Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Pe jan 25, 2008 11:15 pm

....ne se hecat z avtobusarji... :lol: dajte mal poglejte za obdobje samostojne Slovenije, v kolk nesrečah so sodelovali avtobusarji...........da se ne boste trudili; v vsega treh, rečem "vsega" ker samo recimo iz Brežic(Integral) je dnevno na cesti 30 busov....

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Pe jan 25, 2008 11:57 pm

Sem se ravnokar spomnil, ene zgodbe v našem kraju. Je bil en možakar, vozil se je z mopedom, malo iz ene gostilne v drugo... Enkrat ponoči, ko ga je imel malo v glavi, se je peljal po cesti domov. Pa je videl dvoje luči ki mu prihajata nasproti. Ker sta bili bolj narazen, je mislil da mu nasproti prihajata kaka druga dva mopedista. Pa je rekel - "tak zaj ju bom pa zafrkno, pa se bom med njima peljal" :twisted: .... No, le da po temi ni videl da tisto nista bila motorista, ampak avtobus :roll: :lol:
Saj ded je potem baje še kr dolgo živel, čeprav z lobanjo, pokrpano iz kovinskih ploščic.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec So jan 26, 2008 12:44 am

sebaveh je napisal/-a:Sem se ravnokar spomnil, ene zgodbe v našem kraju. Je bil en možakar, vozil se je z mopedom, malo iz ene gostilne v drugo... Enkrat ponoči, ko ga je imel malo v glavi, se je peljal po cesti domov. Pa je videl dvoje luči ki mu prihajata nasproti. Ker sta bili bolj narazen, je mislil da mu nasproti prihajata kaka druga dva mopedista. Pa je rekel - "tak zaj ju bom pa zafrkno, pa se bom med njima peljal" :twisted: .... No, le da po temi ni videl da tisto nista bila motorista, ampak avtobus :roll: :lol:
Saj ded je potem baje še kr dolgo živel, čeprav z lobanjo, pokrpano iz kovinskih ploščic.

to sem že pred leti slišal- je pa v tej zgodbi- vicu nastopal mujo k se je navdušu za motorje ;)
lp
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost