In mi pridemo na mejo gremo domov v Slovenijo.ko je mene Italijan vidu pa pogledu avto, pa noter poziju sem parkiral na stran, moj potni list pregledovali 15minut, vsi ven, kontrola avta

Na slovenski meji je bla zgodba ista

Mafija press
maky je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Dr_S je napisal/-a:K reče pokaž opremo ve da boš šel nazaj in boš pokazal prtljažnik (ob tem vidi če si kej pil pa če kej skrivaš-ilegalce), tko da obvezno opremo met v predalu pa jih zajeb...
Sam klinc, k morš met potem še rezervno gumo za zicem. Če ne sledi "Pokažite mi rezrvno kolo" in evo, spet moraš iz avta do prtljažnika
rezervno kolo ni obvezno...imaš lahko tire mobility sistem...(taka mala pakungca)
BiMMER je napisal/-a:Dr_S je napisal/-a:Policaj ti ne sme gledat v notranojst avtomobila (razen čez okna)
Ne sme odpret tvojih vrat, ...
No s tem se ne strinjam, ker sem že v tem postu povedal vse z zakonom in pravilnikom določena pooblastila, ki mu to dovoljujejo.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Ja lahko pregleda carinik, ne sme ti pa razštelat avta pa rezat ticev pa take. Le z nalogom.
BiMMER je napisal/-a:Za tako varstvo državljanov pa imamo pritožbe in notranjo kontrolo, ki pa BTW. dela (pre)slabo!![]()
rumena ibiza je napisal/-a:Dragi Policist...vse kar sem napisala je res..a mislš da bi kr tko neki pisala da mamo o čem debatirat...sm povedala sm svoje izkušnje z policisti...sj ni panike naj on pregleda avto sm naj mi pove kako pa zakaj...a ne?
z dne 27.11.2005, in po tistem nisem več komentiral v tej temi.rumena ibiza je napisal/-a:samo povem moje izkušnje....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov