off..ka še maš hyundaia?
im nobody je napisal/-a:lep pozdrav...sledi moja prva kazen![]()
heh izven naselja ko se peleš za savo ko je skos omejitev 90 km/h je nasprot elektrarne ene 100 m omejitev 60 km/h...bedna fora en majhn križišče je tam.jz sm se prpelu ene 75 po števcu.in me je sliku...fajni flash majo
priznam da sem kriv sploh nisem pomislil ko se vedno tam peljemo 60.zej pa povejte kakšna kazen sledi,možnost polovičke?,kazenske pike in tako naprej...hvala
peaceboy je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Blu skeleton je policaj drgač, tok za informacijo![]()
off..ka še maš hyundaia?
Pa kaj, če je policaj. Prvi je začel žalit. Glede na to, da je tudi on samo človek, naj se temu primerno tudi obnaša. Če je predrzen tu na forumu, kakšen je šele potem, če te ustavi
peaceboy je napisal/-a:im nobody je napisal/-a:lep pozdrav...sledi moja prva kazen![]()
heh izven naselja ko se peleš za savo ko je skos omejitev 90 km/h je nasprot elektrarne ene 100 m omejitev 60 km/h...bedna fora en majhn križišče je tam.jz sm se prpelu ene 75 po števcu.in me je sliku...fajni flash majo
priznam da sem kriv sploh nisem pomislil ko se vedno tam peljemo 60.zej pa povejte kakšna kazen sledi,možnost polovičke?,kazenske pike in tako naprej...hvala
Bodi vesel, da se ti je samo to zgodilo. Ko dobiš kazen lepo plačaj. Mislim, da je 125 € pa ena kazenska točka.
blu skeleton je napisal/-a:peaceboy je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Blu skeleton je policaj drgač, tok za informacijo![]()
off..ka še maš hyundaia?
Pa kaj, če je policaj. Prvi je začel žalit. Glede na to, da je tudi on samo človek, naj se temu primerno tudi obnaša. Če je predrzen tu na forumu, kakšen je šele potem, če te ustavi
Jest se iskreno opravičujem, če sem koga užalu, samo take nasvete delit....No comment.![]()
Predzen?!Kake maš. Ne vem kdo je predzen. Jest, k sm samo opozoru, da se to tko ne dela, al on, k ma take nasvete. WTF?! Maš pa prav v dveh stvareh:
- res sm samo človek in
- res si ne želiš, da bi te ustavu!
Drugač pa Speadfreak ne, nimam več Hyundaija. Zdej je Meca u igri.
im nobody je napisal/-a:peaceboy je napisal/-a:im nobody je napisal/-a:lep pozdrav...sledi moja prva kazen![]()
Bodi vesel, da se ti je samo to zgodilo. Ko dobiš kazen lepo plačaj. Mislim, da je 125 € pa ena kazenska točka.
ja vsak drgač pove...na sliki iz tv piše 60 evru....od kod teb 125?
viljuska33 je napisal/-a:im nobody je napisal/-a:tle ni blo policaj.just the car
pomoje ne boš dubu nč...ista stvar pr men sam v ljubljani-se spuščam na obvoznico omejitev 50, pelu sm 90 pa me je sliku(beu focus karavan)....pa še do dons nč nism dubu...je pa že 3mesce od tega tko da...upi na najbolš..
Sheeper je napisal/-a:Pozdravljeni. Danes sem dobil pozdrave od prometne policije.Pa slikica se lepo blešči zravn.
Piše da sem peljal 133km/h tam kjer je 100km/h na cesti H2 maribor (hitra cesta) .
Zanima me kako je s toleranco da bi spravil prekoračitev pod 30 km/h pod sliko pa piše multanova. Se pravi radar multanova ?
No kaka je kaj toleranca in a se da na kaj pritožit. Sem pa voznik začetnik.
Hvala za odg in LP
Aja še to:
Ali že veljajo nove kazni za prometne prekrške ali začnejo veljat maja ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov