Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
G-RaceR
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a G-RaceR Po jun 06, 2005 1:21 pm

Slide je napisal/-a:
G-RaceR je napisal/-a:o loparcku pa ne duha ne sluha :?

Ja pa kakem loparčku, a ste vsi polpismeni na tem forumu :evil: LAHKO TE Z ROKO USTAV, al ste preneumni da bi to dojel, še ko vam je policaj sam povedal :jao:

samo se 1x sem odgovoril, ce mogoce ne vidis vprasanja zgoraj. :P
"Ni nam lahko...!"

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Po jun 06, 2005 1:26 pm

kok je pa kazni za to?
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
G-RaceR
Nov uporabnik

Napisal/-a G-RaceR Po jun 06, 2005 2:24 pm

od 40.000 do 120.000 sit :(

sam itak pritozba sledi :twisted:
"Ni nam lahko...!"

Uporabniški avatar
G-RaceR
Nov uporabnik

Napisal/-a G-RaceR Po jun 06, 2005 4:53 pm

http://www.uradni-list.si/1/ulonline.js ... dhid=16425

nic od tega ni g.policaj izvedel...

sam seveda on bo trdil da je... :roll:
"Ni nam lahko...!"

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jun 06, 2005 6:10 pm

G-RaceR je napisal/-a:http://www.uradni-list.si/1/ulonline.jsp?urlid=199957&dhid=16425

nic od tega ni g.policaj izvedel...

sam seveda on bo trdil da je... :roll:

Znaki, ki jih dajejo policisti z rokami

4. člen

Znaki, ki jih dajejo udeležencem v cestnem prometu policisti z rokami, pomenijo:
– pokončno dvignjena roka z odprto dlanjo pomeni, da morajo vsa vozila obvezno ustaviti.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
G-RaceR
Nov uporabnik

Napisal/-a G-RaceR Po jun 06, 2005 9:06 pm

jst nic od tega nisem videl.
"Ni nam lahko...!"

Uporabniški avatar
G-RaceR
Nov uporabnik

Napisal/-a G-RaceR Po jun 06, 2005 9:08 pm

no saj pravim: on je neki mahal z rokami...

jst pa nazaj...

in se odpelu...

on bo trdil ziher mnogo drugace...
"Ni nam lahko...!"

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jun 06, 2005 10:34 pm

G-RaceR je napisal/-a:no saj pravim: on je neki mahal z rokami...

jst pa nazaj...

in se odpelu...

on bo trdil ziher mnogo drugace...

Ti si pomoje sprot zmišljuješ same laži :roll:
G-RaceR je napisal/-a:torej, kaj se je zgodilo:
v Celju peljem (po omejitvi) mimo hotela Evropa, ura okoli 17.30,
tam pa dva policista pišeta parkirne kazni, jst pripeljem mimo in on mi dvigne roko.
Kao da me hoče ustavit.

Jaz seveda peljem mimo in parkiram avto, grem na zur...

Danes v nedeljo pa pridejo do mene domov. Odprla je sestra, jaz sem še spal. rekel je da mu naj da mojo gsm stevilko, da me v sredo pokliče, ker me čaka položnica?!?!
WTF??!
kaj je najbolje narediti?
- avto nisem vozil jaz??!
- nisem videl policista (sonce)?!?
predlogi?
Hvala in lep dan! Smile

Slide je napisal/-a:4. člen

Znaki, ki jih dajejo udeležencem v cestnem prometu policisti z rokami, pomenijo:
pokončno dvignjena roka z odprto dlanjo pomeni, da morajo vsa vozila obvezno ustaviti.

Nič nisi videl...ma ne...pa nisi zavestno peljal mimo...ah kje pa...v prvem postu si videl prav vse in se tudi zavestno odpeljal mimo njega :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
G-RaceR
Nov uporabnik

Napisal/-a G-RaceR To jun 07, 2005 5:56 am

dej prosim te no...

citiram:
Znaki iz 3. in 4. člena tega pravilnika morajo biti dani jasno in nedvoumno. Pri dajanju teh znakov je policist uniformiran in praviloma opremljen z belimi narokavniki, belo prevleko za kapo, ob zmanjšani vidljivosti pa tudi z odsevnim brezrokavnikom.
"Ni nam lahko...!"

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To jun 07, 2005 7:35 am

G-RaceR je napisal/-a:dej prosim te no...

citiram:
Znaki iz 3. in 4. člena tega pravilnika morajo biti dani jasno in nedvoumno. Pri dajanju teh znakov je policist uniformiran in praviloma opremljen z belimi narokavniki, belo prevleko za kapo, ob zmanjšani vidljivosti pa tudi z odsevnim brezrokavnikom.

Znak je bil dan jasno in nedvoumno, lahko te ustavi brez te dodatne opreme(narokavniki pa to), ti zdaj iščeš izgovore in že sam sebi verjameš...lahko te še ene 2x citiram če se ti bo spomin vrnil kaj je blo :roll:

Sicer pa...good luck, jaz ti sicer privoščim da ne bi plačal, ampak ti si zavestno odpeljal mimo, pa si VEDEL da te je ustavljal, zdaj pa tukaj že sam sebi lažeš oziroma nasprotuješ... :roll:

Uporabniški avatar
G-RaceR
Nov uporabnik

Napisal/-a G-RaceR To jun 07, 2005 9:27 am

Slide je napisal/-a:

citiram:

Znak je bil dan jasno in nedvoumno, lahko te ustavi brez te dodatne opreme(narokavniki pa to), ti zdaj iščeš izgovore in že sam sebi verjameš...lahko te še ene 2x citiram če se ti bo spomin vrnil kaj je blo :roll:

A RES? A SI BIL ZRAVEN? ŠE VEDNO SEM USTAVIL POLICISTOM,
IN TUDI VECKRAT SEM PLACAL!!! PLACAL SEM PA LE TISTE STVARI
ZA KATERE VEM DA SEM JIH STORIL.
za tiste katere nisem, pa jih nisem in jih tudi nebom plačal!

Sicer pa...good luck, jaz ti sicer privoščim da ne bi plačal, ampak ti si zavestno odpeljal mimo, pa si VEDEL da te je ustavljal, zdaj pa tukaj že sam sebi lažeš oziroma nasprotuješ... :roll:

odpeljal sem mimo, ker nisem vedel kaj bi on od mene rad,
parkiral sem 500m stran in sel na zur. ce bi me lovili bi me dobili.
"Ni nam lahko...!"

Uporabniški avatar
G-RaceR
Nov uporabnik

Napisal/-a G-RaceR To jun 07, 2005 9:28 am

sploh pa nevem zakaj nebi ustavil...
radarja ni blo, avto je izpraven, privezan sem bil...

ce bi mi dal JASNO vedeti, bi ustavil!
"Ni nam lahko...!"

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To jun 07, 2005 9:39 am

G-RaceR je napisal/-a:sploh pa nevem zakaj nebi ustavil...
radarja ni blo, avto je izpraven, privezan sem bil...

ce bi mi dal JASNO vedeti, bi ustavil!

saj sem napisal da ti privoščim da bi se uredilo...ampak v tvojem prvem postu je bilo videti da si dojel da te je ustavljal in od tega mnenja ne odstopam...that's all... ;)

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko To jun 07, 2005 9:50 am

G-RaceR je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:

citiram:

A RES? A SI BIL ZRAVEN? ŠE VEDNO SEM USTAVIL POLICISTOM,
IN TUDI VECKRAT SEM PLACAL!!! PLACAL SEM PA LE TISTE STVARI
ZA KATERE VEM DA SEM JIH STORIL.
za tiste katere nisem, pa jih nisem in jih tudi nebom plačal!

odpeljal sem mimo, ker nisem vedel kaj bi on od mene rad,
parkiral sem 500m stran in sel na zur. ce bi me lovili bi me dobili.

zdej pa res ne vem kaj se razburjaš!
Slide ti je lepo napisal, ti sam si v prvi objavi napisal da te je vstavljal, zdaj pa govoriš da ga nisi videl!!
NE PREPIRAJ se z ostalimi člani, sploh ne s takimi , ki ti hočejo pomagati in so že DOLGOOO časa člani foruma in so že mnogim pomagali!!!

tudi jaz ti privoščim , da nebi plačal , ni se ti pa treba znašat tu na forumu zaradi tvojih napak, niti ni treba nas prepričevati kaj si in kaj nisi videl!To boš moral policaja oz sodnika....

lp

Uporabniški avatar
G-RaceR
Nov uporabnik

Napisal/-a G-RaceR To jun 07, 2005 9:54 am

preberi si 1. post:

"Kao da me hoče ustavit..."

:shock:
sicer pa, HVALA VSEM ZA NASVETE!
nisem se nič razburjal, sam resno vam pravim
da to ni bilo podobno ustavljanju...niti malo.

zgleda da bo treba kakšne priče dobit. ni druge.
"Ni nam lahko...!"

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gricko To jun 07, 2005 9:57 am

G-RaceR je napisal/-a:preberi si 1. post:

"Kao ustavljal..."

očitno si razumel, kaj je policaj hotel, torej....

sicer pa kot sem rekel, nas ni treba prepričevati!

ti pa privoščim da nebi plačal!

lp

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To jun 07, 2005 10:23 am

Gricko je napisal/-a:NE PREPIRAJ se z ostalimi člani, sploh ne s takimi , ki ti hočejo pomagati in so že DOLGOOO časa člani foruma in so že mnogim pomagali!!!

Ma dej no mir a to pomen če si dolgo časa član foruma da maš kr avtomatsko prav in si napol bog, tist k se je pa včeri včlanu ima pa tud tolk(0) izkušenj iz avtomobilizma.....prosm te no....tud če je do zdej že mnogim pomagu njemu ni čist nič s svojimi izjavami. Fant išče rešitev in če mu rečeš da je ni je boljše da si tiho.

p.s: ti posodm labelo za rit namazat?

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To jun 07, 2005 10:32 am

yurchek je napisal/-a:
Gricko je napisal/-a:NE PREPIRAJ se z ostalimi člani, sploh ne s takimi , ki ti hočejo pomagati in so že DOLGOOO časa člani foruma in so že mnogim pomagali!!!

Ma dej no mir a to pomen če si dolgo časa član foruma da maš kr avtomatsko prav in si napol bog, tist k se je pa včeri včlanu ima pa tud tolk(0) izkušenj iz avtomobilizma.....prosm te no....tud če je do zdej že mnogim pomagu njemu ni čist nič s svojimi izjavami. Fant išče rešitev in če mu rečeš da je ni je boljše da si tiho.

p.s: ti posodm labelo za rit namazat?

dej ne pizdi se tok hitro, pa ne žali uporabnikov, za to ni nobene potrebe!:roll:
odgovor je NE, zato ker sem dolg tle, pa ker mam velik objav, ne vem po defaultu nič več kot nekdo, ki se je včeraj prijavu in ma 2 objavi. Ampak takšna vprašanja bo postavljal tud sodnik pa tudi člene mu bo podobno razložil...a potem se lahko začnemo kr mimo policajev vozit, ker nismo vidl al kako...bo treba kaj boljšega stuhtat in konstruktivni pa čeprav nasprotni argumenti mu lahko samo prov pridejo...nisem rekel pa da rešitve ni, ampak dokler zgodbe ne poenoti, se bo tudi pred sodnikom zlahka zmedel, pol pa ne bo dobr :roll:
chill :?
Zadnjič spremenil Slide, dne To jun 07, 2005 10:53 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gricko To jun 07, 2005 10:40 am

yurchek je napisal/-a:

Ma dej no mir a to pomen če si dolgo časa član foruma da maš kr avtomatsko prav in si napol bog

nikakor ne!! če spremljaš debate, se vidi kdo "nabija" objave in kdo pomaga!
mislim da se tu strinjava!

yurchek je napisal/-a:tist k se je pa včeri včlanu ima pa tud tolk(0) izkušenj iz avtomobilizma

ne, lahko da človek dosti ve, samo to mora podkrepiti z izjavami, ne pa da kar nekaj bluzi vse po prek.

yurchek je napisal/-a:.....prosm te no....tud če je do zdej že mnogim pomagu njemu ni čist nič s svojimi izjavami. Fant išče rešitev in če mu rečeš da je ni je boljše da si tiho.

kakor vem mu je pomagal, če pa rešitev ni po njegovi volji mu pa slide ni kriv!!
pač je tak zakon!

yurchek je napisal/-a:p.s: ti posodm labelo za rit namazat?

te moram razsvetliti! Nismo vsi ritopiki!! tako da če jo ti potrebuješ jo kar obdrži ;) in naj te ne skrbi za užitke drugih :lol:

-------------
G-RaceR pa je v prvi objavi ponosno napisal da je z namenom spregledal policaja, zdej pa se je začel razburjati , češ da ga ni videl.
ok, ga ni videl, to bo tudi povedal plavim, tukaj so mu nekateri samo povedali kako in kaj! Zaradi tega se res ni treba kregati!

lp
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost