Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če okt 09, 2003 2:16 pm

Valda ženska v 206ki. Je najbrž polcaja to mal zrajcal. :) .
Kar se pa gum tiče pa itaq nima veze, če maš mal posnete robove. Na račun tega ti ne bo napisal kazen, ker divjaš v ovinke. Najbrž je hotu sam izpadt dovolj pameten zate :wink: .
Edin, če bi mela čist premal profila (>2mm).
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če okt 09, 2003 2:18 pm

<1,6mm... Itak se profil more mert nasred gume...
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če okt 09, 2003 6:47 pm

Pugi je napisal/-a:<1,6mm... Itak se profil more mert nasred gume...

Are you so shure about that.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če okt 09, 2003 6:56 pm

1. Ja
2. Poglej gume ala Dunlop 9000 - na sredi ma indikator obrabljenosti, ob strani pa je sploh dvignjen profil, tako da ko je nasredi še 1,6mm ga pri strani že nič ni...
Slika
Slika

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Pe okt 10, 2003 7:31 am

Symoon je napisal/-a:Valda ženska v 206ki. Je najbrž polcaja to mal zrajcal. :) .
Kar se pa gum tiče pa itaq nima veze, če maš mal posnete robove. Na račun tega ti ne bo napisal kazen, ker divjaš v ovinke. Najbrž je hotu sam izpadt dovolj pameten zate :wink: .
Edin, če bi mela čist premal profila (>2mm).

ja se strinjam da je hotel biti malo pameten ker imam nove gume
lp tigrica

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe okt 10, 2003 7:41 am

Jst mam ene toyo gume, k mi jih je ratal tok znucat, da so samo še za drag - čist obnucane - tko da tut mal profila ni na njih. 175-60-13 za drag bodo dobre.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
toti
Novinec

Napisal/-a toti Pe okt 10, 2003 7:58 am

Pugi je napisal/-a:<1,6mm... Itak se profil more mert nasred gume...

To ni res IZKUŠNJE!! Se peleva s kolegom z golfom 4 in naju ustavijo policaji. Izmeri gume na robu(obraba zaradi hitre vožnje v ovinkih) skor nc profila čeprav ga je mel po sredini še več kot dovolj. Uglavnem ukrep policaja-TABLICE DOL. Je reku ko boš druge gume kupu pa po tablice pridi. :con

Zlehty
Nov uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Zlehty Pe okt 10, 2003 8:11 am

Profil se meri tam kjer ga je najmanj. Vsaj po mojih izkušnjah.
LP

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe okt 10, 2003 8:40 am

Gume napumpajte na vsaj 3,5 bar-a, pa se bodo tudi robovi veliko manj rabili. Pa se gume se ne spodvijajo! :wink:
Meri se pa najmanjsi profil!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe okt 10, 2003 10:55 am

Zato si pa pozorno oglejte unole gumo gor! Guma če jo gledaš iz strani ima sredinski profil nižje kot stranskega se pravi da zgleda guma od spredaj takole -_-
Na sredini je že ko gumo kupiš več profila, upam da me zastopite... Tudi indikator obrabe je nasredi in jes ga bom dosegu, ko stranskega profila ne bo več...

Drgač se pa strinjam z vami, da če te kaps hoče zaf.ukat, te bo...
Slika

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe okt 10, 2003 11:07 am

Pugi je napisal/-a:Zato si pa pozorno oglejte unole gumo gor! Guma če jo gledaš iz strani ima sredinski profil nižje kot stranskega se pravi da zgleda guma od spredaj takole -_-
Na sredini je že ko gumo kupiš več profila, upam da me zastopite... Tudi indikator obrabe je nasredi in jes ga bom dosegu, ko stranskega profila ne bo več...

Drgač se pa strinjam z vami, da če te kaps hoče zaf.ukat, te bo...

To je pa tudi pri moji Firestonki tako!! Hudica, kaj pa zdaj :?:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe okt 10, 2003 6:35 pm

MaKo je napisal/-a:To je pa tudi pri moji Firestonki tako!! Hudica, kaj pa zdaj :?:

Jah nic. Ko te bodo ustavl te bo kitajc poseksal. :mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Re: PREHITEVALA PO POLNI

Napisal/-a menjekul So okt 11, 2003 9:59 am

tigrica je napisal/-a:da vam razložim kako je bilo peljala sem se iz KK proti NM in seveda prehitela dva tovornjaka in tri osebne avtomobile seveda po polni črti ko se kar naenkrat za mano pripelje policiski avto seveda sem morala ustaviti na prvem primernem mestu in sem me sprašuje in vzame tiste dukumente ki jih on rabi nakar me prosi naj obrnem volan da bo videl gume kasneje sem ga vprašala zakaj sem morala to narediti in mi je razložil da se po gumah vidi da se hitro vozim ker nisem hotela priznati da se hitro vozim TO JE MENI SMEŠNO ja no kazen 5000.00sit sem jo že danes zjutraj plačala in na koncu ko mi vrne vse papirje me policist vpraša za mojo telefonsko mislila sem da bom popenila kako si to upa vprašati ko je v službi moram pa dodati da ni bil slap
lp tigrica

prokleto govedo policijsko spet je hotu fukat pa je baba dobila nižjo kazen :x
za polno črto se dobi veliko več kot kurčevih 5 čukov :evil:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ So okt 11, 2003 10:33 am

tigrica ,naslednjičm se pazi ker naslednjič te bom jst ustavil in nardil telesni pregled,roke na haubo ,noge narazem in pr miru poš bla :twisted:

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok So okt 11, 2003 11:56 am

tud pr men je ze blo full for, najveckrat so kapsi ostal z dolgim nosom... :lol:

prva taka svinjska je bla 150-155 km/h na ravnini pred smarjem (z eno hondo sn se preganju, bil sm na motorju). smrkec je meu v roki radar, pa vrjetn ni bil vstekan, vglavnem, ni meril, je sam gledu, se smeju pa odkimavu pa neki (vrjetn) klel zravn... :lol: :twisted: :twisted:

1x sn sou v Jezerce v breg gor (z motorjem) 130 na uro v skarje mim tovornjaka kiperja, polnega peska (ko je mel glih enih 30 not, ce jih je mel), nasprot pa policijska astra - kako faco je tip naredu!!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :rofl :vc :mrgreen:

1x me je en smrkec ustavu, pa se delu neki pametnga, je reku "zadnjo gumo bos mogu cez par mescev menjat..." ...je mela pa majn ko milimeter profila... :lol: :lol: :lol:

pol pred dvema al tremi mesci smo sli js, punca pa moj best frend s sephio (frend furu) prehitevat 2 avta (odprta, pregledna, ravna, siroka cesta, omejitev 50, lahk bi blo mirno 90), pa nasprot je pelu en tovornjak, se postavmo nazaj na naso stran, na levi pa radar - not smo mel neki cez 90, in ce neb prehiteval bi nas lahk dobil, tak pa smo bli skriti za tovornjakom... :lol: :lol:

no, 1x sn dobu kazn 5k k sn brez celade bil (ob tem pa sn se se dobr nasmejal, k je en frend mu bezal z APNom, pa ga je CIST CELO URO lovil!!!), pa enga sodnika sn dobu k sn napihu 0,13 promile (0,03 z upostevano toleranco - dobu 30 jurjou pa eno piko, poslal pritozbo), pa 1x mi je tezil ko sn se z maminim avtom razletu, spure dolge okrog 100 metrov (in to dobesedno!!), me je vprasu kolk sn prpelu sn reku 50... :lol: :lol: :lol:

...mam ze kr zgodovine... :roll: :wink:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov