Štrubelj je napisal/-a:P*zda, poštenim državljanom Slovenije se upajo morit, ko se pa ciganček star 13 let z neregistreranim Hyunday Ponyjom fura okol 2x več k je dovoljena hitrost, pa že tko ma gume stare k svina, pa komej doseže do bremze, pa polcaj stran pogleda, kao, nism ga vidu, slišou, niti pomislu da se kdo pelje mimo.To te pa prov razp*zdi, pa ko pomisliš, kaj vse uničijo s tem njihovim divjanjem po vaseh, glavnih cestah, povsot... Aja, ko majo Golfa 2 dizla, pa v njega tankajo kurilca, pa tut ni nč narobe...
Borko je napisal/-a:Štrubelj je napisal/-a:P*zda, poštenim državljanom Slovenije se upajo morit, ko se pa ciganček star 13 let z neregistreranim Hyunday Ponyjom fura okol 2x več k je dovoljena hitrost, pa že tko ma gume stare k svina, pa komej doseže do bremze, pa polcaj stran pogleda, kao, nism ga vidu, slišou, niti pomislu da se kdo pelje mimo.To te pa prov razp*zdi, pa ko pomisliš, kaj vse uničijo s tem njihovim divjanjem po vaseh, glavnih cestah, povsot... Aja, ko majo Golfa 2 dizla, pa v njega tankajo kurilca, pa tut ni nč narobe...
Se strinjam s tabo! Ne vem kam to pelje, če bo šlo tako naprej ne vem kje bomo
kalut je napisal/-a:Štrubelj je napisal/-a:P*zda, poštenim državljanom Slovenije se upajo morit, ko se pa ciganček star 13 let z neregistreranim Hyunday Ponyjom fura okol 2x več k je dovoljena hitrost, pa že tko ma gume stare k svina, pa komej doseže do bremze, pa polcaj stran pogleda, kao, nism ga vidu, slišou, niti pomislu da se kdo pelje mimo.To te pa prov razp*zdi, pa ko pomisliš, kaj vse uničijo s tem njihovim divjanjem po vaseh, glavnih cestah, povsot... Aja, ko majo Golfa 2 dizla, pa v njega tankajo kurilca, pa tut ni nč narobe...
se popolnoma strinjam stabo!
zaradi speljevanja! a se je že kdo vprašal kaj je DEFINICIJA POLICIJA JE ZATO, DA VARUJE DRŽAVLJANE IN DRŽAVLJANKE REPUBLIKE SLOVENIJE.
ne pa da j**e narod tja v tri pizde!
na lastne oči sem videl ko so švercal z travo pa so bili policaji v bližini in vidli vse to kot jaz pa so rajši stran pogledali!
LP
ninklja je napisal/-a:Torej to pomeni, da te lahko kaznujejo tudi, če se ti nekdo na avtocesti zanalašč ves čas za ritjo vozi in ti pač zabremzaš, ker ga imaš polni kufer? On se je v tebe zaletel zaradi premajhne varnostne razdalje, kriv si pa ti, ker si sunkovito zavrl?
Ja svašta!
Neyo-Neyo je napisal/-a:jeb.. mat.. če nism jaz tem polcajem že ene dva dobra avta odplaču....![]()
me zanima kdaj se bo to končal
Rjuhar je napisal/-a:To je kazen na idiotizem prepotentnega nepotešenega mladiča, ki mu testosteron kisa možgane, v relaciji na okolje pa se to kaže v pretirani želji po vzbujanju pozornosti.
Pritoži se in ne jamraj in če je kaj pravice na tem svetu boš plačal celo kazen pa še povprečnino zraven.
Po cestah naredim marsikatero bedarijo, se pa ob vsaki zavedam, da bo bolelo denarnico, če me zapazi organ pregona. Torej YOU PLAY HARD - YOU PAY HARD. S svojim ne-povprečnim vedenjem na cesti izstopaš in si kot tak motnja v okolju in to je potebno sankcionirat in prav je tako.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov