Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero Ne jan 31, 2010 11:45 am

Policaju bi se lahko lepo zahvalil, da ti je ponudil opcijo da se izogneš kazni, halo 500 oz. 250 € ni malo, pa rajši denar z bejbo porabita...
Če bi pa jaz bil policaj in bi meni tako "jezikal" pa bi bilo brez milosti.
Pa kaj je policaj sestavil kakšen zapisnik in ti podpisal ali kaj?? Če tega ni, se se itak ne rabiš bati kazni po pošti, ko te pa bo naslednjič ustavil (jaz bi te že imel na muhi) pa veš kaj te čaka.

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Ne jan 31, 2010 11:49 am

Pa kaj je policaj sestavil kakšen zapisnik in ti podpisal ali kaj?? Če tega ni, se se itak ne rabiš bati kazni po pošti, ko te pa bo naslednjič ustavil (jaz bi te že imel na muhi) pa veš kaj te čaka.

Nič, še imena mi ni dal in priimka svojega, samo "vzdevek" ki naj ga povem na PP ko pridem. To me je tud zmotilo, kot da nimam pravice vedet z kom govorim ko pa ga vprašam po imenu in priimku.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Ne jan 31, 2010 11:50 am

Glede na tvoje prejšnje izpade se ne čudim... te bo pa že en taprav dobil v roke.

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Ne jan 31, 2010 12:10 pm

Čim prej avto v original ... do policaja mu pokazat ... rečt adijo in pejd s punco na obletnco ...
Tako srečo maš le malo kdaj ... lohk mu še hvala rečeš ... ker na njegovem mestu, bi ti jaz že kazen napisal ... takoj ko si rekel mu, naj ti jo napiše ... in dokler policaj ne zahteva kakega ''denarja na roko'', ne dela nič kar bi blo njemu v korist ... samo v tvoje dobro.

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Ne jan 31, 2010 12:11 pm

:pop:
Lp by Mare

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Ne jan 31, 2010 12:12 pm

Bilokaj on naredi je vseeno. On nima od nobene odločitve nič koristi oz. če bi me moral vozit na tehničnega, čakat mehanika bi mogo stat na mrzlem ob koncu izmene, zato pa je ravnal takole.
Relax take it easY
Slika

Chris27
Novinec

Napisal/-a Chris27 Ne jan 31, 2010 12:22 pm

ojoj, zdaj pa ne bo spimpanega puntoja na naših cestah z original ksenon kitom ... :roll:

On: Končno en policaj, ki se spravi delat red in je pri tem celo tako prijazen do kršitelja, da mu da možnost, da stvari odpravi, predenj ga kaznuje - ti pa take?!

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne jan 31, 2010 12:31 pm

dejcc je napisal/-a:Bilokaj on naredi je vseeno. On nima od nobene odločitve nič koristi oz. če bi me moral vozit na tehničnega, čakat mehanika bi mogo stat na mrzlem ob koncu izmene, zato pa je ravnal takole.

on bo to naredu v svojem delavnem casu.pa nebo nc na mrazu sedu.se bo fino v svoj avto vsedu pa bo avto laufal na mestu.
lej postimaj avto tko kor se zagre,pac to kar se da.in se vozi mirne duse naprej.
to da niso dobu kazn pa se mu lahko kr zahvalis,ker bi ti jo komot napisal.pa ne sam 500 eur.tut 1000 pa se vec ti lahgko napise.
pa ne zj kle probat policaja prikazat v salbi luci.ti si tist nad katerim se je treba pritozevat.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Ne jan 31, 2010 12:42 pm

Da si naletu na takega policaja je "tombula".Sedaj maš večjo možnost ,da zadaneš na lotu ,kot pa ,da še enkrat naletiš na takega policaja.Tako da poštimaj avto pa ga pelji k tem policaju in ne poslušaj "babe"pa nebodi"pancer". :D :D :D :D :D :D :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Ne jan 31, 2010 1:20 pm

dejcc je napisal/-a:
...:::Team:::... je napisal/-a:glede na tvojo vožnjo v petek zjutraj in raznorazno vijuganje kot da maš formulo, dvomim da te je zaradi avta ustavo...

Še ena cvetka.
stari ti si cvetka, oz. budalo, da si upaš ob 8ih zjutraj pri minusu mimo srednje in osnovne šole to delat, potem boš pa spet odpiral teme da si nekoga povozo ampak ne nalašč pa da so ti kazen napisali ,......

RESPECT
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Ne jan 31, 2010 1:28 pm

Oprosti ampak če si koga videl ob 8 zjutraj to delat nisi mene.
Relax take it easY
Slika

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 Ne jan 31, 2010 1:33 pm

Edina pametna rešitev, kako boš uskladiv obletnico in obisk s policajem je da praznujeta obletnico na policijski postaji ;)

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne jan 31, 2010 1:34 pm

Res, srečen bodi pa se spametuj.
SO pa taki dobri policisti res tomobla. Jaz sem zadnjič tud naletel na enega.. sem se pripeljal 61 v naselje in nisem bil privezan ker sem pač nahitro skočil nekam. Pa me je ustavil in ko sem pihnil 0,00 mi je rekel da mi za pas in hitrost da opozorilo.
Seveda, srečen ker sem obdržal kakih 100 - 200€ v žepu z nasmehom po omejitvah dalje :D

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Ne jan 31, 2010 1:35 pm

B3NZ0 je napisal/-a:Edina pametna rešitev, kako boš uskladiv obletnico in obisk s policajem je da praznujeta obletnico na policijski postaji ;)

To pa je še najboljše ja. Se ga napijem ko konj pa grem avto kazat.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Ne jan 31, 2010 1:37 pm

dejcc je napisal/-a:
B3NZ0 je napisal/-a:Edina pametna rešitev, kako boš uskladiv obletnico in obisk s policajem je da praznujeta obletnico na policijski postaji ;)

To pa je še najboljše ja. Se ga napijem ko konj pa grem avto kazat.

zelo pametno razmisljas,čeprav wem da si to le tko napisu 8)

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Ne jan 31, 2010 1:38 pm

Če je kaki moderator tu lahko zaklene temo.

Bom naredo tak da bo prav, šel domov pa naredo spet tak da bo še bolj prav.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Ne jan 31, 2010 1:48 pm

dejcc je napisal/-a:Oprosti ampak če si koga videl ob 8 zjutraj to delat nisi mene.
ja valda 8 takih puntotov je v mb s takimi belimi felnami, xenonom in temne barve.....

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Ne jan 31, 2010 1:50 pm

Ob 8 nism nikol v Maribori to je dejstvo, mogoče si pa uro zamešal ne avta.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne jan 31, 2010 2:04 pm

Nekaj podobnega mi je kolega govoril za dva njegova frenda (katera tud sam poznam in se ne čudim tistemu dogodku), le da ni šlo za nehomologiran avto, ampak za neke druge pi**arije. Tud so se nekaj zmenili "na roko" - ta kazen je bila precej nižja od tiste, katere je bla napisana. So se zmenili za plac, kamor prineseta unadva denar, samo jih je policaj zajebu in dal tisto prvotno kazen.
Slika

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Ne jan 31, 2010 2:12 pm

dejcc je napisal/-a:Humor se začne ko so me drugič isti dan ustavli, ampak o tem pa nebi razglabljal v kaki državi živimo. :roll:

Glede na prebrano je bolj grozno to, da živimo v tej državi s tabo. Sicer pa beda_k navzven, copata v hiši. Prav ti je in upam, da se enkrat v življenju spametuješ, predno narediš nekaj za kar boš institucioniran, svojci pa v travmah.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov