pocesnkII je napisal/-a:sam zivim na trasi ki je zelo priljubljena za kolesarje je pa tako da ko sm mel golfa enko je blo zelo zanimivo vozit za njimi. si pogodil zlajf je mal zacvililo in ni hudic da se nebi kolesar usral. pol pa nej rece da sem ga ugrozal ce upa. ustrasu sem se ga ko je vijugal po cesti pa je. drugace pa moje misljenje glede kolesarjev, vse kar negre 50kmH DOL Z GLAVNE CESTE. tamo so za to narejene steze in plocniki pa se tmo gonte. ko je tema glede kolesarjev prov pike dobim. pri avtih vsakic k me ustavi hoce homologacijo pa izpravno vozilo, kolesarji ki so kao udelezenci prometa in kao za njih veljajo enaka pravila pa tega NI. ZAKAJ. ce pogledamo malo z tega stelišča bi se drzavna blagajna kar hitro polnila z 500€ kazni za nehomologirano vozilo. ker kolikor videvam tut ena specjalka nima odsevnikov, luči,...
tko mal v razmislek
----
kolesar je napisal/-a:kolesarji so enakovredni udeleženci v prometu ja
cruiser1 je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:kolesarji so enakovredni udeleženci v prometu ja
Dokler se držijo nekih pravil in ne ovirajo prometa! Športno kolesarjenje ne paše v promet! To je tako, kot bi z BMXi ali rolkami po cesti izvajali akrobacije. Ali pa, kot sem že omenil, športno dirkanje z avtom po javnih cestah.
kolesar je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:kolesarji so enakovredni udeleženci v prometu ja
Dokler se držijo nekih pravil in ne ovirajo prometa! Športno kolesarjenje ne paše v promet! To je tako, kot bi z BMXi ali rolkami po cesti izvajali akrobacije. Ali pa, kot sem že omenil, športno dirkanje z avtom po javnih cestah.
že od nekdaj so se ljudje prevažali s kolesi po cesti,...
so pa ene ceste rezervirane za motorna vozila
TomazK je napisal/-a: Bo treba mal pogledat zakone pa pol govorit kdo se lahko vozi in kdo ne. Kolo je bil pred avtomobilom in tega bo vedno več pa če vam to paše al pa ne. Vse normalne razvite države spodbujajo kolo kot prevozno sredstvo. Seveda ob tem razvijajo tudi temu primerno infrastrukturo. Pocesnik zate si pa prov želim, da mi žlajafaš na črto. Si boš dobro zapomnil to.
cruiser1 je napisal/-a:TomazK je napisal/-a: Bo treba mal pogledat zakone pa pol govorit kdo se lahko vozi in kdo ne. Kolo je bil pred avtomobilom in tega bo vedno več pa če vam to paše al pa ne. Vse normalne razvite države spodbujajo kolo kot prevozno sredstvo. Seveda ob tem razvijajo tudi temu primerno infrastrukturo. Pocesnik zate si pa prov želim, da mi žlajafaš na črto. Si boš dobro zapomnil to.
Meni je prav, da je vedno več kolesarjev ampak tu je potrebno nekaj narediti. Več kolesarskih stez NUJNO! In nekaj več prometne kulture nekaterih kolesarjev. Rad bi še povdaril, da mene kolesarji v veliki večini ne motijo in jih razumem zakaj se vozijo po cesti in podobno, ker pač nimajo izbire. Priznam, da me včasih malo razjezi, ker moram zaradi kolesarja zavirati in upočasniti ampak te jeze ne stresam na kolesarja, malo potrpim in ko je možno varno prehitim. Se pa najdejo debili na kolesih, ki te res lahko razjezijo, takega bi v tistem trenutku najraje kar povozil. Ampak brez skrbi kaj takega ne bom naredil. Tudi kaj takega, kot počne uporabnik pocesnikII še nikoli nisem naredil in tudi ne nameravam. Take stvari delajo osli!
pocesnkII je napisal/-a:sam zivim na trasi ki je zelo priljubljena za kolesarje je pa tako da ko sm mel golfa enko je blo zelo zanimivo vozit za njimi. si pogodil zlajf je mal zacvililo in ni hudic da se nebi kolesar usral. pol pa nej rece da sem ga ugrozal ce upa.
RaVeN je napisal/-a:Tukaj v tej temi pa se pokaže vsa slovenska vozniška kultura. Če vam je prav ali pa ne kolesar je enakovreden udeleženec v prometu kot tisti, kateri se z avtomobilom vozi.
Pa če je treba malo zabremzat se takoj boge in nevem še kaj obrača.
Malo se zamislite še posebej takšni kot je pocesnk, kateri se na cesti obnaša kot da je vse njegovo in kaže svoj kretenizem okrog.
Pocesnk, kaj da je tisti kateremu si ti tako veselo in frajersko zabremzau padel po cestišču in da bi ga še povozil potem?? Ali pa če bo nekoč tvoj sin, hčerka prišel domov pa rekel ˝ati en norec mi je bremzal za mano da sem skoraj padel˝ pol pa spet ne bo prav, samo dokler imamo takšne biserje kot si ti za volani je vse mogoče.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov