnika, da mi je prisodil kazn 25k+15 povprečnine+2 piki. In jaz sem to že plačal :(

Ja abolicija je krasna zadeva :roll: Sporočilo države gre nekako takole: Kdor plačuje kazni in polni državni proračun je OSEL.sej je bilo že veliko bedarij ampak tale je pa maximalna.
Kochagna: ne pa paničari.brezveze se zdej tolčt po glavi pa kaj bo če bo.kar se je zgodil se je.life goes on.pri sodniku boš pa videl kakšen je.jaz vem da nebi jamral in prosjačil, ker se mi zdi to neokusno.poveš kaj misliš, zavedaš se da si naredil napako,dobro je da bi imel 4 zapisnike o pihanju, kjer piše 0,00.jah jaz dejstva da si profesionalni voznik nebi ravno štel kot olajševalno okoliščino :?:
lp and relax ;)

kochagna
Nov uporabnik

Napisal/-a kochagna Če apr 07, 2005 8:30 pm

A ima kdo izkušnje? A je kdo od vas že napihal čez 1.5 pa mu je izpit ostal?

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo Če apr 07, 2005 8:56 pm

kochagna je napisal/-a:A ima kdo izkušnje? A je kdo od vas že napihal čez 1.5 pa mu je izpit ostal?

pozdravljen..
tako kot so ti rekli, povej sodnici, da si poklicni voznik !! Ce nisi bil ze prej delal kakih bedarij in dobil kako vlko kazen, potem mislim da bi ti izpit moral ostat..

Raptor
Novinec

Napisal/-a Raptor Pe apr 08, 2005 7:21 am

ce si poklicni voznik mas mal verjetnosti da ti izpit ne bojo uzeli.....je nekdo ze omenil ..
drugace pa bodi vesel da so te samo ustavli in si napihu lahko bi bilo veluko huje in na koncu bi sel lahko se sedeti..

ce bi bil jas sodnik in bi mi dokazal da si poklicni voznik ti sigurno nebi vzel vozniske, sploh ce je to prvi rak prekrsek in nisi naredil nobene skode....
dobil bi pa sigurno max kazen....tud 1mil bi ti dal ce bi se dal.....ispita pa ti nebi vzel...saj prvic ne ke sluzba je sluzba ....

BlazB
Nov uporabnik

Napisal/-a BlazB Pe apr 08, 2005 7:36 am

No upam da dobis cim bolj normalnega sodnika ki ti bo vzel izpit in nabil ene 300 jurjev kazni. Bos pac izgubil sluzbo ce bi bil jaz tvoj sef bi te itak vrgu na cesto ce bi izvedel da si vozil pijan. Neodgovornih in malomarnih ljudi pac nobeno resno podjetje ne potrebuje. Sicer pa lamericani imajo lep rek Don't do the crime if you can't do the time. V kaksni bolj normalni drzavi bi za tak prekrsek izgubil izpit brez moznosti ponovnega opravljanja do konca zivljenja. V Sloveniji pa bos ZAL slej ko prej spet na cesti. :evil:

polhi
Novinec

Napisal/-a polhi Pe apr 08, 2005 7:51 am

Nekdo je zgoraj napisal da kdor je do 1.1.2005 napihal do 1.60 bo oproščen plačila kazni. Pa me zanima koliko je resnice v tem?

kochagna
Nov uporabnik

Napisal/-a kochagna Pe apr 08, 2005 8:06 am

Abolicija je bila sprejeta, piše v vsakem časopisu. Vendar le za tiste, ki so napihali manj kot 1.6. ČE si med njimi boš v kratkem dobil obvestilo, da si oproščen kazni.

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Pe apr 08, 2005 8:25 am

Prvo kot prvo, ne paničari. Če si boš zdravje zje***l zaradi tega, ti itak lahko še izpit vzamejo, ker ti itak ne bo nič več koristil :D :D Pa najbrž še punca trpi zaradi tega, pa še kdo, torej najprej naredi sebi in vsem okoli sebe nekaj koristnega in se nehaj sekirat!!!

Drugo kot drugo, sodniki za prekrške so ljudje... Obnašaj se do njih kot do ljudi, obravnavaj jih spoštljivo, lepo se pogovori, razloži, s seboj prinesi vse zapisnike in ni hudič, da se bo dalo zmenit...

Tretje kot tretje, ne paničari, še enkrat!!!

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

kochagna
Nov uporabnik

Napisal/-a kochagna Pe apr 08, 2005 9:29 am

Imate prav, škoda zdravja, sam jaz sem tak, in si ne morem pomagat. Je pa res, da komaj čakam, da bo zadeva mimo, ker ne morem več.... Se sekiram ja, in ste lahko vsi brez skrbi,... jaz ne sedem za volan pijan. _Upam, da bo sodnica verjela.

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Pe apr 08, 2005 10:18 am

[quote="kaWsk"]ma ne me no???? jz sm napihal 0.45 ko mlad voznik novembra lani. Pred dvema tednoma sem dobil odločbo od sodnika, da mi je prisodil kazn 25k+15 povprečnine+2 piki. In jaz sem to že plačal :([/quote]

kak za vraga(pa te to že 2gič sprašujem) si pa ti kot voznik začetnik dobu tako milo kazn, če bi mogu met 0.0!!??

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Pe apr 08, 2005 10:34 am

sej z sodniki je isto ko z profesorji v srednji šoli, slab dan za profesorja, slab dan zate, dober za prof. dober zate

aaaam...pa mal so me mel na piki, sm se prevč izpostavlju;)

če po tej logiki gledamo, se dečko nima česa bat, če se nisi ˝izpostavljal˝ ti utegne to priti prav pri izreku kazni.
Težke ti je reč ne se sekirat, kr se itak, upam da ti bo šlo vse po sreči!
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost