gecco je napisal/-a: ko bo večina avtomobilov vozilo z vsaj malo znakov pameti in upoštevanjem predpisov bom pa še jst vozil motor po predpisih...po pameti ga že itaq

60 % motoristov se samo važi in izživlja, da bi pritegnili poglede in se hvalil kje ste se peljali 300, in kot sami pravite, ste veliko bolj ogorženi kot mi v avtih, nimate pa pravice, nič bolj kot mi, prehitevati v nemogočih situacijah, divjati skozi naselja, ipd..tako med motoristi kot med avtomobilisti so divjaki, ampak za veliko nesreč z motorji ste krivi sami in bog ne daj, da se komu kaj zgodi, ampak povprečen človek vozi po AC 140 kmh, ko pogleda v ogledalo ni nikogar in se nameni prehitevat, v tem trenutku ti že z 250 ali več letiš proti njem, res je da lahko veliko hitreje ustaviš, samo če bi vsem to uspelo, ne bi bilo toliko mrtvih, in hvala bogu, da saj nekateri vozite po ''pamet'', samo na žalost ima tukaj pri vožnji velik vpliv ego in to je napaka, pa ne me razumet narobe, zelo rad imam motorje , škoda je le, da tisti ki želite adrenalina ne počnete to nekje na grobniku, ipd, zato da motoristi, ki želijo uživati in vozijo primerno, ne bodo v istem košu z divjaki in egotriperji in slednje res obsojam, do pred kratkim sem držal z motoristi, dokler me nek i**** ni prehiteval skozi kranj, ponoči s komaj vidnimi lučmi z bejbo brez čelade....in če bi padel? so vaša življenje res tako malo vredna, da vam to početje zadovolji vaše frajrske glave?!?
mogoče bi po nesreči na vozičku razmišljali drugače, pa da se razumemo, tudi avtomobili so nevarni.
P.S. sem 80% , da ima vsak od vas prijatelja, znanca,... ki se je ubil z motorjem.....vsem veliko sreče in strpnosti pri vožnji
lp