Bezi je napisal/-a:Preprosto ne razumem zakaj se ljudje jezijo zaradi snega na cesti. Jaz komaj čakam da ga zameče! In ko vidim darsovce, ki plužijo ceste sem skoraj jezen na njih. Vožnja po snegu je čisti užitek! Namesto da se je bojiš poskusi uživati v njej!
Na snegu se je dosti bol varno učiti in spoznavati avto. Pri recimo 40-50km/h se ti verjetno ne bo zgodilo nič resnejšega, če malo zategneš ročno in poskusiš drseti čez ovinke (seveda če nasproti ni vozil). Snow is gut man!
im nobody je napisal/-a:lahko se zakaj pa ne samo če narediš nesrečo si ga naj****...ko je na cesti sneg bi moral meti gor ketne
majcy je napisal/-a:...
jah kaj nej rečm, pač se mi je zgodil pri 30 al pa 40 km/h, itak mi ni blo nč jasn k je začeu drset zadn konc, pa sm očitno prehitr obrnla volan u drugo smer in me je začel zanašat,
...
Jerch_ je napisal/-a:ja esem in za vse to kar si napisal je potrebno malo povadit in pride občutek. in vadit se ne da tako da avto nikoli ne drsi in vadit se ne da po suhi cesti, prav tako tudi poslušanje fantov ni vaja..
in ko avto dovoljkrat siliš do skrajnosti (seveda ne na cesti) si povečaš tolerance, lažje predvidevaš, imaš več rezerve in če že pride do nepredvidljive situacije nesrečo vsaj ublažiš, če ne že preprečiš.
-ibiza- je napisal/-a:Koliko so pa bile stare zimske gume.
Je ogromna razlika, če imaš ti popolnoma nove zimske oz. stare 1 ali 2,3 sezone.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost