Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
guly
Novinec

Kraj: konjice

Napisal/-a guly Ne mar 05, 2006 2:11 pm

js sm za odvzem za stalno brez možnosti ponovnega opravljanja izpita. nikol več za volan.....

pa ne da bi mel kej proti tebi osebno ampak odkar mi je en kolega in znanec umrl v prometni nesreči zarad nekoga pijanga, obsojam vse ki sedejo za volan pijani....
js takim ne bi dal nikol več izpita.

mogoč pa bi se s takim ravnanjem mal spremenila "kultura" voznikov.....

lp
Don't drink and drive! You will only spill it!

peaceboy
Nov uporabnik

Kraj: Portorož

Napisal/-a peaceboy Sr mar 08, 2006 8:18 am

Policist je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:
peaceboy je napisal/-a:Se pravi, če te dobijo vozit avto v času, ko imaš odvzem, si v bistvu že zgubil nov izpit, ko ga dvigneš, saj kot mlad voznik ne smeš imet več kot 8 točk. Drži?

Kje ti vidiš 8 točk? Po starem zakonu si dobil 90ksit in 3-5k.točk, po novem pa za vožnjo v času ko ti je bilo vozniško dovoljenje odvzeto, dobiš le denarno kazen 120 jurjev...

To je že res, ampak samo denarno kazen dobiš, če te policist ustavi in ti vozniškega dovoljenja še nisi vrnil na upravno enoto. Ko pa si to enkrat storil pa zate velja 4 alinea in je potem kazen dejansko min120.000,00 Sit in pa 8 KT.

Se pravi, da drži, da si že zgubil izpit, ko ga na novo narediš? Se pravi, da točke lahko dobi tudi tisti, ki izpita nima?

peaceboy
Nov uporabnik

Kraj: Portorož

Napisal/-a peaceboy To mar 14, 2006 6:11 pm

Policist je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:
peaceboy je napisal/-a:Se pravi, če te dobijo vozit avto v času, ko imaš odvzem, si v bistvu že zgubil nov izpit, ko ga dvigneš, saj kot mlad voznik ne smeš imet več kot 8 točk. Drži?

Kje ti vidiš 8 točk? Po starem zakonu si dobil 90ksit in 3-5k.točk, po novem pa za vožnjo v času ko ti je bilo vozniško dovoljenje odvzeto, dobiš le denarno kazen 120 jurjev...

To je že res, ampak samo denarno kazen dobiš, če te policist ustavi in ti vozniškega dovoljenja še nisi vrnil na upravno enoto. Ko pa si to enkrat storil pa zate velja 4 alinea in je potem kazen dejansko min120.000,00 Sit in pa 8 KT.

V bistvu me res zanima, kaj to pomeni za mene, če bi se slučajno vozil in bi me ustavili. Za denar mi je jasno, se pravi 120.000,00, kaj pa pomeni teh 8 točk, če sploh nimam izpita?
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov