Jurchi je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Samo vprašanje je, če ga lahko na podlagi teh posnetkov dobijo. Tablice se ne vidi in če ga ni v kartoteki, ga verjetno tudi po faci ne morjo prepoznat...
Brez skrbi, da ga lahko po faci prepoznajo...je tolk tam, da je že na pol zaposlen
north789 je napisal/-a:smajli je napisal/-a:adis je napisal/-a:smajli je napisal/-a:jaz sem posnetek posredoval policiji pravkar, ker mi je blo slabo ko sem to gledal.
kakšen je bil odgovor pristojnih?
nič še, sem jim mail malo prej poslal. video pa shranil za primer če bi ga tale "junak" predčasno odstranil.
Poročaj ko bo.
Uf, brez dvoma par razredov večja od velikosti možganov.kaj pa velikost j**c ? Rolling Eyes
Kar pa je zame edino, kar me vsaj malo potolaži pri taki p*zdarijipićkurin niti pripet ni bil........l
Jurchi je napisal/-a:Pa dobr a morm narisat???
Ne boš ga dobil na tablice, ker niso njegove ......policija ga itak že pozna sam očitno ne zadost, da bi se kej zgodilo...to je pa tako ali tako stara zgodba.![]()
Očitno tudi zapor ni pomagal.
Glede odvzema izpita, pa težko kej odvzameš, če ni kaj odvzeti.
Kalos je napisal/-a:Jurchi je napisal/-a:Pa dobr a morm narisat???
Ne boš ga dobil na tablice, ker niso njegove ......policija ga itak že pozna sam očitno ne zadost, da bi se kej zgodilo...to je pa tako ali tako stara zgodba.![]()
Očitno tudi zapor ni pomagal.
Glede odvzema izpita, pa težko kej odvzameš, če ni kaj odvzeti.
Ti pa ne bi povedal kdo je? Oziroma nariši če hočeš...
zirafa je napisal/-a:pod "mihecmuhec" nickom (tisti, ki je objavil video) se skorej nič ne najde razen na Facebook-u je en "mihec muhec zajec" , vendar se težko iz tistih malih slik prijateljov vidi če je kateri podoben šoferju. no mogoče ima kdo boljše "oko" za razpoznavanje, če bo razsikoval naprej ali pa če celo ima dodanega tega mihcal:)
Tko mal za razmišljanje, kaj če je video star recimo x let? prekršek je še vedno prekšek in se prekrškarja lahko kaznuje, recimo po x letih..?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost