Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo So maj 06, 2006 8:39 pm

Lahko bi mu reku, Gospodine Policajac, žao mi je ali ne čujem dobro :lol: in odkorakal v hišo.

sam po bitki so ponavadi vsi generali, v tistem trenutku se ne spomneš.
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
stoenka
Nov uporabnik

Napisal/-a stoenka Ne maj 07, 2006 12:30 pm

Plačaj. Pač si naletel na dva zakompleksanca. Meni sta se enkrat dva modra pripeljala z avtom na dvorišče in zahtevala od mene prvo pomoč. Bil sem z motorjem. Rekel sem jima, da jo imam v garaži. Pa sta se odpeljala brez besed.

:bonk

rados
Nov uporabnik

Napisal/-a rados Ne jun 04, 2006 12:18 am

jaz sem enkrat tut neki podobnega imel....

skratka cca 20m od naše bajte naprej je manjši parkplac...tam včasih polcaji stojijo...no in jaz peljem proti domu...ura je bla recmo okol pol dveh zjutri...na delč vidm avto polciski...vidm liziko...jz se pribremzam pred našo bajto...z dalincem dvignem garažna vrata jim poblendam in zapeljem notri ter zaprem vrata...

pol sem pa zanalašč šel ven in po dvorišču do vhodnih vrat...pa prteče policaj...da nej mu dam prometno pa vozniško pa nj odprem garažo ker sem pač "pobegnu" pa sm mu sam reku...lej fotr spi...in če ga zbudiš bo pizdarija...sploh pa nimaš naloga in nimaš kej iskat na naši parceli...model se je sam obrnu in šel nazaj v avto...

surla pa do pakistana!!!

Uporabniški avatar
Skeleton
Nov uporabnik

Napisal/-a Skeleton Po jun 05, 2006 10:47 pm

Williamscar neki bi ti predlagu. Najboljš da tisto kazen plačaš in da daš mir. Glede na to da je zgornja savinjska dolina majhna je velika verjetnost da se boš zelo pogosto srečal z policajem ko te je obravnaval. In če ona dva policaja vidita tvoje izjave (eni so že) na tem forumu boš tanko piskal. Dejstvo je da če si prijavljen LPP še nisi s tem nč naredil. Ponavad ni problemov če to rečeš ko te ustavijo, pa ti ponavad reče policaj čimprej zrihti. Če pa boš take izjave mel pa ne bo nč "zrihti" ampak bojo tablice adijo!

Se še spomniš kake probleme si mel včasih, ko si še mel cliota. Zato daj mir pa plačej tist in se ne kregi z njmi, ko ne bo fajn za tebe.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov