POLO 100PS je napisal/-a:Kake klobase eni tle gor serjete!
Tut če je potegnu pištolo, to še NI uporaba. Uporaba je šele, če strelja, pa kolikor vem, opozorilni strel tut ni uporaba. Če je sam potegnu pištolo, pa jo pol, predno te je potegnu ven (se pravi, da jo je mogu pospravt) še ni uporaba.
@DJ Big - a ti si policaj? Kaj bi pa naredu, če bi te napadlo 10 ljudi samo s pestmi? A bi jih tut s "strokovnim prijemom" obvladal?
@Primožek - Dej nam že povej kaj si rešu.
Tut če je potegnu pištolo, to še NI uporaba. Uporaba je šele, če strelja, pa kolikor vem, opozorilni strel tut ni uporaba. Če je sam potegnu pištolo, pa jo pol, predno te je potegnu ven (se pravi, da jo je mogu pospravt) še ni uporaba.
.
@DJ Big - a ti si policaj? Kaj bi pa naredu, če bi te napadlo 10 ljudi samo s pestmi? A bi jih tut s "strokovnim prijemom" obvladal?
POLO 100PS je napisal/-a:Saj veš tistega - lepa ženska, ki nima možganov je misica, nabildan tip, ki nima možganov je pa varnostnik.
POLO 100PS je napisal/-a:@DJ Big - že dejstvo, da ti SI varnostnik, jaz pa nisem, zgovorno pove, kdo ima več možganov. Mogoče imaš mišic res več, mogoče imaš tudi večjo gramažo možganov, ki so pa tam, zato ker morajo biti. Nekako tako kot Ombudsman - imamo ga, nima pa kake funkcije..
Saj veš tistega - lepa ženska, ki nima možganov je misica, nabildan tip, ki nima možganov je pa varnostnik.
So pa tvoji stanovski kolegi že večkrat dokazali, da je moja izjava resnična: Roxly, Global, Lipa, Bachus, Emonska klet...
Dosti zdaj. Čakam samo še na odgovor Primoška.
POLO 100PS je napisal/-a:Ne razumem. Tudi Google translate mi tega zadnjega ni mogel prevesti v slovenščino, jezik "slovenština" pa ni na izbiro.
Mi lahko kdo prevede?
nebivedu je napisal/-a:To s pištolo tudi meni zelo zelo smrdi. Sem že videl pretep s policajem (tudi sodeloval v njem) in vem da se niti podrazno ni dotaknil pištole - celo odpel je opasač in ga dal v roke svojemu kolegu, da se je lahko "lažje" tepel.
žabar je napisal/-a:Rad bi vidu ksn post kdaj na temo kok dobr je bil ksn policaj ker ni napisu kazen ko bi mogu ampak je razumel in samo opozoril. Pise se le o policajih grobjanih, hinavci, agresorjih, policijski drzavi in ostalem s*****.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov