OK, danes ko sem prisel iz faxa, me je doma lepo cakala posta. Na kuverti je moje ime in napis Tilia. Si recem fino, koncno so se zmenli in bom lahko avto popravil. Odprem, zacnem brat.. Citiram:
PREDMET: ODKLONITEV
V zvezi s skodnim dogodkom blablablabla, vam sporocamo, da vas zahtevek za skodo odklanjamo, ker je bilo na podlagi zbrane dokumentacije ugotovoljeno, da za nesreco ni odgovoren nas zavarovanec, saj je do nesrece prislo zaradi vase voznje na prekratki varnostni razdalji.
OK, zdaj pa meni nekaj ni jasno. Ali se samo delajo glupe, ali dejansko so glupi? Zaradi MOJE prekratke varnostne razdalje???? Od kje jim to????? A so sploh prebrali, kaj sem napisal na obrazlozitev skode? Kako je lahko kriva moja prekratka varnostna razdalja, ce sem bil ze na prehitevalnem pasu, prehiteval sem, pred mano na prehitevalnem pasu ni bilo nobenega avta vsaj se 500m, rajsi vec, in on mi je skocil na prehitevalni pas z manjso hitrostjo in ni mogel zadosti pospesit do takrat ko sem ga zadel.. Kako je potem lahko kriva moja varnostna razdalja? Kaj bi moral drzati varnostno razdaljo tudi pred avti na voznem pasu, ce sem na prehitevalnem?? Zakaj potem sploh je prehitevalni????
Jutri zjutraj grem na Tilio pred sihtom pogledat, kaj mi bojo rekli, kako je sploh lahko kriva moja varnostna. Zanima me tudi izjava voznika Clia, kaksne bedarije jim je sploh natrosil. Potem pa takoj ob prvi priloznosti do odvetnika, ker takole me zajebavali enostavno ne bojo. Tega pa ne mislim vec pozirat, takega odnosa. Pomoje so pri odlocitvi upostevali samo njegovo izjavo, moje pa se pogledali niso. Jaz dobro vem da nisem popolnoma nic kriv za nesreco, ker sem peljal popolnoma normalno in se bom sel do konca.