kochagna je napisal/-a:Ljudje,... jaz res v groznem strahu živim te dneve.,... Če bi bilo še dlje za čakat bi sigurno zbolel....., ker mi jemlje zdravje ta zadeva....
kochagna je napisal/-a:Kaj pa glede pred kratkim sprejete abolicije, ki predvideva oprostitev vseh prekrškov, ki so bili storjeni pred 1.1.05 za tsite, ki so napihali do 1.6??? Če so njim opsrostili, a ne bi v skladu z ustavnim členom o Enakosti pred zakonom, morali tudi hujšim primerom vsaj omiliti sankcije??? Ker potemtakem, eden ki je napihal 1.6 ne dobi ne odvzema, ne denarne kazni ne nič od nič. Drugi pa ki je napihal 1.61 dobi 120.000 jurjev kazni, odvzem in še dodatne kazenske točke....
Kako s tem?
kaWsk je napisal/-a:kochagna je napisal/-a:Kaj pa glede pred kratkim sprejete abolicije, ki predvideva oprostitev vseh prekrškov, ki so bili storjeni pred 1.1.05 za tsite, ki so napihali do 1.6??? Če so njim opsrostili, a ne bi v skladu z ustavnim členom o Enakosti pred zakonom, morali tudi hujšim primerom vsaj omiliti sankcije??? Ker potemtakem, eden ki je napihal 1.6 ne dobi ne odvzema, ne denarne kazni ne nič od nič. Drugi pa ki je napihal 1.61 dobi 120.000 jurjev kazni, odvzem in še dodatne kazenske točke....
Kako s tem?
ma ne me no???? jz sm napihal 0.45 ko mlad voznik novembra lani. Pred dvema tednoma sem dobil odločbo od sodnika, da mi je prisodil kazn 25k+15 povprečnine+2 piki. In jaz sem to že plačal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost