krypton je napisal/-a:Če se pelješ po sosednji avstriji, je na krajih kjer to omogoča
infrastruktura omejitev 70 km/h (pločniki- ulična razsvetljava, urejene talne označbe
ter zelo lepo označeni prehodi za pešce.
krypton je napisal/-a:Ja pa še nekaj bi dodal, omejitve so in se jih je treba držat, policija mora in je dolžna delati v skladu z zakonom, tudi če je na ravnem omejitev 50 km/h.
Mislim, da pa je nekje nekdo, ki določi, kje mora kakšna tabla za omejitev stati in kaj piše na njej.
PureTNT je napisal/-a:krypton je napisal/-a:Ne jokcat tako pač je. 100 km/h, v naselju je definitivno preveč.
A nisi ti v enem postu pljuval čez kapse, da nič ne delajo.
Na tistem odseku obstaja naselje le v formalnem pojmu in ni nikakršen problem peljati 100 km/h.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Zois je napisal/-a:evo vam podam sveže novice.saj nočem zajebat kzdv sam da boste vedli.no pred tam okol pol leta sem, naletel na radar v naselju kao 25+km. so mi namerli. 3 pike +250. nato sem se prek kzvd pritožil in sem dobil od sodišča da so odločili da sem kriv,. torej zaj polna kazen + sodni stroški . očitno so popravili lukne v zakonih v katere je kzvd vrtal
zaj mi je pa žal ker če bi takoj plačal bi bilo 125 evrov
Patrik_A3 je napisal/-a:hja upam da bo čimmanj za plačat...če toti smotani megan ma take debele kazalce da morš ful dobro pogledat koliko se sploh pelješte pa gledaš ko norc v tote števce predn vidiš koliko se res pelješ
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov