Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter To maj 22, 2007 11:06 am

No, tko, evropsko poročilo je spisano in podpisano z obeh strani z njegovim priznanjem o krivdi. Glede na to, da je mladi voznik, pa da bi ga uporaba kupončka res dost koštala, sem mu dal do ponedeljka možnost, da zrihta popravilo na lastne stroške, sicer grem uveljaviti poročilo. To je to.

Hvala za vse nasvete in lep pozdrav.

-Boris

Uporabniški avatar
Hribo
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Hribo To maj 22, 2007 11:22 am

Jaz upam da te nebo nategno sicer se vendar zaveda posledic in je posten do tebe in res vendar hoce tako resit problem.
Kar se tiče tega menim da bosta resla tako kot sta zmenjena in bo za oba dva najboljse.
Tud sam zelim ce bom mel gdaj probleme, da se bo dalo na fer nacin zmenit z človekom kot z tabo ,tako da bo najboljse za oba.
-to je moje mnenje.

Faj resta naprej in porihtajta

Lep pozdrav
http://www.facebook.com/pages/Avtodiagnostika-in-Servis-Osebnih-Vozil/361074387295480

IvoV40
Nov uporabnik

Napisal/-a IvoV40 Pe jun 08, 2007 3:52 pm

Btw ... priznanje krivde na evropskem poročilu se NE ŠTEJE kot priznanje krivde !

KLIK
... Podpis Evropskega poročila ni priznanje krivde, ampak samo strinjanje z dejstvi. ...

je pa priznanje če ti na list papirja napiše da ti bo zaradi škodnega dogodka dneXY, ko je s svojim vozilom pri speljevanju iz parkirnega prostora zadel tvoje vozilo,povrnil na tvojem vozilu vso nastalo škodo ter to podpiše

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Po jun 11, 2007 6:07 pm

IvoV40 je napisal/-a:Btw ... priznanje krivde na evropskem poročilu se NE ŠTEJE kot priznanje krivde !

KLIK
... Podpis Evropskega poročila ni priznanje krivde, ampak samo strinjanje z dejstvi. ...

je pa priznanje če ti na list papirja napiše da ti bo zaradi škodnega dogodka dneXY, ko je s svojim vozilom pri speljevanju iz parkirnega prostora zadel tvoje vozilo,povrnil na tvojem vozilu vso nastalo škodo ter to podpiše

Tud če na Evropskem poročilu pod opombe napiše, da prizna krivdo?
Sicer je pa dogodek zdej že slab teden prijavljen na njegovi zavarovalnici,tako da bo šel moj avto najkasneje naslednji teden na popravilo k pooblaščenem serviserju....

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Po jun 11, 2007 7:40 pm

O krivdi se naknadno zmišljujejo v zavarovalnici in EU poročilo ni priznanje krivde!!!
Sestavi izjavo, naj jo podpiše in lepo pejta na policijo!
Če ni policijskega zapisnika, bo zavarovalnica naredila vse v njeni moči, da ti ne izplačajo škode, na krivdo se oni ne ozirajo. Če obstaja neka bedna formalnost, zaradi katere ti ne rabijo izplačati škode, mi verjemi, da jo bodo našli. Že odsotnost policijskega zapisnika je dovolj, da ti eno leto zavlačujejo, če se spravijo.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov