Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Sr jan 13, 2010 1:41 am

Dajte mi pa odgovorit na tole vprašanje. Torej jaz svoj avtomobil puščam na občinskem parkirišču, ki je rezervirano za stanovalce in za katero imam tudi dovolilnico. Recimo da se zaletim in naredim ekonomsko totalko. Ker je avto nevozen in ga ne mislim, ga seveda odjavim iz prometa, vrnem tablice in dam prepeljat na to parkirišče, ker je pač težko prodat razbitino še isti dan. Mimo pride redar, avto nima tablic. Komu bo napisal kazen, če ni tablic? Mi lahko odpeljejo avto, glede na to, da imam še vedno dovoljenje ta isti avto parkirat na tem parkirišču, vendar registrska številka, ki je napisana na dovolilnici ne obstaja več?

lambretta
Nov uporabnik

Napisal/-a lambretta Sr jan 13, 2010 9:10 am

defasturias je napisal/-a:Dajte mi pa odgovorit na tole vprašanje. Torej jaz svoj avtomobil puščam na občinskem parkirišču, ki je rezervirano za stanovalce in za katero imam tudi dovolilnico. Recimo da se zaletim in naredim ekonomsko totalko. Ker je avto nevozen in ga ne mislim, ga seveda odjavim iz prometa, vrnem tablice in dam prepeljat na to parkirišče, ker je pač težko prodat razbitino še isti dan. Mimo pride redar, avto nima tablic. Komu bo napisal kazen, če ni tablic? Mi lahko odpeljejo avto, glede na to, da imam še vedno dovoljenje ta isti avto parkirat na tem parkirišču, vendar registrska številka, ki je napisana na dovolilnici ne obstaja več?

Če je avto letnik +03 ima za vetrobranskim steklom napisano št šasije, pa te imajo.

NoFear85
Novinec

Napisal/-a NoFear85 Sr jan 13, 2010 10:45 am

to pa ne bo drzalo da imajo vsa vozila +03 letnik st. sasije spredaj

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Sr jan 13, 2010 10:55 am

NoFear85 je napisal/-a:to pa ne bo drzalo da imajo vsa vozila +03 letnik st. sasije spredaj

Moj volvo je letnik 02 pa ima to št.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Pe jan 15, 2010 6:57 am

Moj volvo pa je letnik 03, pa je nima. :D Ima okence v spodnjem delu stekla, kjer bi sicer bila ploščica pritrjena na armaturko, toda ploščice ni.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Pe jan 15, 2010 7:06 am

sebaveh je napisal/-a:Moj volvo pa je letnik 03, pa je nima. :D Ima okence v spodnjem delu stekla, kjer bi sicer bila ploščica pritrjena na armaturko, toda ploščice ni.

Verjetno je ukraden ali pa se je kaj drugega sumljivega dogajalo z avtom pa so ploščico ven sneli, ker imaš od drugega vozila papirje! ;)

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc Pe jan 15, 2010 7:40 am

Toledo letnik 99 ima na sprednji šipi in ravno po tej š.šasije te najdejo in kaznujejo.
Vrjetno te kdo še prej prjavi

Uporabniški avatar
strmi
Novinec

Napisal/-a strmi Pe jan 15, 2010 7:51 am

@sebaveh:
Ploščica je bila verjetno z UHU lepilom pritrjena potem pa vročina.... ŠALA, Šala

@lambretta:

Tut moj Fordić je meu ploščico pa je biu letnik 98

@defasturias:

Tile redari v LJ so tolk potopani da ti bojo še število lastništev odkrili, ne sam tebe

Ljubljana....Jankoviććć....Nejbol v spominu mi je pa redar ko sm Ibizo kupoval, sm se preveč v navigacijo zagledal pa me je pripeljala pred ameriško ambasado. SHIT HAPPENS!!! So what! Pol ko me je že itak oblajal policaj sm se zapelu pred neko jugo cerkvo in tam obstal, še ključa nism vn potegnu je že biu redar pr mojem oknu in me podučil kaj pomeni znak "do 30min". Ker sem pač imel koroško tablo sem po njegove hotu spoznat vse lepote ljubljane. Iz nakupa ni blo nič, nazaj sm prišu v 15min in flooop, listek je biu naliman, 30min ni preteklo. Natulu sm redarja da je kmečki sine, sm pa še opozarilo dobu. Policaj ki je varoval ambasado od zuni je bil pa ŠTAJERC in je vse zravn vidu. To je bilo fajn gledat - boj titanov. Zmagovalec pa seveda js brez plačila. LJ se izogibam ker ima ziher un redar oko na mene
LP S.
www.spletnideli.si - avtodeli za vsa vozila

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Pe jan 15, 2010 8:05 am

lambretta je napisal/-a:Če je avto letnik +03 ima za vetrobranskim steklom napisano št šasije, pa te imajo.

Ploščico s št. šasije so imeli avtomobili že v 70setih. Od kdaj pa ne vem.

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Pe jan 15, 2010 8:07 am

defasturias je napisal/-a:Dajte mi pa odgovorit na tole vprašanje. Torej jaz svoj avtomobil puščam na občinskem parkirišču, ki je rezervirano za stanovalce in za katero imam tudi dovolilnico. Recimo da se zaletim in naredim ekonomsko totalko. Ker je avto nevozen in ga ne mislim, ga seveda odjavim iz prometa, vrnem tablice in dam prepeljat na to parkirišče, ker je pač težko prodat razbitino še isti dan. Mimo pride redar, avto nima tablic. Komu bo napisal kazen, če ni tablic? Mi lahko odpeljejo avto, glede na to, da imam še vedno dovoljenje ta isti avto parkirat na tem parkirišču, vendar registrska številka, ki je napisana na dovolilnici ne obstaja več?

avto vsekakor lahko odpeljejo, če je brez tablic in je odjavljen iz prometa in še nima dovolilnice za parkiranje za več kot 30 min...........drgač pa kar se drugih tablc tiče, če je vse res kar praviš pol go for it 8) (ne me resno jemat, da ne boš mel sran.a) sicer pa ko jih je.e redarje in župana sam kasirajo nič pa naredijo, da bi povečal število parkirnih mest, znajo pa 150% podražit kazni..........sicer pa redar pomoje na licu mesta glih nima vpogleda v lastništvo vozila po tablicah, vendar to lahko vsekakor preveri preko centrale javnih parkirišč in bo potem vidu, da se tablce ne ujemajo z vozilom, potem pa bo še obvestil policijo, pol bo šele sran.e, aja tm k maš vin številko (če se jo vidi) nekaj gor postav, da se ne vidi, nihče nima pravice vdirat v tvoje vozilo brez tvojga dovoljenja, tudi policija nima takega pooblastila, kaj šele zelenci..........ampak v kombinaciji drugih tablic, ki se ne ujemajo z vozilom, pa se zgodba kaj hitro spremeni, potem lahko policija smatra, da je bilo vozilo ukradeno in lahko v skladu s svojimi pooblastili, tudi vdre v vozilo z namenom, da se ugotovi dejansko lastništvo vozila........
Zadnjič spremenil xsara, dne Pe jan 15, 2010 8:18 am, skupaj popravljeno 1 krat.
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Pe jan 15, 2010 8:18 am

xsara če je reko da ga nemorejo odpeljat, ker fizično ni mogoče, kaka ga bojo?

lambretta je napisal/-a:

Če je avto letnik +03 ima za vetrobranskim steklom napisano št šasije, pa te imajo.

vrjetno nebo tolko avta letnika 03+

ontopic: Jaz sem dobo 2x obvestilo redarstva in zdaj si tisto vrečkico z papirjem nalimam ko narobe parkiram na prednjo šipo pa ni problemov.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Pe jan 15, 2010 8:20 am

dejcc je napisal/-a:xsara če je reko da ga nemorejo odpeljat, ker fizično ni mogoče, kaka ga bojo?

lambretta je napisal/-a:

vrjetno nebo tolko avta letnika 03+

ontopic: Jaz sem dobo 2x obvestilo redarstva in zdaj si tisto vrečkico z papirjem nalimam ko narobe parkiram na prednjo šipo pa ni problemov.

verjami mi sem že na lastne oči vidu, kam se je že vse vleka oz. pajk zrinla in prej ko bi reku keks so imeli vozilo naloženo na kamionu.........

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Pe jan 15, 2010 8:23 am

Mene bolj zanima kdo odgovarja za škodo če ti jo naredijo ko ga nalagajo z pajkom?
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Pe jan 15, 2010 8:28 am

dejcc je napisal/-a:Mene bolj zanima kdo odgovarja za škodo če ti jo naredijo ko ga nalagajo z pajkom?

vsi vlekarji in pa tudi pajki imajo posebaj zavarovano, ravno zaradi takih nepredvidenih dogodkov..........zavarovalnice pa seveda potem krijejo škodo.......

Uporabniški avatar
strmi
Novinec

Napisal/-a strmi Pe jan 15, 2010 8:29 am

Povračilo škode? Sej si jo pa ti naredu, ker je moru redar vstat pa pajka zalaufat namesto da bi tv gledu pa se praskal po j.... in glodal sendvič :lol: ŠALA :lol:

Poglej v zavarovalno polico - poškodbe na parkirišču, men so priznali poškodbe, sam ne vem a je veriga od pajka naredla ris al je kdo počohal avto tik pred tem
LP S.
www.spletnideli.si - avtodeli za vsa vozila

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov