Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a davorz Pe jul 03, 2009 1:36 pm

Pitu je napisal/-a:Na katerih lokacijah pa v Velenju,če ni skrivnost?

1. Na industrijski cesti (nasproti Carlossa)
2. Pri osnovni šoli MPT, kjer je bila včasih omejitev 40km/h, sedaj je 50km/h
3. Pri podhodu v Pesju (nasproti Mercatorja), tam je bila včasih omejitev 60km/h, sedaj pa je celotna Partizanska 50km/h! Pazljivo, ker po Partizanski 50 se vozit je :/:o:/

Kot sem prebral v lokalnem časopisu, radarji za1x še ne "bliskajo", vendar naj bi začeli obratovati v kratkem.
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :):)

Uporabniški avatar
Pitu
Novinec

Napisal/-a Pitu Pe jul 03, 2009 2:03 pm

uh hvala za odgovore,se velikokrat vozim po Velenju,pa bom moral začet opazovat malo te lokacije :)

Uporabniški avatar
obcasnigledalec
Novinec

Napisal/-a obcasnigledalec Pe jul 03, 2009 2:20 pm

Kje pa je radar na južni obvoznici? Pred ali po izvozu LJ Center? Zej ko delajo tam vsi bremzajo na polno. Prej se lepo vozi 100 potem pa tik pred razcepom na 60. Zato pa je danes že spet bla nesreča.
Zdaj že objavlam občasno

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Pe jul 03, 2009 2:41 pm

Pitu je napisal/-a:uh hvala za odgovore,se velikokrat vozim po Velenju,pa bom moral začet opazovat malo te lokacije :)

pa pazi...čez pesje ni več 60 omejitev ampak 50.
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
Pitu
Novinec

Napisal/-a Pitu Pe jul 03, 2009 9:27 pm

No to sem pa že slišal...

Enkrat so me ustavili tam pri Paki(pri tistem kafiču),kjer je 50,sem pa vozil malo čez 60,ampak je sledila le kratka pridiga in opozorilo.Zdaj tam vedno vozim striktno 50,čeprav bi lahko bilo tam vsaj 70...

Uporabniški avatar
NoFEAR
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoFEAR So jul 04, 2009 1:19 am

dms je napisal/-a:Zaradi takih ne sposobnih,med katere se lahko tudi sam šteješ,ta forum zgublja na kredibilnosti. Mislim,srat na forumu znate,da bi pa sami kako informacijo poiskal pa ne. Zahtevam javno opravičilo,pa čeprav od gnoja kot si ti.
http://www.policija.si/index.php/pogosta-vpraanja/1172

Hvala za opazko. Opravičilo? Ne hvala. Bom pa od moderatorjev zahteval, da ti zaradi izrečene žalitve izrečejo kakšen ukrep. Če se hoče ohranit kredibilnost foruma, bi blo prav da ti ga. Jaz te namreč nisem in te nimam namena žalit, tako kot ne nobenega drugega uporabnika. Me pa vsake toliko zmotijo pacienti, ki so nekje slišali nekaj nepreverjenega in nato širijo neresnice in s tem povzročajo težave drugim ljudem.

Na linku katerega si prilepil niso napisana zakonska določila, ampak zgolj interna pravila, po katerih naj bi praviloma delala Policija.

Zakaj gre pri vsej zadevi? Noben zakon natančno ne predpisuje na kakšen način se izvajajo meritvi hitrosti. Interno pravilo da policisti ne kaznujejo če sta na fotografiji vidni dve (ali več) vozili se uporablja izključno samo zaradi tega, ker bi v morebitnem postopku pritožbe (lahko!!) prišlo do utemeljenega dvoma o tem katero vozilo je prekoračilo hitrost. Ker pa proizvajalec radarja zagotavlja, da je hitrost prekoračilo vozilo, ki je na fotografiji v ospredju in ker dokazni postopek ni ravno preprosta zadeva, lahko na koncu postopka pride tudi do drugačnega zaključka, zaradi katerega je nekdo lahko še ob dodatne €...
Slika

dms
Novinec

Napisal/-a dms So jul 04, 2009 8:59 pm

A zato,ker sem ti rekel drekač?Če pa si. Še vedno čakam na kakšen link ali pa kaj,kar bi potrdilo tvojo trditev. Ali zavajaš ljudi???
Po temu pravilniku se dela in ne naj bi se delalo. No čakam in upam,da ne bom kot kralj Matjaž. :lol:

Uporabniški avatar
JamesTheMan
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a JamesTheMan Pe jul 24, 2009 2:21 pm

Zanima me slednje:

Policist je slonel skozi okno avtomobila in meril z radarjem v vozila, ki so se peljala nasproti. Jaz sem se pripeljal v kontra smeri, torej iz smeri iz katere je policaj meril. Zanima me če je možno, da me slika v zadek avtomobila in izmeri hitrost? Ker sem imel nekaj kilometrov preko dovoljenega.

Uporabniški avatar
tads
Novinec

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a tads Pe jul 24, 2009 2:57 pm

ne , ne more. ker da te lahko ustavi te mora meriti od spredaj

Uporabniški avatar
JamesTheMan
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a JamesTheMan Pe jul 24, 2009 4:44 pm

Aha ok, kaj pa da samo slika in dobiš sliko domov?

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Pe jul 24, 2009 6:31 pm

slika te lahko spredaj ali zadaj, ampak ce pravis da je policaj meril... ;)
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov