Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a davorz To apr 13, 2010 12:47 pm

dejcc je napisal/-a:Prevozim zeleno luč za mano policajka 5 avtomobilov zadaj se spusti za mano.Komaj čez 2 ulicidobi ne potem pa ji ustavim.

Mi reče dokumente, da sem prevozil rdečo pa mi vdari na smeh, pa jo vprašam kaj pa tista 2 ki sta še za mano peljala sta že pri drugi zeleni al kak in ji dam dokumente? Ženska se zapre v svoj avto in ene 10 minut se nič ne zgodi. Stopim do avta vprašam če je ok al ji je slabo.

Svašta, na koncu sem dobil 20€ ker kao nisem mel dokumentov

Odebeljeni tist en drugega izključuje, nasplošno pa ne razumem prvega stavka? Policistka je bila takoj za tabo, kasneje je čez semafor zapeljalo še 5 vozil, ali obratno?

Dobro, da ti ni dala kazni, ker si zapustil vozilo! če sploh je vse res kar si napisal
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :):)

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc To apr 13, 2010 12:50 pm

Vse je res.

Prvo sem bil jaz pri semafoju vmes še najmanj 5 vozil potem pa škoda policijska. V križišču je prehitela 2 in še potem ko sem zavil in pravtako ostali še 2 ali 3 da me je dohitela šele naslednjo ulico pa sem ustavil. Najbolj smešno je blo ker sem mislo da me je ustavla zarad plozanja pa sem še to povedal ona pa je misla da meni plozajo ker čez rdečo pelam...w tf
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc To apr 13, 2010 12:51 pm

davorz je napisal/-a:
dejcc je napisal/-a:Prevozim zeleno luč za mano policajka 5 avtomobilov zadaj se spusti za mano.Komaj čez 2 ulicidobi ne potem pa ji ustavim.

Mi reče dokumente, da sem prevozil rdečo pa mi vdari na smeh, pa jo vprašam kaj pa tista 2 ki sta še za mano peljala sta že pri drugi zeleni al kak in ji dam dokumente? Ženska se zapre v svoj avto in ene 10 minut se nič ne zgodi. Stopim do avta vprašam če je ok al ji je slabo.

Svašta, na koncu sem dobil 20€ ker kao nisem mel dokumentov

Odebeljeni tist en drugega izključuje, nasplošno pa ne razumem prvega stavka? Policistka je bila takoj za tabo, kasneje je čez semafor zapeljalo še 5 vozil, ali obratno?

Dobro, da ti ni dala kazni, ker si zapustil vozilo! če sploh je vse res kar si napisal

Ja odbelejeni text je ravno finta, dokumente sem ji dal in sem jih imel ampak zgleda da mi je hotla manjšo kazen napisat ker ni bla prepričana v rdečo luč.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee To apr 13, 2010 12:52 pm

@dejcc

Tebi policist ni dolzan objasnjevati zakaj je ravno tebe ustavil. To je tko ko pelje cela kolona vozil prehitro in ustavi tebe nekje vmes
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc To apr 13, 2010 12:55 pm

Če bi bla drugačna situacija in bi prej vijo da mi je napisala za dokumente kazn bi pojedla list, samo hvala bogu lahko rečem nisem dobo za semafor kazni in mam pač tole zdaj,. Plačat pa itak nemorem ker sem zmučkal plačilnega in položnco že takoj. bom pa sam 20e dolžn ne 250...vsaj nekaj.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee To apr 13, 2010 12:57 pm

Jest mocno dvomim, da imas sploh vozniskega na podlagi napisanega.
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ To apr 13, 2010 5:52 pm

skoda da te niso na tla spravli ko hodis ven z avta. kolega je to samo enkrat naredu in ne bo nikoli vec, pa je bogi clovek hotu samo meni pomagat pri pogajanju. :lol:

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ To apr 13, 2010 5:59 pm

blazp je napisal/-a:plačat bo treba. jaz sem tudi. pa sem imel še zeleno (zavijal sem desno), stal v križišču, ko se folk ni spokal naprej in plačal 125€

Čisto tvoja krivda, Zaradi tebe in tebi podobnih gledam dnevno kako se zafilajo križišča do te mere da so skoraj neprevozna. Lahko imaš ti tri zelene, ampak če vidiš da je gužva spredi in vidiš da neboš mogel sprazniti križišča, nevem zakaj hudiča rineš naprej, namesto da bi pač počakal na semaforju kljub zeleni. In edino pravilno da si dobil kazen!

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc To apr 13, 2010 6:03 pm

NejcZ je napisal/-a:
blazp je napisal/-a:plačat bo treba. jaz sem tudi. pa sem imel še zeleno (zavijal sem desno), stal v križišču, ko se folk ni spokal naprej in plačal 125€

Čisto tvoja krivda, Zaradi tebe in tebi podobnih gledam dnevno kako se zafilajo križišča do te mere da so skoraj neprevozna. Lahko imaš ti tri zelene, ampak če vidiš da je gužva spredi in vidiš da neboš mogel sprazniti križišča, nevem zakaj hudiča rineš naprej, namesto da bi pač počakal na semaforju kljub zeleni. In edino pravilno da si dobil kazen!

Žal nimaš prav, v avtošoli so me učili da če je možnost iti preko zebre se lahko zapeljev v križišče, ostali ki dobijo zeleno pa so dolžni počakat da se križišče izprazni in ne ti ki si peljal čez zeleno.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 To apr 13, 2010 6:15 pm

dejcc je napisal/-a:Če bi bla drugačna situacija in bi prej vijo da mi je napisala za dokumente kazn bi pojedla list, samo hvala bogu lahko rečem nisem dobo za semafor kazni in mam pač tole zdaj,. Plačat pa itak nemorem ker sem zmučkal plačilnega in položnco že takoj. bom pa sam 20e dolžn ne 250...vsaj nekaj.

Zakaj pa nisi probal ji zatlačit listka----- bi te nahoblala tak da ti nebi blo nič jasno !
Lp by Mare

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B Pe apr 16, 2010 12:22 am

dejcc je napisal/-a:
NejcZ je napisal/-a:

Žal nimaš prav, v avtošoli so me učili da če je možnost iti preko zebre se lahko zapeljev v križišče, ostali ki dobijo zeleno pa so dolžni počakat da se križišče izprazni in ne ti ki si peljal čez zeleno.

Sorry, ampak ravnokar delam izpit za A kategorijo in so VSI instruktorji do sedaj (na tecaju, na posebnih predavanjih, simulatorju, voznji..) POSEBEJ poudarjali to, da se moras nujno ustavit na zeleni, ce ne mores zapeljat CEZ CELOTNO KRIZISCE, torej vidis da bos ostal v kriziscu, ker drugace te caka kazen (in padec na glavni voznji recimo seveda poudarijo).
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
rizi007
Novinec

Re: Rdeča luč...???

Napisal/-a rizi007 So jan 08, 2011 5:28 pm

Ljudi, kok je kazen za prevoženo rdečo luč po novem zakonu? Radar na dunajski me je slikal, ko sem šel čez oranžno luč :( , pa še nisem dobil nič pošte...

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak So jan 08, 2011 6:01 pm

Če si šel res čez oranžno, te je radar na Dunajski slikal zaradi prevelike hitrosti in ne prevožene rdeče luči. Pomisli, koliko si pritisnil v tistem trenutku, da bi ujel semafor, in vedel boš koliko si zaslužil.
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
rizi007
Novinec

Napisal/-a rizi007 So jan 08, 2011 6:52 pm

Mislim da sem šel čez oranžno s hitrostjo 55 km/h. Nekje sem pa prebral da slika tudi za čez oranžno luč :?:

jamie
Nov uporabnik

Napisal/-a jamie Pe jan 14, 2011 12:38 am

Js sm v plavi laguni zaviju desno za gor proti ruskemu carju pelu sm cez zeleno policaj je stal na rdeci v kriziscu js zapelem cez krizisce itak sm vidu policaja da tam stoji prav gledam v speglu tip pospesi ful za mano uzadi iz avta od policaja nastane ful oblak dima pac dizel da me je dohitel je rabu ziher ene 20sekund itak me ustavi kazn za cez rdeco.

KO SO SE UKINLE UTRIPAJOČE RUMENE LUČI JE KOMANDIR PP LJ REKU CE SI 50 METROV PRED SEMAFORJU PA SE LAHKA ZAPLES CEZ ZE GORI RUMENA LUC KER SE NE MORES VARNO USTAVIT na pop tv je blo to

napisem pritozbo po 3letih dobim odgovor z zmisleno zgodbo od policaja da me je ustavu NA GOSPODARCU ustavu me je pa skor gor pr AMZS tk da ja pac zmislu si je neko zgodbo placu sm polno 250e + 25e sodnih stroskov

aja pa še to ko sm reku policaju naj pogleda v zakon ka piše kok metrov je za to da se varno ustavis kar je reku komadir in kar pise v zakonu reče uredu potegne iz predala zakon lista 2-3min itak mu ni blo jasno ka dela pa reče da tega ne najde naj napišem pritožbo prav vidlo se je da drzi zakon prvic v roki da ne zna poiskat

tk je v nasi drzavi
Zadnjič spremenil jamie, dne Pe jan 14, 2011 12:42 am, skupaj popravljeno 1 krat.

jamie
Nov uporabnik

Re:

Napisal/-a jamie Pe jan 14, 2011 12:40 am

jamie je napisal/-a:koliko casa si cakal za rezultat pritozbe v prvem primeru

js 2,5 leta .. zastarlana doba je 5let
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov