okulist ti more to napisat ja. Nevem pa al je treba šeenkrat na pregled al ti lahko popravi kr. Pol pa po nov izpit na UE in amaš rešeno.sebaveh je napisal/-a:Jaz naprimer imam vpisano, da vozim z očali. Kaj pa če želim imeti vpisano še, da "vozim z očali in lečami", kot pri nekaterih? Enostavno rečem doktorju ali onemu na UE naj vpišejo zraven, ali je to bolj zapleteno?
Drocky je napisal/-a:okulist ti more to napisat ja. Nevem pa al je treba šeenkrat na pregled al ti lahko popravi kr. Pol pa po nov izpit na UE in amaš rešeno.sebaveh je napisal/-a:Jaz naprimer imam vpisano, da vozim z očali. Kaj pa če želim imeti vpisano še, da "vozim z očali in lečami", kot pri nekaterih? Enostavno rečem doktorju ali onemu na UE naj vpišejo zraven, ali je to bolj zapleteno?
hrošč je napisal/-a:Sem potem malo prebrskal po googlu in sem nasel precej odgovorov. Takih in drugacnih. Kako enim z ocali podalsajo za 3 leta, enim 5, enim 10, eni celo dobijo do 80. leta...Na koncu je pa itak odvisno od dohtarja na medicini dela in sporta. Baje pomaga ce ti okulist napise na izvid da se ne spreminja dioptrija zadnja leta in ta izvid prineses na MDPŠ. Je pa to seveda neumno in diskriminacija. Kot da se ti vid do 80. leta ne more poslabsat... Torej, caka me pregled do dva in kar nekaj eurov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov