WV TDI je napisal/-a:gti150 je napisal/-a:kako reagirati?
naj mi nekdo razloži na konkretnem primeru iz lastnih izkušenj kak regirati?
kak je s pritožbami?
so jo komu zavrnali?
je kdo rešil primer s pritožbo?
edina kazen v 5 letih,nikoli še nobene.....
naj kdo razloži ki je že imel kak taki problem....
bilo je pa izven naselja....
lp
hvala
krezumica je napisal/-a:kako reagirati?
naj mi nekdo razloži na konkretnem primeru iz lastnih izkušenj kak regirati?
kak je s pritožbami?
so jo komu zavrnali?
je kdo rešil primer s pritožbo?
CST Blacky je napisal/-a:Prvo napako si že naredu, ker si pošto dvigniu...takih pisem ne dviguj pa je to to :P
geronimo je napisal/-a:apmak če si bil res 30 dni na morju, verjetno pride v poštev tole:
"(5) Stranka lahko dokazuje odsotnost iz tretjega odstavka tega člena. Če odsotnost dokaže, lahko uveljavlja pravico do vrnitve v prejšnje stanje."
geronimo je napisal/-a:apmak če si bil res 30 dni na morju, verjetno pride v poštev tole:
"(5) Stranka lahko dokazuje odsotnost iz tretjega odstavka tega člena. Če odsotnost dokaže, lahko uveljavlja pravico do vrnitve v prejšnje stanje."
seeman66 je napisal/-a:Petersilj je napisal/-a:gti150 je napisal/-a:lepo prosim da se mi naj javi tisti ki je ze imel taksen primer,pa prosim ne s takimi izjavami kot so naprimer placaj pa bos mel mir....
keri je ze mel kaj taksnega in je resil s pritozbo naj mi poslje privat sporocilo!
bil je pa laser...
hvala ...
lp
Če si kriv plačaj. Be a man, začni nosit posledice svojih dejanj. Slabič.
Me zanima tvoja reakcija, če bi te potegnil iz kolone ven in ti pokazal laser z neko hitrostjo , ti si pa malo pred tem pogledal števec in se spomniš da je nemogoče da si se peljal toliko kot je na displeyu. Kaj praviš? Be a man? Konkretnega dokaza(slike) pa ni,ni.
lp
okulistika je napisal/-a:KZVD klub za zaščito voznikov in državljanov nategavščina
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov