Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a vuko87 Pe dec 19, 2008 6:26 pm

hitrigregy je napisal/-a:zanima me ali je res kar sem slisal, da ce kadis cigarete preden gres pihat ti pokaze nekaj promilov vec kot bi moralo.pa zanima me za koliko(ce se) se povsia stevilka? Pa zanima me ce se je mozno zgovarjat na to da si kadilec?

hvala

Glede cigaretov bi te že policist moral vprašati, če ste kadili oz. bi ga lahko ti na to opozoril....v takem primeru ti da 10 min casa in šele potem pihaš.

hitrigregy
Nov uporabnik

Napisal/-a hitrigregy Pe dec 19, 2008 6:40 pm

vuko87 je napisal/-a:
hitrigregy je napisal/-a:zanima me ali je res kar sem slisal, da ce kadis cigarete preden gres pihat ti pokaze nekaj promilov vec kot bi moralo.pa zanima me za koliko(ce se) se povsia stevilka? Pa zanima me ce se je mozno zgovarjat na to da si kadilec?

hvala

Glede cigaretov bi te že policist moral vprašati, če ste kadili oz. bi ga lahko ti na to opozoril....v takem primeru ti da 10 min casa in šele potem pihaš.

aha.hvala. koliko tolerance imajo pihalke?ce sm napihou recimo 0.7 promila, za koliko sej je lahko aparat zmotil?

hvala

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a M4rko Pe dec 19, 2008 7:25 pm

pomoje da je bilo to nekaj let nazaj če je bilo, se še spomnim ko so spraševali če sem kadilec.. Sedaj kvečem vprašajo če si kaj drugega kadil :lol:

hitrigregy
Nov uporabnik

Napisal/-a hitrigregy Pe dec 19, 2008 7:32 pm

M4rko je napisal/-a:pomoje da je bilo to nekaj let nazaj če je bilo, se še spomnim ko so spraševali če sem kadilec.. Sedaj kvečem vprašajo če si kaj drugega kadil :lol:

hah,imas prou!kaj se pa zgodi ce odklonis oba testa?te avtomatsko smatrajo za pijanega al kako?

Uporabniški avatar
Matevz S.
Novinec

Kraj: vsepovsod

Napisal/-a Matevz S. Pe dec 19, 2008 7:44 pm

hvala

Naprava zaznava alkohol in ne dima, katrana ali kaj drugega. V napravi so foto celice, ki merijo alhkohol in dim bi jih lahko poškodoval. Ne pokaže pa nič več!

V ZVCP-1 piše, da se počaka 5 min od kajenja in 15 minut od zaužite alkoholne pijače.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost