Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Sr maj 31, 2006 1:23 pm

Najboljš da avto parkiraš na dvorišče pa pokličeš njegovega psa pa mu blatnike namažeš z nečem da bo čist zravn pa ga slikaš! :D
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr maj 31, 2006 1:50 pm

vidm da je to za ksne zajebancija sam lahhk recem da zan bit to velk problem....jst mam streho uso ukrivleno k mi je ena budala gor skocila......no usaj rekla je takoj da bo poravnala skodo.....sam bomo vidl k bo muru zacet colat dnar kako bo pol...
no pustmo zdej to...

pa pkwa eni bluzite o ograji....sej je nihov ozemle in od soseda ps nima kej iskat tm ce oni nepustijo pa ma lahko use odprt in nobene ograje.....

neyo prico mas kokr vem k je vidla psa (ce se nemorm)
pejt lepo tja in se probi zment ce negre z lepa bo slo z grda.....
lahka tud sam informativno poklices odvetnika (tega ti nemore zakasirat) in uprasas kwa narest v tem primeru!!!
ali se pa obrni na policijo......sam raj probi use lepo mirno rest zato da nebos meu se dodatnih stroskov!!!

pa eni so se spomnl da ce majo zavarovano bajto da majo zravn psa(jst sm na to cist pozabu)....sam to glih ni nujno k mors uzet dodaten paket da ti se take stvari krijejo.....mamo doma psa tko da vem kako gre.....
ce majo zavarovan pol dobis od zavarovalnce dnar k bo kriv nihovo skodo....
pa ko ti prvic zavarovalnica ponud dnar ne sprejet k ti bojo mn ponudl....prtozz se pa ti dajo tocno tok kokr je al pa celo vec!!!
Slika

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Sr maj 31, 2006 2:38 pm

glede zavarovalnc vem kako je zmeri hočjo neki o najlažji poti ,...
sicer čakam še fotra zdej da pride dam pa sosedo da pride iz služe da se gremo to poment kako pa kaj sicer je pa ona sama lovila psa po našem dvorišču in okol mojga avta tko da se nima kej izmikat da nč ne ve :x pa tud fotr je biu zravn k se je to dogajala samo tisti dan se ni vidl nč ker je bla tema :? drug dan je biu pa šok :o
....

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr maj 31, 2006 2:39 pm

Neyo-Neyo je napisal/-a:glede zavarovalnc vem kako je zmeri hočjo neki o najlažji poti ,...
sicer čakam še fotra zdej da pride dam pa sosedo da pride iz služe da se gremo to poment kako pa kaj sicer je pa ona sama lovila psa po našem dvorišču in okol mojga avta tko da se nima kej izmikat da nč ne ve :x pa tud fotr je biu zravn k se je to dogajala samo tisti dan se ni vidl nč ker je bla tema :? drug dan je biu pa šok :o

a samo pomenit? to se moraš kr zmenit :P upam, da ti uspe

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Sr maj 31, 2006 4:27 pm

psu namažeš j***a z bencinom, baje da deluje (to sem slišal od starejših možakarjev). ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr maj 31, 2006 4:39 pm

kak bo pa efekt ce namaze...mislm kwa bo s tem prdubu
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr maj 31, 2006 4:43 pm

Fabrizio je napisal/-a:psu namažeš j***a z bencinom, baje da deluje (to sem slišal od starejših možakarjev). ;)

potem bo pa imel več dela s psicami in ne z avti, ker psice padajo na bencin, pač pleh psice

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Sr maj 31, 2006 6:54 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
Fabrizio je napisal/-a:psu namažeš j***a z bencinom, baje da deluje (to sem slišal od starejših možakarjev). ;)

potem bo pa imel več dela s psicami in ne z avti, ker psice padajo na bencin, pač pleh psice

haha dobra fora! :D

Al pa mu jih vžgi sam da neboš p ol jezn ko bo pes hitreje tekel kot se pa ti pelaš z avtom! Bo prava raketa! haha :twisted: :D :D
__+__ 2FAST 4YOU__+__

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Sr maj 31, 2006 7:54 pm

Kaj se vse doseže z palico za bejzbol......
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr maj 31, 2006 8:43 pm

s12345 je napisal/-a:Kaj se vse doseže z palico za bejzbol......

a da bi za psu tekel s palico? sam potem lahko še pes kakšnega rešilca popraska, ko te bo prišel iskat za ono "bolnico"

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr maj 31, 2006 8:43 pm

Neyo-Neyo je napisal/-a:glede zavarovalnc vem kako je zmeri hočjo neki o najlažji poti ,...

si se zdaj že menil kaj? me zanima kaj bo iz tega nastalo
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov