_YUGO-GVX_ je napisal/-a:@Psepi: saj lepo in prav...a ni potem, da če ne poveš kdo je vozil dobi položnico lastnik avtomobila. ker drugač bi itak zmeraj bozili naši strici za katere nam ni potrebno dajati podatkov
svizc je napisal/-a:Kako pa naj zapeljem iz avtobusne postaje na cesto katera vodi mimo same postaje ce je bil avto parkiran pod kotom 45° v avtobusni postaji, pred avtomobilom pa je bil plocnik visok za polovico gume mojega vozila?
svizc je napisal/-a:Kako pa naj zapeljem iz avtobusne postaje na cesto katera vodi mimo same postaje ce je bil avto parkiran pod kotom 45° v avtobusni postaji, pred avtomobilom pa je bil plocnik visok za polovico gume mojega vozila?
svizc je napisal/-a:
Nato grem nazaj v Mcdonal`s, pojem, in se odpeljem do kolega. Zvecer pridem domov in od panicne mame zvem da so bili pri nas doma policaji zaradi moje neumnosti. Baje da sem se ves zivcen vsedel avto, ga vzgal in zgal gume do konca ulice.
Voith je napisal/-a:pomoje nimas sans. kar policaj rece, rece. to je univerzalna resnica tut ce je laz.
ROFLMAO je napisal/-a:ko si policaju govoril, no to sploh ne morem govorit, ker te vzgoje ne bom ucil. neko spostovanje pac moras imeti do uradne osebe
ROFLMAO je napisal/-a:svizc je napisal/-a:Kako pa naj zapeljem iz avtobusne postaje na cesto katera vodi mimo same postaje ce je bil avto parkiran pod kotom 45° v avtobusni postaji, pred avtomobilom pa je bil plocnik visok za polovico gume mojega vozila?
glej ga zlomka, le zakaj ni tam potem parkirplac? madona ste pametni ej folk, raje bi sel drugi dan placat tistih 170€, in se ne blamiraj tukaj po forumu, glede na to koliko prekrskov si se naredil poleg si jo dobro odnesel z 170 al 190€ kolikor pac, ko si policaju govoril, no to sploh ne morem govorit, ker te vzgoje ne bom ucil. neko spostovanje pac moras imeti do uradne osebe
primozek69 je napisal/-a:Eee budala, parkiral si na avtobusni in zdej se pizdiš. Ja sej,s kakšno prepotentno mularijo se morjo ukvarjat. Jest bi ti dal 500€ kazni. Drugič parkiraj u izložbo od meka,da bodo vsi vidl,da maš nove zimske gume sred poletja,pr +30.
svizc je napisal/-a:primozek69 je napisal/-a:Eee budala, parkiral si na avtobusni in zdej se pizdiš. Ja sej,s kakšno prepotentno mularijo se morjo ukvarjat. Jest bi ti dal 500€ kazni. Drugič parkiraj u izložbo od meka,da bodo vsi vidl,da maš nove zimske gume sred poletja,pr +30.
In kaj tebe zdej moti tukaj? Kot sem napisal se strinjam z 40euri kazni za napacno parkiranje, z ostalim pa se ne. Kot da sem edini v SLO in pa na svetu ki sem dobil kazen? Ti verjetno nimas pojma za kaj obstajajo gume M+S, in pa predvsem kaj pomeni crka M in kaj S. Za gume M+S z dosti profila policaji pozimi se niso komplicirali, so pa za letne gume pozimi. Pravtako nimajo kaj pizdit ali za letne gume poleti, in pa zimske gume poleti...
gasperozimek je napisal/-a:RS-sport je napisal/-a:svizc je napisal/-a:150€ je polovicka ja, s tem da mam 40eur se kazni od nepravilnega parkiranja. Kako je z zakonom o tem kdaj ti lahko napise kazen in z tem ce ti kazen lahko napisejo kasneje pred tvojo hiso(moj primer).
Prekrsek je bil narejen 27.6.2008, datum izdaje prekrska pa je 28.6.2008, se ob kasnejsi uri kot pa sem naredil prekrsek...
Pa se nekaj se mi zdi neumno ko me je policaj na koncu vsega prasal "al bos podpisal?". Kaj ce bi odklonil?
Vprasal me je pa na tak nacin kot da mi ni treba![]()
nepravilno parkiranje je 20 EUR, če plačaš v osmih dneh al neki tazga, tako da te vse skupaj pride 170 EUR s kaznijobolj da takoj plačaš pa pozabiš oz. ti je to šola za naprej
nepravilno parkiranje je 80€, 40 polovička...vsaj v NM, če je pa kje drugje v Slo drgač me pa popravi![]()
Psepi je napisal/-a:Naj ti bo za drugič dobra šola, da če ti pridejo na dom se ti sploh ni treba pogovarjati z njimi in jih lahko čisto v mirnem tonu odsloviš, kajti niso te zalotili oz. ustavili pri dejanju, ki povrh vsega niti ni pravilno definirano v zakonu...
Za drugič, da boš vedel pa še kdo drug. Ko dobiš takšno kazen za parking in pa še takšno zraven, ki res potrjuje da je bil tam tvoj avto...
Ko pridejo na dom in te vprašajo če si bil ti tam reči NE. Ko bodo vprašali kdo je bil, povej da si avto posodil sorodniku v tretjem, prvem ali pa stopetnajstem kolenu za opravke po mestu. Ko bodo rekli komu si ga posodil, jim samo še mirno razložiš da po
Po2. točki 1. odstavka 125. člena Zakona o prekrških Republike Slovenije , podatkov o vozniku ne bom nudil , prav tako pa kot lastnik vozila nisem ne pravna , ne odgovorna oseba , temveč fizična oseba , in v sled tega nisem zavezan posredovanja podatkov voznika.
Vsled navedenih dejstev ugovarjam zgoraj navedenemu Plačilnemu nalogu in s tem ugovarjam tudi odgovornosti za očitani prekršek.
Zato pa so prometni policisti, da ustavljajo promet ne pa da izvajajo obiske na domu![]()
Kar se pa tiče trenutne situacije pa ti lahko spišem dobro pritožbo, če hočeš a mi boš moral povedat točno kaj se je zgodilo... Kakorkoli kontaktiraj me na ZS in se pogovorima dalje
p.s. Drugič če si živčen, ti res ni treba imeti blokada partya pred policaji
jay je napisal/-a:bojo počakali, da dobiš prvo plačosamo pol bo kazen malo narastla, kot pri delnicah :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost