Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Ne jun 28, 2009 2:05 pm

...:::Team:::... je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:ce bi moj post lepo prebral ti nebi blo sploh treba pisat tvojega zadnjega posta.
Sem opazil ja, hvala za opozorilo ;)

Rejmik, na podlagi česa pa so ti sploh odredili tehničnega? Kaj pa glede tistih, ki so jim odredili izredni teh. pregled pa imajo homologirano temnjene šipe? So jim napisali kazen oz. so jim merili prepustnost?

teh.pregled so mi odredili na podlagi pnevmatik,ki so ozje kokr je upisana dovljena dimenzija pnevmatik ...glede šip nwm kako pa kaj ker nisem biu zraven ko so pregledovali vozila drugih udelezencev ...tud sam imam šipe zatemnene(use 4) ,samo mi niso nic jamrali ker mam to upisan v homolomo,homolomo je pa prejsnji lastnik delu l.2005 tko da mi glede šip,pa ostalih predelav nič nemorjo(auspuh,nizanje,šipe)...

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Ne jun 28, 2009 3:07 pm

Dej brezveze no. Na človeka so se spravl ker je imel okrog luči črno :roll: Okej štekam preozke gume, sam to z lučmi pa res pretiravajo...

Že čakam kdaj bo meni kjer rekel zaradi žarnic ker mi glavne bolj na belo svetijo, pozicijske pa proti rumeni :?

Uporabniški avatar
mitja12345
Novinec

Napisal/-a mitja12345 Ne jun 28, 2009 4:22 pm

Rejmik: imel sem isto sranje, ob 11h zvečer so me ustavili, ker so na havbi gorele plave lučke (sej veš une za šprico :)) ) in so me peljal na LPP, tam sem čakal cca. 1 uro preden soo ga začel pregledovati, pol sm reku policaju da grem na WC in je reku, do bo njegov kolega z mano stopil da nebo kaj narobe...WTF tko da sm imel sprmstvo pri "scanju"

pol se je začel pregled, najdl so velik stvari k niso pasale na avto, vse poslikali pa zabeležli, potem so bli še plini, k normalno niso bili dobri...

pol mi je pa g. Policist začel pisat kazen.... najhujš je blo pa to, da zadnjo tablico nisem mogel dol uzet, ker je bila zanetana, in sm rekel da rabim vrtalko da prevrtam net, pa je šel policaj notri na LPP nazaj vprašat za vrtalko in prišel nazaj in reku da nimajo vrtalke.... SMEŠNO

potem mi je hotel napisati še kazen za zadnjo tablico ker mu je nisem mogel dati, takrat sem pa imel dost vsega pa sem ga vprašal, zakaj ima lahko pa on zanetano tablico na policijskem vozilu, pa me je pogledal, nekaj časa tiho bil, potem je pa reku da je to DRUGAČE.... K.... je drugače, glih tko mam jz tablico kot oni...

uglavnem priporočam ti, da če si kazen dobil, plačaj izredni tehnični, pa kazen pa tiho bodi, pozanimaj se pa pri kakšnih predelovalcih, kakšne so možnosti oz. kje in kako je določen da nesmeš imeti črno namest krom, k v svojem avtu imam jaz vse črno, samo leča je pač leča....

backspace
Novinec

Napisal/-a backspace Ne jun 28, 2009 5:00 pm

Akcija je očitno potekala po celi LJ. Včeraj sem jih videl pobirati tablice eni gospe srednjih let na Renaultu pri Lesnini na Brdu. Dež padal k svina oni pa po parkingu z avtom gor pa dol.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Ne jun 28, 2009 5:19 pm

@mitja12345 : ..potem si lahko predstavljas kako je blo men :? :evil: ..mislm to je čist NORO !! :-:o :ue

Uporabniški avatar
mitja12345
Novinec

Napisal/-a mitja12345 Ne jun 28, 2009 5:36 pm

jz jih štekam, po eni strani, da dobivajo take komande k je tok mrtvih pa to, sam ne štekam pa tega norega slovenskega zakona.... sami nevejo kje bi nam dnar uzemal, ...
kao je recesija, pa nej bi država pomagala, nas pa še bolj obira, pa bencin dražji, pa take idiotske fore...

jz sploh nevem več na koga se obrnit, da bi se stvari spremenile.... glede avto predelav mislm...

sramota skoz slabš je :D
dost jamranja :D
lp, mitja

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Po jun 29, 2009 10:07 am

mitja12345 je napisal/-a:jz jih štekam, po eni strani, da dobivajo take komande k je tok mrtvih pa to, sam ne štekam pa tega norega slovenskega zakona.... sami nevejo kje bi nam dnar uzemal, ...
kao je recesija, pa nej bi država pomagala, nas pa še bolj obira, pa bencin dražji, pa take idiotske fore...

jz sploh nevem več na koga se obrnit, da bi se stvari spremenile.... glede avto predelav mislm...

sramota skoz slabš je :D
dost jamranja :D
lp, mitja

Homologiraš zadeve pa je.
Slika

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Po jun 29, 2009 10:39 am

Na izredni tehnični grejo zraven?
Pa takoj morš it?

Res to? Prvič čujem :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
dskrab
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dskrab Po jun 29, 2009 12:02 pm

Kaj se to vse dogaja ej !Žalostno res. Naj grejo raje une alkoholike lovit. Kr neki mislm ej!
Sej nimaš kej! Tko je pa nč drugač!

It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE !

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po jun 29, 2009 12:34 pm

Edino pravilno. Še tiste kvatre, k se morm pelat vikend zvečer mem Rudnika ali Btc-ja, se mi kar kozla, k gledam naduvane piščance, k blokadirajo kinder jajčke po rondojih. Pa modre ledice na havbi, pa xenonke, pa lonci, pa filtri,... Jest bi vse to zasegu, pa dal sprešat.

Najbl smešn je pa pol, k grejo taisti osebki u McDonalds in se ne morjo zment, kdo bo komu posodu dnar za en hamburger.

Enkrat sem že enga vleku iz enga saxoja, sej mogoče je tle gor. Si je dobr zapomnu.

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Po jun 29, 2009 12:42 pm

In kaj te motijo športni filtri in izpuhi? Ne razumem.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Po jun 29, 2009 12:49 pm

primozek68 je napisal/-a:
Enkrat sem že enga vleku iz enga saxoja, sej mogoče je tle gor. Si je dobr zapomnu.

mene zihr nis ;) :twisted:

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Po jun 29, 2009 12:51 pm

Technologic je napisal/-a:Na izredni tehnični grejo zraven?
Pa takoj morš it?

Res to? Prvič čujem :shock: :shock: :shock:

ja zraven grejo ;) ..ni nujno da gres,lahko tud odklonis teh.pregled samo potem ti pa avtovleko pokličejo in odpeljejo avto na teh.pregled ;)

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po jun 29, 2009 1:05 pm

Technologic je napisal/-a:In kaj te motijo športni filtri in izpuhi? Ne razumem.

Motijo me, ker so dobr razlikovalni znak od normalnih voznikov.

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Po jun 29, 2009 1:23 pm

Red mora biti. Pa tudi za tiste, ki pravite "če bi", "sem imel samo",...
Tako je.

Se kar strinjam s "abbe".

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Po jun 29, 2009 2:17 pm

pomoje bi se to z žarometi dalo enostavno rešit. če so original in pobarvani, zmerijo svetilnost, če je ok, samo vozi. če niso originalni in prebarvani, si pa sam kriv ker jih nisi homologiral. če niso original ampak kopija, recimo valeo alpa depo itd, pa jih uprašaj če bi moral vsako krat ko ti poči steklo na žarometu na novo homologirat žaromete.

uglavnem če so ljudje, in če je svetilnost ok, nimajo kaj.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Po jun 29, 2009 2:59 pm

@skull23 : ..hvala za info ..ma da jih nakurim glede tega :P ...

Uporabniški avatar
mitja12345
Novinec

Napisal/-a mitja12345 Po jun 29, 2009 8:12 pm

primozek68: mislm da si še ednen od retardiranih uporabnikov tukej gor, k treparije govori! kdo za boga je govoru kwa maš ti rad pa kaj ne, mislm, kok ste eni res.... brez besed

Fant je vprašal, povedal smo mu mnenje, ti pa modruješ pa izvajaš pozornost....

Me zanima, ti kot popolni Slovenec, kaj bi rajše, da se tvoj otrok ukvarja z avtom, al da se drogira na ulci pa krade...
Dej res mal premisl preden pišeš, k res takileh bedakov tle gor je itak že preveč....
če se pa motim pa dokaž, adminu pa sporočam, da upa da ve zakaj me takele fore razjezijo...

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Po jun 29, 2009 9:09 pm

@ mitja 12345 :..dougcajt mu je :? ..kaj čš :roll:

Uporabniški avatar
mitja12345
Novinec

Napisal/-a mitja12345 Po jun 29, 2009 9:30 pm

ja takih res ni treba, nej gre kej bolj Slovenskega delat kot pa BS na forumu
Vrni se na Pravni nasveti