ijuvan je napisal/-a:@spaceone, poznam par primerov kjer ni bilo potrebnega policijskega zapisnika. Pa ni bilo vez poleg.
tako je, če srna "s*****" ni treba klicat policije..
Kukec je napisal/-a:ijuvan je napisal/-a:@spaceone, poznam par primerov kjer ni bilo potrebnega policijskega zapisnika. Pa ni bilo vez poleg.
zajbel je napisal/-a:Tomas666 je napisal/-a:zajbel je napisal/-a:Tomas666 je napisal/-a:jaz sem februarja zbil srno,škode na avtu je blo za cca. 1500€. ker je bilo v območju znaka za divjadi,sem rajši spizdu,ker baje plačaš kazen če zbiješ divjad v območju znaka. vsaj jaz sem bil tako obveščen. zavarovan pa nism proti divjaditak da mi je bila to najbolša rešitev....
A tudi drugače rad "spizdiš", ko se moraš soočit s posledicami svojega ravnanja?
že tako sem mel dost škode na avtu zdaj misliš da bom pa še kazen plačeval???? Pa nism divjal da ne bi mislu.
To si že zgoraj napisal. Na vprašanje, če tudi drugače rad "spizdiš", pa nisi odgovoril.
primozek68 je napisal/-a:Men je srnjak prletel v zadnji levi bok, z glavo čez šipo not, z rogom je naredu piso po havbi (zadnji) in šipi, bok je bil poškodovan, voznikova vrata. Škode za 2500€. Poklical pandurje, k mam zavarvano. Na celem avtu pa ni bilo niti kaplje krvi, nobene dlake, dreka ali kaj tacga, sam mal sline po šipi, pa ni cenilec nič gnjavil. Se mi je kr mal čudn zdelo.
spaceone je napisal/-a:ijuvan je napisal/-a:@spaceone, poznam par primerov kjer ni bilo potrebnega policijskega zapisnika. Pa ni bilo vez poleg.
Kdaj pa so se zgodili ti primeri ? Pred koliki desetletji ?
Potem je pa folk začel to izkoriščat. Recimo butne v eno škarpo, da malo dlak gor, pa hajd na zavarovalnico.
kofy je napisal/-a:Če ti ne bo treba plačati odškodnine lokalni lovski družini, imaš veeeeeeeliko srečo...
eljuero je napisal/-a:Vozil sem se pod omejitvijo, vožnjo sem torej prilagodil razmeram.kofy je napisal/-a:Če ti ne bo treba plačati odškodnine lokalni lovski družini, imaš veeeeeeeliko srečo...
belkaena je napisal/-a:eljuero je napisal/-a:Vozil sem se pod omejitvijo, vožnjo sem torej prilagodil razmeram.kofy je napisal/-a:Če ti ne bo treba plačati odškodnine lokalni lovski družini, imaš veeeeeeeliko srečo...
Rad bi samo dodal, da vožnja pod omejitvijo hitrosti še ne pomeni prilagoditev razmeram, še posebno v tvojem primeru ker je do trka prišlo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost