Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc To dec 01, 2009 10:55 pm

In kolk te bo prišlo popravilo

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To dec 01, 2009 11:38 pm

vstrajaj. meni je letos poleti iz mosta pa parkirišču tekel vodni kamen na streho avta in se zapekel v na lak. ko sem klical na nigrad saj je od njih parkirišče, se mi je odgovorni smejal, prav tako na zavarovalnici. Dopis na upravo je zalegel povrnjeno sem dobil poliranje strehe. Čudežno par dni za tem so posatvili ovire na parkirine bokse nad katrerimi je odprtina.

Pomoje nimajo kaj drkat, upravljalec je objektivno odgovoren. ali?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr dec 02, 2009 12:11 am

Ivan36 je napisal/-a:Se bova kdaj srečala samo upaj da boš pol ušel ker jaz pol take GAZIM
!!! Za pleh vreden 500€ mi ni škoda ga porinit v tvojo drago rit :-P :P

off: Brez taksnih grozenj in umiri ta svoj pristop in izgovor na smeske ne bo "vzgal"
malo prevec direktno je bilo povedano... uporabnik BBS je samo opozoril na tvoje
besedicenje in ni bilo prvo taksno - tocke se zbirajo... v naslednje dobis karton.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Če dec 03, 2009 8:14 pm

MacTron je napisal/-a:
Ivan36 je napisal/-a:Se bova kdaj srečala samo upaj da boš pol ušel ker jaz pol take GAZIM
!!! Za pleh vreden 500€ mi ni škoda ga porinit v tvojo drago rit :-P :P

off: Brez taksnih grozenj in umiri ta svoj pristop in izgovor na smeske ne bo "vzgal"
malo prevec direktno je bilo povedano... uporabnik BBS je samo opozoril na tvoje
besedicenje in ni bilo prvo taksno - tocke se zbirajo... v naslednje dobis karton.

Jap, sej je sam začel pa sem mislu sam za AC :roll: kak on pol vozi v nalivih pa pitaj boga ??? Pa skoz nas Tlačane v manjvredne daja :evil:

Uporabniški avatar
Stasky
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a Stasky Če dec 03, 2009 10:39 pm

A si ti slišal že kdaj da prilagodiš hitrost razmeram na cesti???
Če voziš 150 v dežju je to tvoj problem, vozi pa tko d ne oviraš oz. ne ogrožaš drugih v prometu...
Kar se meglenk tiče, nevem kolko ti osvetlijo cesto glede na to da je svetloba zelo razpršena in zaradi tega še tolko bolj moteča za nasproti vozeče...
Kar imajo novi avti so pa mal drugačne luči. Naj bi ble dnevne... Avdi jih ima v žarometu tko da ksenonka podnevi ne gori... spet drugi jih imajo na mestu meglenk... je pa definitivno razlika če ti nekdo pride nasproti z meglenkami (ali dolgimi lučmi) podnevi ali ponoči, še zlasti pa ponoči v dežju...
Zajebavau se boš pa tolko časa dokler te bo kdo ustavu in na gobec al v najslabšem primeru ko te bo kdo s ceste zrinu... in verjemi, tudi daki obstajajo!
Js osebno takemu ki se pripelje nasproti upalim dolge, tistemu ki se mi za mano pa zadnje meglenke...
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov