defasturias je napisal/-a:Dajte mi pa odgovorit na tole vprašanje. Torej jaz svoj avtomobil puščam na občinskem parkirišču, ki je rezervirano za stanovalce in za katero imam tudi dovolilnico. Recimo da se zaletim in naredim ekonomsko totalko. Ker je avto nevozen in ga ne mislim, ga seveda odjavim iz prometa, vrnem tablice in dam prepeljat na to parkirišče, ker je pač težko prodat razbitino še isti dan. Mimo pride redar, avto nima tablic. Komu bo napisal kazen, če ni tablic? Mi lahko odpeljejo avto, glede na to, da imam še vedno dovoljenje ta isti avto parkirat na tem parkirišču, vendar registrska številka, ki je napisana na dovolilnici ne obstaja več?
sebaveh je napisal/-a:Moj volvo pa je letnik 03, pa je nima.Ima okence v spodnjem delu stekla, kjer bi sicer bila ploščica pritrjena na armaturko, toda ploščice ni.
lambretta je napisal/-a:Če je avto letnik +03 ima za vetrobranskim steklom napisano št šasije, pa te imajo.
defasturias je napisal/-a:Dajte mi pa odgovorit na tole vprašanje. Torej jaz svoj avtomobil puščam na občinskem parkirišču, ki je rezervirano za stanovalce in za katero imam tudi dovolilnico. Recimo da se zaletim in naredim ekonomsko totalko. Ker je avto nevozen in ga ne mislim, ga seveda odjavim iz prometa, vrnem tablice in dam prepeljat na to parkirišče, ker je pač težko prodat razbitino še isti dan. Mimo pride redar, avto nima tablic. Komu bo napisal kazen, če ni tablic? Mi lahko odpeljejo avto, glede na to, da imam še vedno dovoljenje ta isti avto parkirat na tem parkirišču, vendar registrska številka, ki je napisana na dovolilnici ne obstaja več?
lambretta je napisal/-a:defasturias je napisal/-a:Dajte mi pa odgovorit na tole vprašanje. Torej jaz svoj avtomobil puščam na občinskem parkirišču, ki je rezervirano za stanovalce in za katero imam tudi dovolilnico. Recimo da se zaletim in naredim ekonomsko totalko. Ker je avto nevozen in ga ne mislim, ga seveda odjavim iz prometa, vrnem tablice in dam prepeljat na to parkirišče, ker je pač težko prodat razbitino še isti dan. Mimo pride redar, avto nima tablic. Komu bo napisal kazen, če ni tablic? Mi lahko odpeljejo avto, glede na to, da imam še vedno dovoljenje ta isti avto parkirat na tem parkirišču, vendar registrska številka, ki je napisana na dovolilnici ne obstaja več?
Če je avto letnik +03 ima za vetrobranskim steklom napisano št šasije, pa te imajo.
dejcc je napisal/-a:xsara če je reko da ga nemorejo odpeljat, ker fizično ni mogoče, kaka ga bojo?lambretta je napisal/-a:defasturias je napisal/-a:Dajte mi pa odgovorit na tole vprašanje. Torej jaz svoj avtomobil puščam na občinskem parkirišču, ki je rezervirano za stanovalce in za katero imam tudi dovolilnico. Recimo da se zaletim in naredim ekonomsko totalko. Ker je avto nevozen in ga ne mislim, ga seveda odjavim iz prometa, vrnem tablice in dam prepeljat na to parkirišče, ker je pač težko prodat razbitino še isti dan. Mimo pride redar, avto nima tablic. Komu bo napisal kazen, če ni tablic? Mi lahko odpeljejo avto, glede na to, da imam še vedno dovoljenje ta isti avto parkirat na tem parkirišču, vendar registrska številka, ki je napisana na dovolilnici ne obstaja več?
Če je avto letnik +03 ima za vetrobranskim steklom napisano št šasije, pa te imajo.
vrjetno nebo tolko avta letnika 03+
ontopic: Jaz sem dobo 2x obvestilo redarstva in zdaj si tisto vrečkico z papirjem nalimam ko narobe parkiram na prednjo šipo pa ni problemov.
dejcc je napisal/-a:Mene bolj zanima kdo odgovarja za škodo če ti jo naredijo ko ga nalagajo z pajkom?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov