Skoraj siguren sem, da prej kot v 3 letih zadeva ne bo konèana. Ampak zgubiti nimam kaj, razen nekaj ur sedenja za raèunalnikom in pisanja dopisov. Nekaj sodnih taks in birokracije. Zato pa sem se podal v to. Bom vsaj malo bolje spoznal kako deluje naš sistem
Edini problem zna nastopit v kolikor bom mogo jaz zahtavat sodnega izvedenca cestne stroke, da preveri dejansko stanje kilometrov na vozilu. Ta zna bit drag ko hudiè. Ampak se bom potrudil, da bo tega izvedenca plaèal on. To bomo še vidli.
No vèeraj pa je zaèel zvoniti telefon. Iz tega pooblašèenega servisa so zaèeli klicati.
Iz Renault Nissan Slovenija so dobili dopis o domnevnih nepravilnostih v postopkih in so me klicali. Da ni to niè hudega in da naj se oglasim pri njih z vsemi papirji, da oni to pogledajo in da bojo vse uredili. In seveda da imam lahko pri njih vse garancijske servise do 80.000km. In da je v bistvu lastnik meni naredil uslugo, ker je znižal kilometre in sedaj garancija velja dalje
Sem reko, da se mi nimamo kaj pogovarjat in da bomo zadevo reševali preko Renault Nissan Slovenija in preko sodišèa in policije. Poèil dol telefon in sreèno.
Klical sem še na Renault Nisan Slovenija in tam povedal kaj se grejo na tem pooblašèenem servisu. So rekli, da bojo oni vse poštimali in da naj se ne spušèam v nobene èudne pobote. Da oni obdelujejo zadevo in naj v roku 8 dni prièakujem njihov odgovor.
Zaenkrat vse pohvale h korektnosti na Renault Nissan Slovenija.
Bomo pa še vidli kaj bo potem
LP
Blond